Aanbevelingen over hoe Zits littekens vermijden

Acne littekens zijn zeer wijdverbreid tegenwoordig. Helaas, elke zits aflevering, ongeacht wat voor soort acne het met zich meebrengt, kan overbrengen over meerdere littekens met het, veel te. Aangezien dit soort, op zoek naar alternatieven over hoe om puistjes littekens stoppen ongetwijfeld iets voor u om blik in als je wilt mooie huid zelf behouden.

Wat zijn puistjes littekens?

Een groot deel van de tijd, zits littekens verschijnen over als gevolg van een ontsteking die ontstaat wanneer levenloze cellen, micro-organismen en overtollige olie druk in verzet tegen de wanden van de poriën van de huid. Wanneer dit plaatsvindt, de wanden van de poriën te kraken en ga weg begeleiden kleine littekens. Hoewel sommige mannen en vrouwen voldoende om beter te worden van deze littekens verstoken van enige langdurige zijde resultaten zijn gezegend, zijn er een aantal mannen en vrouwen die gaan verblijven met die littekens voor een lange tijd te komen.

Als je materialiseren om aspect van het laatste team van mensen die u zijn, dan moet je niet gewoon toch fret. Er zijn heel wat verschillende behandeling alternatieven die er zijn die u kunnen helpen zich te ontdoen van je puistjes complicaties. Het mooiste deel is dat deze behandelmethode oplossingen kunnen helpen stoppen veel meer littekens voorkomen in de komende, zo mooi.

Wat zijn deze Cure Selecties?

In sommige omstandigheden, behandelplannen zal niet helpen, vooral als het om meer volwassen littekens zullen komen. Toch zijn er oplossingen die er zijn dat de visuele aantrekkingskracht van deze littekens kunnen verlagen en volledig te ontdoen van nieuwere

Hier zijn enkele van de beste therapieën die u kunt omzetten in voor beide gevallen:.

Chemische Peels

Chemische peeling technieken kunnen worden toegepast op een regio die is getroffen met acne. Ze zijn er niet alleen om littekens te behandelen, zowel ze echt te ontdoen van acne, veel te.

dermabrasie

De meeste van de tijd, deze techniek zal zich te ontdoen van de poriën en de huid niveaus die signalen van acne tonen, samen met littekens. Zodra de behandeling klaar is, zal de dermatoloog een speciale zalf implementeren om de ontwikkeling van de littekens te minimaliseren en om puistjes te stoppen volledig transpireert.

Fillers

p Er zijn een heleboel vulstoffen uit er zijn die kunnen helpen bij de vermindering van littekens. De meest voorkomende soorten, terwijl, zou Cymetra, rundercollageen, Artecoll, Fasciian, CosmoDerm en Restylane.

Laser behandelingen

Er zijn twee belangrijke laser therapie voor u om te verschijnen in het tegenwoordig : ablatieve lasers en niet-ablatieve lasers. Ablatieve lasers branden voornamelijk uit littekenweefsel en draai de huid collageen om veel meer littekens en nog veel meer puistjes stoppen gaande, hoewel niet-ablatieve lasers simpelweg verminderen van de zichtbaarheid van puistjes littekens die eerder bestond.

Hoe Kunt u verminderen littekens?

Als u wilt voorkomen dat allerlei zits littekens van vorming, moet je om te beginnen het toepassen van een aanvaardbare therapie vanaf het moment zie je acne opdagen. Beschouw het of niet, je kunt littekens stoppen verschijnen helemaal alleen door het vermijden van de verbetering van de acne. Als je geen idee welke te genezen om te gaan voor, hoewel, dan zou het ideaal om een ​​dermatoloog te stellen vragen zijn. Op deze manier kunt u uit de buurt van het verlies van waardevolle dollars en tijd op geneesmiddelen die mogelijk niet eens voor u uitvoeren in de finish te blijven.

Category: Supplementen

Comments are closed.