Agressieve Pet Tooth Removal

Tooth Extraction voor Intense honden

Als je een agressieve pup, kan je goed wanhopig op zoek naar opties, vooral als uw huisdier heeft nu een hapje geschiedenis. Emaille extractie voor agressieve honden misschien hebben gekruist je hoofd, in het bijzonder als je een podium vier of 5 bijter, maar is dit een bevredigend soort behandelmethode? Wordt deze extra een ding van een laatste vakantie resort? Laten we kiezen voor een dichter blik op wat deze behandeling gaat gewoon en dan zoeken op een aantal cruciale dingen te overwegen in de hersenen te houden.

Wat is precies emaille extractie voor een agressieve hond en wat houdt het in? De eerste, laten we gewoon eens een nadere blik op Rover’s tand. Als jagers, zult u ongetwijfeld dat honden zijn gezegend met effectieve kaken keurig opgesteld door scherpe messen van de tand te vinden. Deze 42 wapens om precies te zijn, zijn er zo te getuigen van vlees met evolutionaire vorige dag de hond overdag herinnering van wat levensstijl zou in het wild te zijn geweest. De twaalf snijtanden was toegepast op de slash, knabbelen, beslissen over objecten en bruidegom. De 4 hoektanden, meer geïdentificeerd als hoektanden, had bedoeld is om voedingsmiddelen te scheuren, slash en punctie bij de bestrijding en de tong te wiegen en te houden in positie. De zestien premolaren geholpen met het hakken, het afknippen, het dragen van de producten en het breken van voedsel in compactere deeltjes. Last but not least, de 10 kiezen belandde benut en verder worden gebruik gemaakt van voor het slijpen van voedingsmiddelen.

Als een hond bijt, is er geen twijfel over de waarheid dat die tand uitgebreide problemen kan teweegbrengen de huid, comfortabel weefsel en spieren. Zelfs als tand van een hond niet de huid doorboren, het stuk zelf kan blauwe plekken veroorzaken aan de onderliggende zachte weefsel. Dus hoe het trekken van tanden werkt, en wat het proces met zich meebrengen?

Typisch, een dierenarts kan besluiten extraheren tand wanneer gewoonten modificatie en andere stappen hebben gefaald en euthanasie wordt gezien als. In dit scenario kan de dierenarts ook voorstellen doen voor een invasieve methode van dit soort als volledige mond extractie of kroon reductie – een behandeling de plaats van de tanden naar beneden ingediend om de tandvleesrand. Het wegwerken van de tanden, hoewel verschijnt mogelijk op een snelle reparatie, maar doet het het probleem op te lossen?

analyseren Emaille Extraction voor agressieve hoektanden

Potentieel een persoon van de meest bekende voorbeelden van honden ‘ontwapenen’ werd Katoen, de Amerikaanse Eskimo die een historisch verleden van bijten en de Pet Dog Whisperer meegemaakt was niet in staat om hulp. In dit geval, een laser vitale pulpotomy in het stadium van de hoektanden werd uitgevoerd produceren van de hoektanden echt bot. Het verwijderen van Rover’s tand lijkt misschien een snelle fix snel na alles, gezien het feit dat met uit glazuur een hond moet niet in staat om schade te doen, de juiste? Emaille verwijderen voor agressieve honden is echter niet een te ontdoen van-all oplossing. Laten we kiezen voor een kijkje in wat vitale bedrijven te zeggen hebben over deze behandeling.

De American Veterinary Clinical Association (AVMA) is tegen extractie of vermindering van voedzame tand als een resolutie voor agressie bij honden glazuur. Het doel van deze houding verklaring zijn meerdere. Voor starters, tanden verwijderen verzuimd om de fundamentele veroorzaken voor de intense acties in de te beginnen met positie, en de volgende, kan het welzijn van de hond negatief beïnvloed als gevolg van te verwachten pijnlijke en invasieve procedure. En verleden, maar niet in het minst, denk dat honden zijn niettemin in staat om wat resulteert in schade in de diepte met de resterende tand. Een veel betere oplossing zou zijn om te controleren met een professionele gedragstherapeut.

