Aanbevelingen voor Delicate Tooth aan koude en warme

Doe je glazuur pijn wanneer u in de verzengende of koude maaltijden?

Inname kille h2o of een warme kop koffie kan mijn rug weer echt een beetje zorgen Mullers pijn te doen. Ik was bang dat mijn gevoelige tanden werd geïnduceerd door een holte. Het blijkt dat is niet echt de omstandigheden in mijn situatie. Mijn probleem is met emaille slijpen. Mijn tandarts gevraagd of ik was onder angst. Ik vertelde haar dat ik denk niet dat ik ben onder meer zorgen dan de meeste mensen – hoewel ik de exploitatie van een bedrijf en hebben een paar kinderen, een puppy en een vrouw die een handvol kan zijn, maar helemaal opnieuw, ik neem aan dat de meeste mensen zijn zeer bezet. Hoe dan ook, ik ben het slijpen mijn email. Dit heeft een negatieve indruk op mijn tandvlees en die niet meer zal terug groeien of te herstellen snel nadat ik ze heb verpest. Dit is echt teleurstellend. We hebben allemaal geluisterd naar het dilemma: ‘Als je je hele lichaam te vernietigen, wat ga je voor een verblijf in?’ Dit raakt residentie als je langdurig pijn aan je tandvlees en je kan hebben om te gaan met gevoelige tanden voor de volgende 50 jaar.

De tandarts gaf mijn een aantal opvallende suggesties, dus dat is waarom ik ben te delen in dit artikel als u te maken met emaille gevoeligheid zorgen.

  • Haar eerste aanbeveling is om uiteindelijk het toepassen van een elektrische tandenborstel. Ik hou persoonlijk echt mijn elektrisch aangedreven tandenborstel vooral omdat ik het zal mijn tanden schoner te krijgen, maar ze beweerden dat het was het creëren van me veel meer vernietiging dan fantastisch dus om te stoppen met behulp van het. Het kan schijnbaar letsel doen om het tandvlees van sommige mensen.
  • Haar volgende idee was om een ​​nightguard dragen, Night time bewakers beveiligen uw tand verkrijgen afslijpen wanneer je slaapt. Het slijpen kan je tandwortels ertoe te krijgen blootgesteld. Nadat de wortel wordt blootgesteld, is het gevoelig voor schroeien of koud dat de pijnlijke pijn triggers.
  • En ten slotte stelde zij Sensodyne tandpasta. Ik was sceptisch over de tandpasta aanbeveling, maar direct na kletsen met een aantal mannen en vrouwen die het gebruiken, zij allen verklaard dat de gevoeligheid in hun email daalde met betrouwbare borstelen werken met de Sensodyne tandpasta, dus ik dacht dat ik zou het eens te check out. In slechts een handvol dagen, mijn email zijn aanzienlijk minder gevoelig en ze lijken te zijn om ervaring veel beter elke individuele werkdag zijn. Idealiter in een week of twee, ga ik weer terug naar typisch. Hoop dat dit is nuttig voor vele anderen die werken met emaille gevoeligheid problemen.
  • tandarts kan zorgen tand

    Als je glazuur pijn echter bij het drinken van koud of warme etenswaren, mijn tandarts set een soort van behandelmethode op mijn email voor de blootgestelde zenuw. Deze remedie uiteindelijk verkregen ontdoen van het ongemak, dus als je pijn hebt, zie je tandarts.

    Category: Voedingsmiddelen

    Comments are closed.