10 tips om pukkels of puistjes te voorkomen

meeste tieners en zelfs vroeg oudere mensen kennis puistjes. Ik zou weten gezien het feit dat ik er geweest ben. Al mijn superieure college dagen, heb ik kocht individuen gevreesde puistje littekens die mij lagere zelfwaardering heeft gegeven. Gelukkig is tegen de tijd dat ik in de faculteit, de acne verminderd, de littekens waren helende tot niet veel meer spoor van puistjes. Het duurde enkele decennia voordat ik kocht de nauwkeurige en frequente programma om het bereiken van een zo ongeveer zits-kosteloze poriën en de huid. Dus wil ik u delen een aantal eenvoudige tips bij het voorkomen van puistjes en het behoud van een goede gezonde smet kosteloos gezicht.

Vooruitlopend op komen we bij de knowhow, laten we beginnen met pakken wat puistjes zijn specifiek en wat zal ze veroorzaken.

Puistjes zijn kleine zwellingen en ontsteking van de huid, een single van die effecten van overmatig olie en vuil komen te zitten in de huid als de zwarte . Puistjes meestal slapen gezicht gebied, nek en weer terug, maar in sommige gevallen zelfs op de armen, benen, romp en billen.

Het is van tijd tot tijd veroorzaakt door aanzienlijke stadia van vocht en zweten, hormonale veranderingen (bv puberteit, menstruatie, zwangerschap, bevalling controle drugs en zelfs druk), gespecificeerde medicijnen en zou zelfs geneigd zijn om te draaien in familieleden. Puistjes gaan meestal afwezig net na tienerjaren enkele jaren, maar het kan ook vorige op middelbare leeftijd.

Nu we enkele strategie op wat puistjes zijn, staat me je een aantal standaard gids in het stoppen van puistjes en het nemen van de behandeling van je poriën en de huid.

Hygiene

Was uw gezicht gebied op regelmatige basis Dit zal leiden tot meer uitdagingen verder deze als een infectie en vreselijke littekens. Knallen van een zit alleen de wonden van de poriën. Probeer te onthouden het is echt nog steeds poriën en de huid. Elke schuren op je huid krijgt wond als gevolg uitnodigend micro-organismen aan de opening die echt ernstige infectie kan veroorzaken.

Ken uw huidtype Volgorde

Het is een enorm voordeel als je nu weet dat je poriën en de huid soort gezien het feit dat je een veel betere strategie zal moeten wat items en zelfs cosmetica geschikt voor u zijn. Je kan zowel de vette huid natura of de droge huid verscheidenheid, oh-zo-mooie standaard variëteit . Wat mij betreft ging ik uit vette de gebruikelijke huid verscheidenheid.

Met een vette huid, is er behoefte om voortdurend schoon uw ontmoeting of je blik als een gebraden haan glazig in olie. Ik tewerkgesteld een vette soort gezicht schoon van Pond’s aan mijn deal met het krijgen van een vette handhaven. Als het gaat om cosmetica, H2O-voornamelijk gebaseerd producten zijn grootste tot verstopte poriën te voorkomen.

Voor de droge huid stijlen, wat moet je zijn dag en nacht creamers. Regelmatig delicate en hydraterende zepen zoals Dove zijn ideaal voor u. Het zal tegen uw droge huid en voegt vocht aan het aan een voedzame gloed te brengen. De dag-tot-dag creamers kunt uw routine juist zijn nadat u uw deal wassen met in de ochtend en vóór waarschijnlijk matras om de vochtigheid te houden. Elke moisturizer en creamer zal doen – uw alternatief van de merknaam en merchandise. Het belangrijkste doel is om uw huid gehydrateerd te bewaren en te beschermen tegen doffe droge huid.

Goed, als voor de oh-zo-aantrekkelijke-vrijwel-prefect normale huid stijl, alle producten zullen doen. Gewoon een regime van wassen en vochtinbrengende uw ontmoeting. Zelfs als uw huid is de typische vorm, kan het best zijn om op basis van water mineralen en cosmetica te gebruiken.

grondig schoon Setting

aantrekken van vuil en olie om je poriën en de huid kan ook gevraagd door een niet gereinigde instelling. Om te beginnen, dat kussen situatie en moltons, hoe uitgebreid gezien het feit dat je hebt veranderd ze in schoon soorten? Vrijwel de helft van de dag besteden we uit tijd slapen met ons gezicht gebied dook naar onze kussens en lakens niet uitzoeken dat al het stof en stof dat zich in deze zou heel goed aan onze poriën. Meest effectief om uw kussen omstandigheden en lakens elke individuele week in schone up soorten. Het reinigen van de rest van de ruimte of huis draagt ​​zo effectief. Het zal zich te ontdoen van de ongewenste stof en vuil die is leggen slapende tussen die boekenrekken, onder het bureau en matras, en stof-zwarte individuen ruiten. Een schone up ecosysteem laat houden van een superieure gezondheid. 🙂

Consumeer H2o en een groot deel van vloeistoffen

Ons lichaam is vervaardigd uit ongeveer negentig% h2o of vloeistoffen. Dit houdt in het bloed dat ons lichaam circuleert en onderhoudt de gebruikelijke gehele lichaamstemperatuur en functies van onze geavanceerde organen apparaten. Het consumeren van verse reinigen drinkwater kan helpen behouden uitstekende vochtigheid voor onze poriën en de huid en behoudt het blijft droog. Het zal ook helpen uitscheiden ongewenst schadelijk. Als alternatief van slurpend van een blikje cola, maar drink een glas ontzagwekkende drinkwater. Frisdranken hebben grote geraffineerde suiker materiaal die hebben bewezen om puistjes te dragen.

