Adult Zits: zeven tot gevolg dat kan u verrassen

Acne: niet alleen voor tieners

Geloofde u uw breakout ellende belandde boven als je een volwassene draaide? Dat je links je puistjes voeden met vergunning van uw leerling en de eerste verliefdheid? Geloof helemaal opnieuw.

Hoewel acne plagen meestal jonge volwassenen, het kan ook een invloed hebben op volwassenen. Volgens de American Academy of Dermatology, extra dan 50% van de vrouwen van alle leeftijden in hun jaren ’20 hebben puistjes. Bijna vijfentwintig procent van het midden leeftijd meisjes ook de strijd met het. Mannetjes krijgen acne ook, maar in mindere diploma.

Blijkbaar kunnen volwassenen acne krijgen, zelfs als ze een probleem niet hebben in de loop van hun tiener jaren. Als de puistjes zou kunnen lijken de soortgelijke, volwassen acne is divers van de grote school variëteit.

Volwassenen krijgen acne langs de kaaklijn of te verminderen deel van het gezicht, hoewel tieners normaal barst uit op het voorhoofd of hogere 50% van het gezicht. Tiener acne gewoonlijk de oppervlakte vlekken, maar volwassen acne gaat dieper cysten onder de poriën en de huid te vormen.

Wat leidt tot volwassen huid uit te barsten in puistjes? Er zijn verschillende daders, van dieet en zorgen voor verbeteringen en veel meer hormoon. Hier zijn 7 volwassen acne resultaten in die wellicht shockeren u, en een paar zeer eenvoudige richtlijnen voor puistjes te voorkomen.

1. Mobiele telefoons

Mobiele telefoons zijn een prachtige uitvinding, maar ze zijn ongewenst voor uw teint. Ze zijn goed aanvragen voor verblijf in contact met de mannen en vrouwen in je bestaan, maar ze kunnen grote schade aanrichten op uw huid.

Mobiele telefoons tegenkomen verschillende bacteriën op elke oppervlakte ze zitten. Wanneer u communiceren over de telefoon, u hebt ingesteld dat micro-organismen dicht bij uw mond, precies waar vochtigheid en warmte tot de grote ecosysteem voor micro-organismen gedijen. Dit zal leiden tot puistjes op je kin en rondom je mond.

Als u consequent gebruik maken van uw telefoon om te chatten met andere mensen, je kan eventueel onbedoeld wrijf het in tegenstelling tot je gezicht. De gestage wrijving kan leiden tot een soort van volwassen puistjes genoemd

Skin Treatment Suggestie: Reinig uw mobiele mobiele telefoon met een drank doekje of handdesinfecterend minimaal zodra een werkdag elimineren acne-waardoor bacteriën. En je moet niet toestaan ​​dat uw mobiele telefoon contact op met uw gezicht gebied als je praat over het.

2. Gezichtsbeharing Verhuizers

toepassen gezichtshaar verwijderen is een trade-off: je de handel ongewenst gezichtshaar voor ongewenste huid hobbels en huiduitslag. Ontharing kan je poriën en de huid irriteren, ongeacht of je plukken, wassen, scheren of gebruik ontharingsmiddelen. Als je huid wordt rood en zwelt op, huidcellen en bacteriën de poriën kan binnendringen en breng over acne.

De actuele goederen vlak voor en na ontharing gebruikt kan ook poriën verstoppen en te motiveren volwassen acne. Huid hobbels die jeuken niet nauwkeurig zits maar haarzakje irritaties kunnen ze een voorbijgaande uitslag die lijkt te zijn als acne veroorzaken

Skin Treatment. Tip: Gebruik een een bepaalde procent hydrocortison crème vóór en net na je gezichtshaar te elimineren. Gebruik actuele oplossingen die zijn gelabeld met ‘niet-comedogeen’ te houden van uw huid poriën open te stellen.

drie. Hair Styling Goederen

Hair styling merchandise zijn een frequent resultaat van volwassen acne. Er is zelfs een te identificeren voor deze verscheidenheid van de huid breakouts:.

Als stylingproduct olie druppelen uit je haar naar je wenkbrauw, kunnen ze de poriën en de huid poriën en val verstoppen zits-veroorzakende bacteriën. . De verstopte poriën vervolgens blijken te zijn ontstoken en leiden tot roodheid of puistjes samen de haarlijn

huid Care Suggestie: Implementeer styling producten met uw vingertoppen en houd ze uit de buurt van uw haarlijn. Veeg uw huid met een gezichtsreiniger na het stylen van je haar. Heroverweeg uw beslissing om pony te gebruiken, die pommade acne erger kan maken.

