Aanbevelingen aan een honden email te reinigen en wit te houden

Behoud van een hond gelukkig en evenwichtig is een prioriteit voor gezelschapsdieren huiseigenaren. Ze krijgen alle dingen: speelgoed, bedden, traktaties en etenswaren. Toch een aantal eigenaren van gezelschapsdieren vaak vergeet een belangrijk element van de gezondheid van hun hond en fitness:. Tandheelkundige algehele gezondheid

Brush ‘Em
Tanden poetsen van een hond is de ideale manier om de tanden absoluut vrij van tandsteen te houden. Sommige honden zullen niet plezier te krijgen van het hebben van hun tanden geborsteld. Om dit te verminderen, is het beste om te beginnen poetsen tand van een hond als hij / zij is jong. Dit zal tandenpoetsen element van zijn / haar typische routine te maken. Cesar Millan, presentator van het tv-tentoonstelling Canine Whisperer, impliceert tanden poetsen van de hond van dag tot dag.

Stimuleren Kauwen
Canine die een grote hoeveelheid kauwen geneigd zijn om te hebben beduidend minder vorming van tandplak. Volgens WebMD, kunnen sommige huisdier kauwt plaque te verminderen met 70%. Er zijn een selectie van hondenkoekjes geïdentificeerd als tandheelkundige kauwt. Deze bevat modellen van dit soort als Greenies ® en Dentastix ®.

Er zijn ook kauwen speelgoed gemaakt om te helpen verminderen de vorming van tandplak. Deze speeltjes zijn ook een geweldige manier om te voorkomen dat een hond van het ontvangen vervelen. Het merk dat veel gebruik wordt erkend als Nylabone ®. Ze maken een DuraChew ® die is gemaakt van een combinatie van nylon en smaakstoffen. Dit bot is een moeilijke bot die moeten alleen onder toezicht worden gebruikt.

Kies de geschikte brokjes
Dry levensmiddel is veel beter om tand van een hond dan zacht voedsel. Gentle eten is veel meer kans om zich aan tand van een hond en resulteren in verval. Het is ook beter om te beslissen over substantiële goede kwaliteit huisdier levensmiddel. Verlagen van de hoge kwaliteit huisdier levensmiddel hebben meestal een heleboel vulstoffen die niet geef de hond de voeding die het nodig heeft. Neem de tijd om te lezen door middel van het etiket en zien wat er eigenlijk in uw huisdier hondenvoeding.

Wees niet bang om vragen te praten. De lokale dierenwinkels in Bismarck, zoals KT Animal Bod en PetSmart ® bieden een hogere top kwaliteit voedsel voor huisdieren, lekkernijen en speelgoed om te helpen houden een hond de tanden goed schoon en gezond.

Category: Gezond eten

Comments are closed.