krijgt meer dan genoeg slaap

Snooze ontbering is een beste oorzaak van puistjes voor jongeren. Hoewel misschien niet weet, het ontbreken van de slaap toeneemt zorgen om ons lichaam die hormonen activeert om de spanning om het hele lichaam vaak actief behouden tegen te gaan. Een facet van dit soort oefening omvat puistjes. Dit is mijn meest zichtbare indicator toen ik een tiener was de reden waarom ik verworven puistjes. Over het algemeen zou ik houden laat observeren Tv zelfs terwijl ik nodig om vroeg de toekomst dag voor school. Puistjes verscheen op mijn voorhoofd in de nabijheid van mijn haarlijn. Ik betreurde dat. Naar aanleiding van dat, ik maak absoluut zeker van dat ik op zijn minst 8-10 uur rust per werkdag. Toen ik begon het werk doen, mijn verschuivingen een minderjarige instabiel. Ik zou normaal gesproken krijg nachts verschuivingen en de middag verschuivingen. Dus wat is eigenlijk essentieel is positief te maken dat u een grote hoeveelheid een superieur acht-10 uur voor slaap geen enkel verschil welk moment van de werkdag het is. U kunt verwachten te verdoven hoe wezenlijk het gaat om uw huidaandoening te verhogen.

Verminder stress, verminderen Worry

Hormonen vrijelijk antwoorden op enig teken van zorgen om uw systeem, maakt niet uit of het zijn psychologische stress, psychologische zorg of lichamelijk druk – elke vorm van spanning wezen. De belangrijkste doelstelling is om u herbeleven van deze druk en als je ze kunt voorkomen.

Tegengaan stappen zijn de meest effectieve keuzes. Zorg voor acties, waardoor je je echt ontspannen voelen. Aandacht besteden aan een geweldige audio afspeellijst op je iPod, gaan door een roman of gids van uw favoriete schepper, genieten van video clips online games, films kijken of televisie, hebben zeer goede wandeling in het park, deel te nemen aan met uw hond, krat een schets of twee, verf dat hek je hebt aan te geven met doen gezien die laatste week, regelen uw ondergoed kast, maak een aangename warmte bad, ga naar een spa, doe yoga houdingen – noem maar op en doe het! Doe het zo uitgebreid als het verlicht uw zorgen en houdt je geest op hun gemak. Ik heb vaak oplichten sandelhout wierook in mijn plaats om me kalm, geuren en geur stuurt signalen naar je hersenen om te komen tot ontspanning voelen.

Afwenden Vette maaltijden

Terwijl het in werkelijkheid is niet bevestigd door wetenschappelijke onderzoeken die met een vette etenswaren puistjes kan veroorzaken, het gaat superieur te zijn om op het veilig en gezond aspect. 🙂 Wat mijn deskundigheid consumeren zwaar geoliede voedingsmiddelen leidt in het krijgen van puistjes. Ook aanzienlijk gebakken kip, vette pizza, diner roll gesmoord met enorm veel boter en de all time chips. Ik zal je nooit informeren op geen enkele wijze te consumeren deze heerlijkheden, maar worden gesuggereerd dat alles vraagt ​​om matiging te hebben. Natuurlijk, matiging. Dus zeker kunt u toch eindigen die zak chips.

Blijf in houden intellect dat je niet kunt proberen om deze vette voedingsmiddelen eten elke dag. Matiging zal komen wanneer je deze twee of drie keer een periode van dertig dagen te consumeren, in gezonde porties. Zeg een zak chips bij het bekijken van een film na elk individu drie weken. Of een vettige pizza voor het diner met uw vrienden en familie zodra een periode van dertig dagen. Matiging is het van essentieel belang. Niet alleen zullen deze behouden puistjes op de baai, het brengt hogere welzijn positieve aspecten.

Probeer te eten Ideaal bij Correct Oefening

verkrijgen van een goed uitgebalanceerd eetprogramma assists beheren superieure huid. Veel levensmiddelen welvarende aan vitamine en mineralen geschreven inhoud van dit soort fruit en groenten. Aardbeien wordt beweerd dat zij aanzienlijk leiden bij het verkrijgen van goede kwaliteit poriën en de huid. Naast met deze dieet regime zal constant een redelijke oefening regime komen houd je bloed stroomt en het verlichten van angst. Al deze toe te voegen aan puistjes te stoppen en als zeer goed tot een uitstekende gezondere levensstijl te behouden. 🙂

Bewaar uw Hormonen Inchecken

Je zou kunnen zeggen: ‘Ik heb nu dit alles gedaan, maar de puistjes zijn nu straks.’ Gezien het feit dat hormonen genieten van een belangrijke taak in onze lichamelijke functies, het enorm impact puistje problemen als perfect. Het kan groot zijn om te controleren met een specialist en een arts, om een ​​aantal verdere beoordeling te krijgen op uw verdrukking en schoffel om het probleem succesvol op te lossen.

Voortdurend Vraag advies aan uw dermatoloog

Dermatologen zijn de beste mensen u kunt omzetten in als het gaat om huid problemen. Puistjes en puistjes kan worden behandeld met medicijnen en behandelingen. Terwijl je hun recept en advies zult nodig om te beschermen tegen ongewenste aspect heeft een effect op het uitvoeren van zo. Met onze vooruitgang medische know-how, kan aanzienlijke scenario van puistje littekens worden behandeld. Het kan goed zijn duur, maar in de goede handen van een pro, het is de waarde het.

Heel goed, dit is lang stuk van het werk doen. Hoop dat deze informatie kan van nut zijn voor jullie en vrouwen. Als je hebt heb andere regimes en verder tactieken om puistjes te stoppen en het houden van een uitstekende poriën en de huid, laat het me weten en / of zetten een opmerking of twee. Veel dank voor de behandeling. 🙂

Category: Gezond eten

Comments are closed.