De American Veterinary Dental School (AVDC) aanvullende waarschuwt dat glazuur extractie voor de intentie van het verminderen van agressie, zal ‘niet volledig naar personen of andere dieren te voorkomen lichamelijk letsel.’ Aan de andere kant, volgens de situatie van de verklaring van de organisatie: ‘. Het verwijderen van kronen van emaille kan vereist zijn in bepaalde gevallen’

Oplossingen voor Teeth Extraction

Behoorlijk bestuur en acties modificatie uitgevoerd door een deskundig gedrag deskundige, is het meest populaire protocol als het gaat om het omgaan met agressieve hond gedrag. Van de opleiding, wordt deze route genomen net na het verwerven gedomineerd out gezondheidsproblemen. Confronterend leerstrategieën worden niet voorgesteld als deze tot het hoektanden agressie en misschien direct aan straf neerslag. Counter-conditioning en desensibilisatie positief, meer correcte benaderingen die kunnen worden gebruikt in de revalidatie procedure.

Toediening is belangrijk bij de bescherming tegen het huisdier van repeteren bijtgedrag en handhaving van het algemene publiek beschermd. Kratten, risicovrije hekken, riemen en snuiten zijn belangrijke administratie toepassingen. Ook belangrijk is niet blootstellen van de hond triggers van deze soorten een intensiteit over de intense gedrag veroorzaken. Meestal gaat wandelen het hondje in de uren wanneer hij veel minder zeer waarschijnlijk worden blootgesteld aan mensen vandaag / andere honden, het vergrendelen van de puppy in een ontoegankelijke huis wanneer er kinderen het uitchecken, muilkorven het huisdier bij de dierenarts, en ga zo maar door.

De implicaties welzijn van een tand extractie methode moeten zorgvuldig worden geëvalueerd. Het kan belangrijk zijn om te bepalen wat leidt tot de agressie in de eerste plek en de beste acties modificatie protocol beoordelen. Overleg met een dierenarts gedragstherapeut wordt geadviseerd. Het zou oneerlijk zijn toevlucht nemen tot dit soort van een drastische techniek als de agressie kan worden veroorzaakt door een onderliggende professionele medische probleem van dit soort als hypothyreoïdie of aanhoudende pijn. In een handvol gevallen re-homing de agressieve huisdier kan ook een keuze zijn.

Het wegwerken kronen van de tanden kan een vals gevoel van bescherming te presenteren en vaak zou niet stadium van het lijden van de hond te pakken. Agressie is meestal defensief gewoonten door angstige, nerveuze honden uitgevoerd. Een puppy zonder emaille kon geen langere zinken zijn hoektanden in je huid, maar zijn de onderliggende stam reeksen zou grote en de aanpak daarvan blijven is van het allergrootste moeite waard om zo te verlichten van de worstelen hond.

Een andere alternatieve een collega coach van mij bracht mijn focus, is de Saciri Chunk Guard. Dit zou kunnen zien als een briljante uitvinding, maar het zal niet kiezen voor een gewoonten gekwalificeerd om de Rottweiler ongemakkelijke lichaamstaal te lezen wanneer hij wordt blootgesteld aan de jongen of het meisje in de videoclip bij. Dergelijke opties moeten niet worden toegepast als vervanging voor gedrag modificatie, en vooral, de pup moet echt niet worden ontdekt en in situaties zette hij niet in staat zijn om te gaan met in de om te beginnen met plaats!

Als uw hond worstelt tegen agressie en u zich zorgen over elementaire veiligheid, het advies inwinnen van een veterinair gedragstherapeut vlak voordat toevlucht te nemen tot het trekken van tanden. Tand verwijdering mag niet worden gezien, behalve alle andere remedie opties mislukte En vergeet niet:. Een agressieve pup met uitgepakte email niettemin kunnen worden is gevaarlijk

Disclaimer: deze korte artikel is geen vervanging voor ervaren acties suggesties. Als uw hond agressief is, in overleg met een raad-licentie veterinaire gedragstherapeut.

Alexadry Alle rechten reeserved

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.