4. Make-up verwijderen

je make-up kan combineren met uw huid met natuurlijke oliën om de poriën verstoppen en veroorzaken acne. Dit wordt beschouwd. Regretably, kan je make-up verwijderen misschien alleen bestaan ​​om de moeite.

De meeste dames echt niet ruimen hun poriën en de huid zo mooi als ze echt moeten. Verscheidene van hen hebben op minerale make-up, en nemen ze een uithaal met een doekje zal het werk bij de finish van de dag te doen.

Maar uren van make-up, olie en vuil opbouw vormen een risico voor de triple huidporiën. Met een grote schoonmaak, ontvangt micro-organismen zitten in de poriën en later uitbreekt als acne

Skin Care Tip:. Reinig uw ontmoeting voorzichtig maar volledig elk individu avond, en het gebruik alleen niet-comedogeen reinigingsmiddelen.

vijf. Poriën en de huid behandeling Producten

Hoe veel nieuwe poriën en huidverzorging artikelen heb je elke jr proberen? Switching oplossingen vooruit hebben ze een kans om te presteren kan je huid irriteren door regelmatig introduceren van nieuwe ingrediënten en conserveermiddelen.

Zelfs items ontwikkeld om volwassen zits worstelen kan puistjes veroorzaken, vooral als je ze overlappen. Als uw samentrekkende, cleanser en ervaring product alle acne-bestrijding van stoffen, die met hen werken collectief kan je huid irriteren en leiden tot extra uitslag

poriën en de huid behandeling Suggestie:. Gebruik slechts een of twee poriën en huidverzorging merchandise in een tijd, en geef ze minimaal zes maanden te werken. Niet alleen zal je je huid te behouden, maar u kunt ook de omzet en toilet kast gebied.

6 redden. Zonnebrandmiddelen en oplossingen

Wist je dat je zonnecrème je acne kan geven? Zonneschermen bestaan ​​uit twee soorten stoffen:. Chemische stoffen die beschermen tegen ultraviolette (UV) stralen en fysische agentia die een zonne-schild ontwikkelen

Fysieke zonnefilters, zoals zinkoxide, kan resulteren in uw huid te zweten eronder . Dit kan je poriën en de huid poriën verstoppen en veroorzaken acne breakouts

Huidverzorging Idee:. Kies zonnebrandmiddelen met stoffen enigszins dan lichamelijke agenten. Gelformulering zijn best zijn ze veel minder zeer waarschijnlijk om je poriën dan oliën en lotions.

zeven verstoppen. Vakantie en reizen

Heeft uw huid te splitsen wanneer je huishouden terugkomt van een vakantie vakantie? Reizen kan de spanning van uw huid met lokale weer afwijkingen, weersomstandigheden aanpassingen en nog veel meer. Alles, van droge lucht en vocht kunnen de minerale niveaus in het consumeren van drinkwater kan volwassen zits induceren.

Vakantie verandert vaak uw gebruikelijke je poriën en huidverzorging. Items die presteren in een weer kunnen mede bepalend zijn uw huid op een andere manier in een meer lokale weersomstandigheden. Daarnaast kan lodge zepen je poriën en de huid irriteren en maakt het kwetsbaar voor breakouts

Huidverzorging Idee:. Gezien het feit dat je niet in staat zal zijn om het klimaat, het weer veranderen of water waar u een kijkje nemen, overwegen consumeren gebotteld drinkwater en het wassen van je gezicht met het. Een all-in-one poriën en huidverzorging product of dienst is ook een uitstekend idee om te strijden volwassen puistjes wanneer u op reis bent.

Uw Transform

Wat is uw beste tip voor volwassen acne? Vertrekken een reactie onder en aan het gesprek deelnemen. Als u dit rapport gewaardeerd, zorg ervoor dat je delen met je sociale netwerken.

Reference Bronnen

  • American Academy of Dermatology. (N.u.) ‘Puistjes Bijzonderheden.’ . Ontvangen augustus vijfentwintig, 2012.
  • Klinische Disclaimer

    De informatie in dit artikel de gegevens niet is bedoeld als gezondheidszorg suggesties, noch is het een vervanging voor specialist prognose of behandeling door een ervaren medisch gekwalificeerd.

    Category: Snel gewicht te verliezen

    Comments are closed.