4 Problemen die je moet hebben om te weten over Pounds Afwijzen

Als het gaat om het verliezen van kilo, zijn er vier variabelen die moeten worden overwogen. Deze dingen, welke voorzieningen rondom het doel het begeleiden van de gewicht te bereiken, zijn de volgende:

# 1: The Change betrekken Obese en obesitas

Een grote hoeveelheid mensen niet willen toegeven dat theyre in de buurt om de resterende medisch zwaarlijvig. Als je goed kan geloven dat gewichtsproblemen betekent meestal een verblijf van een £ 100. of extra zwaar, dit is niet correct. U kunt in principe zijn £ 40. obesitas en worden gezien overgewicht dus, waardoor je het mogelijk voor alle kwalen in verband met gewichtsproblemen

Heres de BMI Grafiek:.

Onder eighteen.five Ondergewicht

18.five – 24,9 Normaal Vet

twintig five.-29.9 Zwaarlijvige

30. en dan Zwaarlijvige

Maakt gebruik van een 5 voet 5 duim vrouwelijke als ons voorbeeld. In overeenstemming met deze grafiek, een vrouwelijke deze hoogte, die is £ 140. heeft een BMI van 23.three. Dit is een typisch pond bereik. Aan de andere kant, een vrouw van de zeer dezelfde top die £ 180 weegt. -£ 40. extra – is zwaarlijvig omdat ze een BMI van dertig .. Bovendien shes dacht van morbide overgewicht als ze weegt als in hoofdzaak als £ 247.!

Niettemin, zowel obesitas en morbide obesitas allebei van die haar in gevaar op het krijgen van welzijn problemen in verband met overgewicht. Sommige van deze gezondheidsproblemen zijn diabetische problemen, beroerte en coronaire hart ziekte.

Als er een obesitas of morbide obesitas mens doet geen poging om lichaamsgewicht te elimineren, deze voorwaarden kan vernietigen. Een persoon moet niet hun leven conclusie vroege voornamelijk vanwege dit mogelijk te maken. Het is niet goed om hun gekoesterde types. Het is ook niet eerlijk om het overgewicht mens te verbieden zelf een kans op een gezond dagelijks leven.

Als youre obesitas of morbide obesitas, geef jezelf een kans op een voedzame bestaan ​​door zich te ontdoen van het lichaamsgewicht en . behoud van het uit voor fantastische

# 2: Frequent Gezondheidspublicaties Omstandigheden die Braken gewicht te verkrijgen

Sommige problemen in de gezondheidszorg zijn kunnen leiden tot je overtollig gewicht te bereiken. Dat is waarom als youre op een calorie beperkt regime en lichaamsbeweging dieet, maar niet om het lichaamsgewicht te werpen, moet u klinische begeleiding te vinden.

Het is ook raadzaam dat u een voedingsmiddel tijdschrift voor ongeveer twaalf weken (handhaven een paar maanden), op welk moment, moet je verwerven om de zorgverlener voor dialoog en een oplossing

In de tussentijd, hier zijn enkele medische problemen die kunnen leiden tot het lichaamsgewicht te bereiken:.

Schildklier zaken: De schildklier is een vlinder gevormd klier. Zijn gepositioneerd op de ideale zijkant van je nek.

De schildklier is een vlinder gevormd klier. Gelegen in de nek en neer onder de adamsappel, produceert heel wat hormonen. Het controleert uw vetverbranding capaciteit.

Dus, als gevolg van het feit dat de schildklier regelt uw snelheid van het metabolisme, het aanbevolen dat u vragen uw medische professional om speciaal controleren indien youve geweest op een calorie beperkt dieet regime voor een periode van dertig dagen en achterom misplaatste pond. Haar goed te doen dat je hypothyreoïdie zou kunnen hebben.

Hypothyreoïdie is een ‘langzame’ schildklier dat is niet het vervaardigen van voldoende schildklierhormoon. .

Dit probleem is te behandelen met hormonen

Melancholy : Als youre vechten melancholie en mollig, je moet onderzoeken of youre gebruik te maken van levensmiddelen als een suggereert om je gedachten te kalmeren. Als dat zo is, moet je om te zoeken naar hulp expert voor u hebben om een ​​meer gezonde manier om te gaan met levens zorgen. Levensmiddel is zeker niet de oplossing

bijnier problemen:. feesten op de compleet verkeerde etenswaren rond een interval van tijd kunt u bewegen om uitputting van de bijnieren te bouwen. Deze voedingsmiddelen bevatten aanzienlijke hoeveelheden witte suiker, bewerkte voedingsmiddelen, en cafeïne.

Angst kan ook leiden tot adrenale vermoeidheid. Dit is omdat het verhoogt de mate van cortisol in je bloed.

Ook van deze problemen kunnen worden opgelost door het consumeren van veel meer organische en natuurlijke volledige voedingsmiddelen en afnemende spanning.

> Medicines : – Steroïden, antidepressiva, bloed kracht geneesmiddelen, corticosteroïden, start handvat en inbeslagneming medicijnen kan leiden dat mensen vandaag de dag om overtollig gewicht te verkrijgen. Dit soort medicijnen daadwerkelijk kan veroorzaken om rond £ 100 te verwerven.! . Uit de buurt van het lichaamsgewicht te houden krijgen door te vragen uw zorgverzekeraar of er nog alternatieve opties om de drugs theyre voorschrijven voor u

Genetica: Voor sommige mensen vandaag de dag, obesitas is gekoppeld hun genen. Deze illustraties zijn Bardet-Bedl syndroom en het Prader-Willi syndroom.

