Afrikaanse Herbal Overgewicht Loss Behandelingen

Hoodia kan worden waargenomen op de schappen van vrijwel elke apotheek tegenwoordig. De Hoodia is een plant ontwikkeld in de woestijnen van Zuid-Afrika, die groeien tot algemeen bekend om zijn honger onderdrukt attributen. In de vroege jaren 1900, een Nederlandse wetenschapper gemerkt dat stamleden in Zuid-Afrika verbruikt hoodia stengels vooraf deel te nemen op zoek uitstapjes. Dit werd gedaan om af te weren honger, dus triggering nieuwsgierigheid en diepgaand onderzoek van de plant. Zo blijkt, hoodia heeft een molecuul dat functioneert op het lichaam op een manier die verband houden met glucose – het leidt tot een reactie in de hersenen te vertellen dat je hele zijn. Opgemerkt moet worden dat aangezien haar glucose-achtige beweging op het hele lichaam, gebruik van Hoodia kan gevaarlijk diabetici.

Irvingia gabonensis, of wilde mango, is inheems in zowel West-Afrika en Zuidoost-Azië en wordt de aanvaarding van haar een flink aantal gewichtsreductie beloningen. Irvingia remt amylase, wat een enzym is verantwoordelijk veranderende verteerd zetmeel suiker. Ook inhibist glycerol-3-fosfaat dehydrogenase, een enzym dat glucose wordt omgezet in lichaamsvet. Daarnaast is het gebruik van Irvingia verhoogt stadia van adiponectine, een eiwit dat de vetverbranding capaciteit regelt door het beheersen van de twee regulatie van glucose en de afbraak van vetten. Recent onderzoek uitgevoerd over onderwerpen die Irvingia gebleken dalingen van heup en taille omtrek en omvangrijke lichaamsgewicht daling zo minimaal een bepaalde maand.

Wegedoorn is gevonden over de hele wereld, van Italië en Japan naar Afrika, want er zijn ongeveer 100 unieke soorten van de plant. Rhamnus prinoides is het brede scala van de plant ontdekt in Afrika en heeft diverse Utilisatoren er, een enkele daarvan is om te helpen bij de spijsvertering. Wegedoorn schors, vanwege de vezelgehalte materiaal is verouderd en gebruikt in laxeermiddelen en laxerende thee. Een intrigerend zien over dit assortiment is dat in Afrika, kan het worden gebruikt als smaak bieren en wijnen en ook zorgen voor artritis en vele soa.

Gymnema Sylvestre kunnen worden geïdentificeerd in deze beide India en Afrika en is gebruikt voor talloze nummers van meerdere jaren in opties voor de behandeling van diabetes, vanwege haar vermogen om suiker absorptie remmen en heeft bewezen om de bloedglucose verlagen etappes over tijd. Het is ook de resterende gebruik gemaakt van als een ingrediënt in een aantal all-natuurlijke gewichtsverlies geneesmiddelen als gymnema heeft de mogelijkheid om suiker smaak verschrikkelijk maken. Hoewel wil geen honger onderdrukt of stofwisseling regulator, wordt het gebruikt voor het terugdringen van de noodzaak om snoep consumeren en dus indirect speelt een positie in lichaamsgewicht verval.

Deze Afrikaanse kruiden zijn dicht bij al eeuwen, maar de moderne samenleving is last but not least het ontvangen van de wind van de extra voordelen die optie medicijnen mogelijk kunnen bieden in omstandigheden van gewicht daling. De volgende keer dat je in de winkel doorlezen van het complement gangpad, beslissen over de meest actuele pond daling supplementen en bladeren door de ingrediënten. U kunt misschien ontdekken dat deze cutting-edge hedendaagse gewichtsvermindering helpt integreren Afrikaanse plantaardige ingrediënten die gewoon over allesbehalve moderne dag.

Category: Dieten

Comments are closed.