5 Amazing Yoga houdingen voor gewichtsverlies

Gebruik Yoga voor Lichaamsgewicht Decline

Yoga voor gewichtsverlies? Lijkt veel te uitstekende legitiem. Het is ongelooflijk moeilijk om te oordelen dat de trage en geen druk yogaroutines echt kan toelaten een andere persoon te verminderen lichaamsgewicht. Zelfs zo, kijk naar het bereik van de celebs die zweren bij het – Madonna, Jennifer Aniston, Halle Berry – de lijst is echt onbeperkt. Dus, kan yoga echt richten op overgewicht daling?

Nou, blijkbaar zeker. Het beoefenen van yoga voor bijna 30 minuten per dag, 7 dagen op 7 dagen kan echt helpen je al die overtollige ponden schuur .. Normale uitoefening van de yoga houdingen of kijk om vet daling langzaam maar zeker aan te moedigen. Zodra u de extra kilo’s kwijt bent, kunnen deze fysieke oefeningen ook helpen verder het gewicht afwezig als zeer lang als je verder het verwezenlijken.

Van studie cursus, vrijwel niets kan worden verkregen zonder te houden voedzaam eten routine. Gezien het feit dat het in acht nemen van yoga bevordert een individu om extra rekening te houden in het dagelijks dagelijks leven, kunt u misschien ook aanpassingen in uw eetgedrag te observeren ook. Een standaard observeren van yoga routines helpt je extra op de hoogte van het heden. Je bent meer bewust van wat je het in je gehele lichaam en wat is uitstekend en wat verschrikkelijk voor u is. Dus, kun je meer controle rond uw honger zo effectief anticiperen.

Yoga houdingen voor Lichaamsgewicht Decline

Dus als beroemdheden overgewicht kan dalen met yoga, kan waarom niet u? Hoewel er extra dan honderd poses die kan begeleiden naar een gezonde pond verlies, hier zijn vijf van de ideale yoga houdingen voor gewichtsverlies.

De Sanskriet term ‘sarva’ betekent ‘alle’ en ‘anga’ verwijst naar ‘delen van het lichaam’. Dus, zijn we in het algemeen praten over een yoga houding die zorgt voor een uitstekende oefening routine om al je menselijke lichaam stukken. Ook wel aangeduid als de ‘schouder staan’, Sarvangasana een feitelijke resultaat op de schildklier en de stofwisseling. Dit zal uiteraard rechtstreeks aan gewichtsverlies. Daarnaast, het verlicht ook de druk en angst. Dus, als je een emotionele overeater en gebruik van levensmiddelen zoals een suggereert om te gaan met angst, deze yoga pose zal absoluut echt nuttig zijn.

Toch vermijd het uitvoeren van deze yoga asana, als je grote bloeddruk , glaucoom, netvliesloslating, schade nek of cervicale spondilytis. De pose echt moet ook worden voorkomen door vrouwen tijdens de menstruatie of zwanger zijn.

Hier is een videoclip die je precies vertelt hoe u dit doen yoga pose.

Het Sanskriet term ‘bhujanga’ geeft ‘slang’. Wanneer u deze houding doet, je bent als een slang met zijn kap omhoog. Dus, het bovenste element van uw gehele lichaam in een verhoogde houding. De cobra stelt levert een grote mate aan de schouders, borst en buikspieren. Het zal toon van uw billen en versterking van de wervelkolom. Het stimuleert ook de buikorganen, vooral de nieren, verbetert de spijsvertering, en stimuleert de bloedcirculatie. Dit is nog een fantastische pose voor gewicht afname.

Als je terug ongevallen, buik zweren, hernia, maken gegarandeerde duidelijk van deze vormen of raadpleeg een yoga-expert vlak voor doen.

te sturen hier

Lijst is een verbinding met een online video die je vertelt hoe je deze pose doen.

De term ‘Hala’ betekent ‘ploeg ‘. De pose zal overtollig gewicht te verlagen zonder dat resulteert in een zwakke plek in het menselijk lichaam. Het is bij uitstek geschikt voor uw rug en zal de flexibiliteit van de wervelkolom te verbeteren. Ook masseert de inwendige organen, zodat uw gehele lichaam zal uitvoeren op een meer gezonde manier, die in schakelaar, zal veel beter overgewicht administratie onderschrijven. Het is ook een uitstekende asana om energie en vitaliteit onderschrijven in het lichaam.

Als u complicaties met uw lever of milt, zorg ervoor om een ​​yoga gekwalificeerd om te praten vlak voordat het beoefenen ervan.

Hier is een uitzonderlijke video, die je vertelt precies hoe deze pose doen.

Deze houding is vernoemd kort na Rishi Matsyendra, die wordt genoemd om deze pose van toepassing op een standaard basis. De asana is waardevol voor vet daling omdat stimuleert de alvleesklier, lever en nieren. De yoga pose is eerder praktisch in de behandelingsmethode van diabetes en constipatie. Het is ook voordelig voor de spijsverteringsorganen. Stel is met name nuttig in het verminderen buik lichaamsvet.

Dit erg handig spinale gedraaide houding moet anderzijds niet worden beoefend door mensen vandaag lijden aan maagzweren, hernia of hyperthyroïdie.

Hier is een uitstekende film die je vertelt precies hoe deze yoga doen stellen en presenteert ook een aantal varianten voor.

‘Trikona ‘betekent’ driehoek ‘die alleen verduidelijkt de situatie wordt u in, terwijl het beoefenen van deze pose. Dit is nog een uitstekende houding die kan ondersteunen bij het stimuleren van uw stofwisseling en het stimuleren pond daling. Net als Ardha Matsyendrasana, dit slechts een is ook effectief bij het minimaliseren van lichaamsvet over de taille. Het is ook erg handig in toning van het kalf spierweefsels. De houding is ook vrij nuttig voor nierproblemen, knie problemen, weer een ineengedoken, en beperkte hamstrings.

In dit artikel is een geweldige video die je vertelt precies hoe dat te doen Trikonasana.

Voorzorgsmaatregelen Hoewel Werken aan deze Yoga houdingen

Handhaaf in de hersenen dat deze fantastische yoga houdingen voor gewichtsverlies zou moeten worden afgewerkt beetje bij beetje. Schokkende bewegingen kan leiden tot ongelukken of stam. Zorg er absoluut zeker van dat elke afzonderlijke beweging wordt beheerd en geleidelijk uitgevoerd. Voor uitstekende resultaten, de poses moet worden gehouden voor 2-3 minuten. Echter, houdt slechts vijf seconden in de aanvang en dan geleidelijk verbeteren van de duur. De veel meer consequent je volgen, het veel makkelijker het zal krijgen om deze pose te behouden voor zo uitgebreid als u wilt.

Training yoga voor gewichtsverlies zal zeker uit te voeren als je het regelmatig en correct te doen. Het zal niet alleen uw hele lichaam te krijgen, maar zal ook gunstige resultaten op je hersenen, die in flip, zal de relatie die je hebt met uw voedsel te verbeteren.

Lees meer berichten over gezondheid

Selecteer en krijg de Ideal stappenteller om uw maatregelen af!

Waarom geen deel uit van Hubpages zijn en deel uw standpunt!

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.