Toegegeven, deze genetische problemen zijn schaars. . Nog, vader en moeder van morbide overgewicht jongeren moeten bespreken om hun arts over genetische counseling

# drie: Mogelijke Welzijn Zorgen Veroorzaakt door zijn overgewicht

Er zijn een aantal gezondheidsproblemen in verband met het krijgen van obesitas. Als een zaak van simpele feit, je hoeft niet te worden overgewicht te dichten met een lichaamsgewicht geassocieerd ziekte.

Als uw BMI is ongeveer vijfentwintig, youre bij grote mogelijkheid voor een aantal ziekten. Sommige ziekten, dit soort als hart-problemen en diabetes problemen, gaan vaak hand in hand

Heres een lijst van ziekten verbonden met zijn overgewicht:.

 • kanker (colon en vrouwelijke geassocieerd kankers)
 • Diabetische kwesties (Variety 2)
 • galblaas ziekte
 • gynaecologische complicaties (vruchtbaarheid en menstruatie problemen)
 • Hart-stoornis
 • Significante bloeddruk
 • Lever Ziekte
 • Artrose
 • Ademhalingsmoeilijkheden (Slumber apneu)
 • Stroke
 • Wanneer u uw BMI te minimaliseren onder vijfentwintig, youre het snijden van uw gevaren van het vinden van een van deze aandoeningen. . Haar zelfs haalbaar om te keren ziekten dit soort als een soort twee diabetes problemen

  # 4: Psychologische zal veroorzaken voor Fat Zorgen

  Van tijd tot tijd de fundamentele kwestie rijden overgewicht problemen is eigenlijk een emotionele bijzonder. Druk, gelegenheid, voor Trigger individuen om eventueel te veel eten of te weinig eet. De de overgrote meerderheid van de perioden, dat gezegd hebbende, zorgen effecten in overeten. En de mensen in het algemeen consumeren van voedingsmiddelen die zout of zoet zijn.

  Vaak je zou kunnen weten wat de nadruk van uw out andere mensen momenten die je misschien niet. Toch, als je lichaam het gewicht betreft, zijn vrij essentieel dat u bepaalt wat resulteert in u om een ​​psychologische romance met etenswaren.

  hebben

  Zorg ervoor dat je merken dat wanneer je een psychologische huwelijk met voedsel, youre silencing je gevoelens op de uitgaven van het krijgen van het krijgen van het gewicht.

  Om deze gevaarlijke praktijken te stoppen, moet u bepalen wat resulteert in je interactie in emotionele hebben. Hieronder is een lijst van enkele typische motieven:

 • Sociale hebben:. Als de meeste van uw sociale interacties met zich meebrengt voedsel, dan moet je nieuwe manieren overwegen om tijd te plegen met uw mensen die niet betrokken levensmiddel
 • Aanzienlijke mate spanning: Deze stress kan dankzij het werk, familie omstandigheden, of het leven van een echt bezet bestaan. In het midden van dit hogere niveau van stress, je lichaam hunkert grote caloriearme maaltijden levensmiddel dat snel en volledig klaar om te eten zijn. Dit zou eventueel junkfood of snelle maaltijden. Vallen de praktijk van het eten van elk van deze voedingsmiddelen door preplanning voor momenten van angst. . Proberen hedendaagse fruit te eten, bijvoorbeeld, hoewel op de weg
 • Gedrag: De meeste van ons hebben het gedrag die werden gevormd in onze kindertijd. Met betrekking tot levensmiddelen, deze praktijken te betrekken met gemak levensmiddel dit soort als ijs, macaroni en kaas, een grote kom van rundvlees stoofpot, etcetera. Hoewel deze jeugd maaltijden kan maak je geliefden voelen, herdefiniëren waarderen met gezonde etenswaren en functies. Ter illustratie, proberen om nieuwe vruchten te eten en gewoon een wandeling.
 • Wanneer u het probleem te leren dat is waardoor je te veel eten of eten oneigenlijk stijlen van voedsel, dan kun je een conclusie te psychologische neemt inch Zijn dient te worden opgemerkt dat het beëindigen van deze praktijk is niet eenvoudig, vooral omdat we moeten eten om te leven.

  Gelukkig zijn er een aantal suggesties die kunnen toch hulp u dit afmaken negatieve routine. Mensen strategieën zijn als volgt:

 • Invaller junkfood. Schakel chips met appels en zeezout. Youll krijgt dat knapperige tevredenheid en zout stijl die youre verlangen alleen in een meer gezonde manier.
 • Krijg hulp van een vriend of klinisch ervaren. Communiceren om ze elke keer dat u de drang om te binge voelen. Maak alle vertrouwen in youre niet chatten met een persoon die zal presenteren om je uit te proberen om te eten en te praten. Deze nederlagen het doel van hulp.
 • Preserve een dagboek van alles wat je probeert te eten. Misschien wilt u uw gedachten te betrekken over wat je probeert te eten of gaan voelen zoals het voeden op. Journaling helpt u specifieke je frustraties grenzend levensmiddel.
 • Werk. Slechts presterende 30 minuten van de training voor elke dag kan u helpen het lichaamsgewicht te laten vallen. En als je ziet hoe youre het wegwerken van gewicht, je zal zeker niet nog een keer wilt bereiken door deel te nemen aan psychologische eten.
 • Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.