Al Sharpton praat honderd en zeventig pond overtollig gewicht te verliezen met Oprah: Zijn veganistisch voedsel plan trucs

Reverend Al Sharpton is letterlijk 50% de persoon die hij gebruikt om snel na het ondergaan van een verbazingwekkende honderdzeventig pond gewichtsverlies tijdens de vorige vier jaren.

Veel’s

Bekijk alle acht foto’s

Sharpton, negenenvijftig, onlangs zijn spectaculaire gewichtsverlies op volgend hoofdstuk Oprah’s besproken. Rev Al, die ooit de weegschaal getipt op 305 pond, weegt nu 135 £., Dankzij een grotendeels veganistisch dieet plan en dagelijkse oefeningen.

Sharpton gaf zetmeel, suiker en bewerkte voedingsmiddelen en functies gewoon over elke werkdag. Hij meldde hij verloor het lichaamsgewicht door middel van het eten van plan en lichaamsbeweging, en ontkende geruchten dat hij onderging gastric-bypass medische procedures, met vermelding van de vetreductie was ‘alle psychologische.’

Sharpton volgt een lagere- calorie, zeer lage-overtollig vet dieet programma, bestaande uit twee stukken van complete-tarwe toast voor het ontbijt, een salade voor de lunch met een banaan, en twee sneetjes complete tarwetoost nogmaals voor maaltijd.

Sharpton meldde de gewichtsreductie van vitaal belang was vooral omdat hij nodig had om na te gaan in zichzelf dat levensmiddel elektrische energie niet hebben over hem, omdat het voor zo een flink aantal een lange tijd gedaan.

Rev Al had een openbaring een paar een lange tijd in het verleden net na wetende dat hij geen tijd meer wenste een slaaf van zijn levensmiddel verlangens en een gevangene in zijn bezit zijn hele lichaam.

Sharpton, die zo spoedig zo aten stapelen porties gebakken kip op elk voedsel, gewenst om voedzame krijgen zodat hij een optimistisch standpunt model voor zijn gemeenschap zouden kunnen zijn.

Je bent niet in staat om onze problemen en de vraag van klanten sociale pakken raadsheren als je een gevangene in je eigen lichaam. Hoe doe je voorganger als ze in de kerk cafetaria frituren? We zullen niet in staat zijn om community management prediken als we meestal niet beoefenen zelf te reguleren. ‘

De eens-sedentaire Rev Al zal nu elke dag te werken.’ Je woont zeven keer per week, die suggereert dat je moet werken zeven dagen per week, ‘verklaarde hij. Sharpton rijdt de hometrainer voor cardio-oefening, en taaiheid-treinen.

In aanvulling op waardoor hij lichamelijk gezonder, Rev . Al genoemd zijn veganistisch dieet heeft hem ontworpen meer emotioneel veerkrachtig.

‘Een vegetarisch eten plan heeft een manier van het opvangen van de angst en geeft je groter uithoudingsvermogen,’ beweerde hij. ‘Ik heb echt niet consumeren een veel zetmeel of [geraffineerde] suikers. Ik hou gewoon van greens en granen. Ik neem in een groot deel van de salade en fruit. Ik heb echt het gevoel dat een nieuwe, verbeterde me. ‘

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.