Aanzienlijke Intensity Interval Teaching (HIIT) voor vet te verminderen en extra vetverbranding

Een Nauwkeurige Snel naar lichamelijke conditie

Maakt een snelkoppeling naar de gezondheid en het lichaamsvet daling lijkt te zijn om grote juist te zijn? Meestal is het, maar substantiële Intensity Interval Coaching, wanneer deze gebruikt worden als onderdeel van een gezonde life-style, echt snel-bewaken van uw gezondheid en fitness en ponden daling doelen! Studie onmiddellijk na onderzoeken heeft geopenbaard HIIT enorm productief te zijn en snel eindresultaten.

Zoals elke vorm van oefenen, de precieze succes je bereiken van HIIT zal afhankelijk zijn van het soort HIIT training die u beslissen over variëren, voedsel plan, life style, en uw unieke stofwisseling. Niettemin is geconstateerd dat een eenvoudige twintig minuten HIIT werk kan net zo, zo niet meer, effectiever dan een gewone conditie cardio-oefening routine dat is 3x langer!

Wat is HIIT?

HIIT bestaat uit een kortere oefening routine, gewoonlijk 9-20 minuten lang, waarin je afwisselend intervallen van het grootste moeite met looptijden van lagere tot matige inspanning. De duur van superieure diepte worden meestal aangeduid als ‘werk’ en de perioden van lagere intensiteit als ‘rust’ of ‘herstel.’ Newbies zal meestal beginnen met kortere oefeningen en / of voor een langere tijd herstel periodes

Bijvoorbeeld:. Sally, een starter proberen HIIT voor de eerste keer, misschien wel beslissen over om te beginnen met een twaalf ogenblik trainingssessie die is opgebouwd uit 6 rondes van 30: negentig HIIT. Dit betekent gewoonlijk dat Sally grootste energie uitoefenen dertig seconden, gevolgd door een 90 tweede tijdsduur van vermindering diepte en zij zullen deze cyclus herhaald 6 gevallen. Naarmate de tijd verstrijkt en haar gezondheid en fitheid verbetert ze zal beginnen om de duur van de intervallen werk te verbeteren en de duur van de restauratie intervallen verlagen. Ze kunnen eventueel ook kiezen om te beginnen uit de invoering van meer rondes om de oefening te verlengen.

Voordelen van HIIT

HIIT is een enorm waardevolle soort oefenen op te nemen om uw planning, vooral als je doel is het verbranden van energie en overtollig vet. Beloningen van HIIT te nemen:

 • Verhoogt de energie, zowel van degenen die in de loop van en de volgende werkzaamheden uit
 • Verbetert atletische uithoudingsvermogen
 • verbrand

 • Zal extra vet te verhogen brandende waarschijnlijk
 • Grenzen spiermassa verlies dat kan plaatsvinden met overgewicht verminderen en regelmatig wijzen op cardio
 • Kwalen even cardio en anaërobe technieken
 • kan worden voltooid anyplace in een breed scala van methoden, zoals het beheer, fietsen en gymnastiek
 • Hoe werkt HIIT functie?

  HIIT ontploffing niet alleen energie in de loop van de trainingssessie, maar ook verhoogt uw vetverbranding capaciteit voor tal van enkele uren daarna. Hoe moeilijker je hele lichaam zal het extra zuurstof je spieren nodig hebben werken. Wanneer u de functie uit bij een intensiteit die je lichaam geeft om zijn VO2 max, dat is uw maximale cardio diepte, activeert het de ‘direct na-burn up effect,’ wat betekent dat uw spiermassa blijven consumeren zuurstof gedurende enkele uren al snel na je werk uit. Vanwege het feit consumeren zuurstof verbrandt energie dit houdt uw snelheid van het metabolisme joggen verhoogd tot 48 uur.

  kan iemand Do HIIT?

  HIIT kan een snelkoppeling naar gezondheid en fitness zijn en vetten verminderen, maar dat wil niet suggereren dat het echt is snel! HIIT oefeningen zijn moeilijk en fysiek veeleisend. In ruil voor het gemak van een kleine training en de versterking van verhoogde ongewenst vet verbranden, moet je wijden aan het leveren van uw ideale inspanning voor te volledig productief zijn. Terwijl de meeste mensen veilig kan deelnemen aan dit soort training, sommige zijn niet lichamelijk in staat om goed te beginnen een HIIT routine.

  Essentiële dingen om te

  overwegen

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.