Afrikaanse thee â € ‘Bittere thee is aspect van Ghanese lichaamsgewicht reductie cursussen

De naam van deze thee suggereert het al – het is bitter en meestal gegeten met kalk. Dat kan misschien ongebruikelijk lijken sommigen als de thee is een kruiden-behandeling voor overgewicht en hyperlipidemie. In Ghana dit bepaalde thee is onderdeel van de meeste gewichtsverlies plannen.

Bitter wordt gezien als de belangrijkste risico aspecten voor veel ziekten in het hele lichaam verbonden met overgewicht te verminderen. Om die reden is het niet alleen over het verliezen van kilo’s, in Afrika wordt aangenomen dat het zelfvertrouwen en je geest te verhogen -. Misschien vooral door het lichaamsgewicht verminderen

Bitter bladeren met een beetje extra limoensap is een soort van puur natuurlijke gezonde drank die is gebruikt in Afrika voor generaties om het systeem te reinigen en te versterken welzijn.

Als bittere bladeren ontleden ze overtollig vet omzetten in elektriciteit om meer gebruikt door het lichaam, waardoor over de uitkomst van kilo-kappen en Vermaatschappelijking belangrijk orgaan functies zijn.

Voorbereiding

Positie thee in een bepaalde liter koud water met vier linden. Zeef de thee. Bladeren kunnen worden gekoeld en hergebruikt tot vier meer instanties.

Intake

Drink thee koud een paar keer per dag. WAARSCHUWING: Niet gebruiken, ook al verwacht of borstvoeding geeft

Een vloer versie

In aanvulling op het blad editie, deze thee blad is vaak vloer. met deze kruiden en specerijen: Aduhwam, Hwentiaa en N’Habanhwam. Floor thee is voor een eenzame gebruik en wordt gebrouwen in een infuus koffiezetapparaat net alsof het uiteindelijk koffie. Gebruikmakend van ongeveer drie eetlepels voor elke pot zal een zeer lekker thee te leveren. In dit scenario, de thee is niet geschikt om te worden hergebruikt.

Algemene voordelen voor de gezondheid

Voor de reden dat thee is een kruid de winsten zijn niet bevestigd door de Amerikaanse Food and Drug Administration. Maar de extreem minste deze thee zal gezonde hydratatie leveren zeer economisch.

Waar te verkrijgen

Echte natuurlijke en organische Afrikaanse thee zijn verkrijgbaar in de regio Detroit bij sommige etnische marktplaatsen die gespecialiseerd is in Afrikaanse (niet automatisch Afro-Amerikaanse) producten. Het is verkrijgbaar on-line door middel van Kofano.comof Warren.

 © Rick Weaver, alle rechten voorbehouden.

Meer bronnen voor u :

  • Werk Diversiteit in Michiganâ € ‘een Linked In team for Human Assets specialisten in Michigan
  • Culturele Bridgesâ €.’ geheel gratis informatie over extra dan 20 culturen
  • MBC International -. wereldwijde zakelijke alternatieven
  • Kofano.com -. bron voor natuurlijke Afrikaanse producten en oplossingen
  • Informatie en feiten over de Generationsin het kantoor.
  • Culturele Fake pasa € ‘ontdekken van de fouten van vele anderen met deze zonder kosten de samenleving quiz.
  • Category: Gewichtsverlies

    Comments are closed.