Afrikaanse Mango voor Overgewicht Decline

Experimenten uitgevoerd door professoren van de Universiteit van Yaounde in Kameroen uitgevoerd blijkt duidelijk dat zaden de veronderstelde ponder vrucht bevatten een extract dat, wanneer gegeten als voedingssupplement, kunnen patiënten om zich te ontdoen van vet en cholesterol te stabiliseren graden.

Het onderzoek werd uitgevoerd door het voorschrijven van 102 overgewicht of overgewicht uitgegroeid ups om Afrikaanse mango extract of een placebo (inactieve suiker tablet) innemen gedurende tien weken in een dosering van twee pillen voor elke dag uitgevoerd. Aan het einde van de onderzoeken, de groep met de Afrikaanse mango extract voedingssupplementen ervaren schuur een vol twelve.five kilogram – of £ 28 – hoewel de placebo-groep geen noemenswaardige veranderingen. Elke teams gehandeld op hun typische plannen van het gewichtsverlies en de gebruikelijke training fasen.

medewerkers in het team dat nam de voedingssupplementen ook ervaren daling van LDL (slechte) cholesterol en nominale verbeteringen in hun bloedglucose bedragen, volgens de studie.

Enkele deelnemers van het onderzoek gemeld aspecten die verband houden met het voedingssupplement, maar deze ervaringen zijn gelijkwaardig zijn in snelheid te midden van het team met behulp van de inactieve placebo drugs. De gemelde gevolgen kant belandde overtollige gas, snooze problemen en complicaties.

De wetenschappers in de review speculeren dat de Afrikaanse mango extract helpt de lichamen van mensen met overgewicht blijken extra gevoelig voor lepitin, een hormoon dat wordt uitgescheiden door het menselijk lichaam, dat ongewenst vet opslag regelt, voornamelijk in de buik te zijn . Volgens de onderzoekers van de Universiteit van Yaounde, een flink aantal zwaarlijvige of obese mannen en vrouwen zijn bestand tegen lepitin. De Afrikaanse mango extract helpt het systeem op deze weerstand te krijgen, die zou voortvloeien in vetreductie, volgens de wetenschappers.

Inkoop Afrikaanse mango extract kan een beetje moeilijk, want het is niet gemakkelijk gevuld door talrijke wellness etenswaren winkels. De vrucht van wetenschappelijke identificeren is ‘Irvingia’, dus het uitbreiden van uw look door waaronder deze titel zou kunnen hulp.

De meest geliefd aanvulling bestaat uit het extract van de zaden wordt geïdentificeerd als ‘Integra-Lean Invingia’ capsules, die beschikbaar zijn op de meeste VitaminShoppe locaties en op diverse internet sites.

Als u een Afrikaanse kruidenier in je ruimte te houden, kunt u eventueel in staat zijn om het extract van de zaden te vinden in zijn zuivere soort vloeistof er.

Naarmate er meer wetenschappelijke studies over de Afrikaanse mango start, is het waarschijnlijk dat het voedingssupplement zal komen om zijn extra sterk voorradig in leveranciers.

Category: Dieten

Comments are closed.