Alcohol de valkuilen en Gezondheid en fitness Winsten

Liquor de risico’s en de positieve aspecten

Liquor betrekt alle gegiste dranken deze soorten als bier, Sprits en wijnen omvatten ze verschillende niveaus van ethanol, die het gevoel van intoxicatie levert. Meer dan het een lange tijd is er een toenemende discussie over de winsten en pijnen van drank gebruik, de beloningen en maar al te reële gevaren van de drug geweest. De verschillende wetenschappelijke experimenten benadrukken de voordelen van een redelijke consumeren met betrekking tot grote drinkers of ronduit afhankelijkheid – om de punten herkennen we 1e van alle creëren genoemd als gemiddelde

Wat gemiddeld consumeren bedragen.?

Redelijke drank inname is ook een zaak van discussie tussen studenten, maar zij allen komen tot vergelijkbare conclusies die in de meeste gevallen 10 tot veertien gram van bier, vier tot 6 gram wijn en 1ounces van echt sterke drank (sterke drank ) dat sterke drank bevatten mogen niet worden overschreden, 15 gram kan een geschikte mate en kan worden vermeld dat een gemiddeld niveau van alcohol gebruik. Consumptie van alcoholische dranken heeft vele gedocumenteerde voordelen en tekortkomingen die zijn vrijwel onbetwistbaar volledig te wegen in tegenstelling tot elke andere is een verdere kwestie. Het dilemma is heeft de voors wegen de nadelen of vise versa is het allemaal aan de drinker om je geest te maken, benadrukt hieronder zijn de beloningen en tekortkomingen in drank gebruik.

voordelen / baten van alcoholische dranken verbruik

Er zijn een aantal prachtige extra voordelen van gematigde gebruik van drank waarvan sommige

1 Cardiovasculaire positieve aspecten. De meest spannende en schokkende maar niet helemaal onwetenschappelijk reden is dat de gemiddelde drinkers hebben cardiovasculaire voordelen. Studies hebben ontdekt dat de gemiddelde drinkers hebben hoge concentraties van lipoproteïne weergegeven als HDL waarvan bekend is dat een betere beveiliging te presenteren aan het hart, het helpt strijd van cardiovasculaire aandoeningen zoals hart-aanval, hart-ondergang, bloedstolsel dat kan waarschijnlijk leiden tot een beroerte en andere perifere spieraandoeningen.

twee type twee diabetes. Matig gebruik van alcohol is blootgesteld aan het risico van type 2 diabetes, die een bestaan ​​bedreigend en schadelijk kwaal te verminderen. Type2 diabetes problemen is de meest typische soort van diabetische problemen die veroorzaakt bloedglucose reeksen aan groter dan normaal moet krijgen en wordt aangeduid als hyperglycemie. Het tekort aan insuline wordt opgebouwd door de alvleesklier, die het juist vervangt tot dergelijke tijd is niet hiertoe goed uit te voeren en het lichaam niet in staat is de insuline voldoende benaderen, onderstreept wellness geassocieerde problemen zoals ogen, mond gevoelloosheid, normaal ziekte en significante bloeddruk.

drie Controle bloed spanning. Een andere prachtige impact van redelijke inname is het potentieel om de oorzakelijke componenten die leiden tot significante bloeddruk verlagen. Bloeddruk die ook aanzienlijk kunnen vooraf hypertensie / bloeddruk / noodsituatie of en minimale hypotensie kan dodelijk zijn. Hypertensie is slechts de spanning op de slagaders door bloedcirculatie op het bloedvat partities het is een vrij belangrijke aandoening die kan leiden tot hartfalen, coronaire hartkwaal, en slag zoals nierfalen.

Gewilde hoeveelheid bloed stress bij volwassenen

Hypotensie less90 less60

Preferred mate negentig 119

Pre-hypertensie honderdtwintig 139

Hypertensie honderdveertig 159

een crisis kunnen een hundred eighty honderdtien

4 Bloedstolsel . De onderzoekers merkten op dat nog een andere factor die rechtstreeks verbonden is met een redelijke inname van alcohol is de invloed op de slagaders, onderzoekers bevestigd dat de gemiddelde drinken een effect op de bloedstolling kan hebben door het bloed dunner dit per ongeluk helpt de circulatie bijzonder delicate gebieden zoals de hersenen, nek en zonder twijfel het hart. Het probleem met bloedverdunnende is die kan leiden tot bloed ongevallen die goed kan fatale gevolgen verhaasten.

5 Andere gevolgen en voordelen zijn verbetering in bloedlipiden vermindert de aggregatie van bloedplaatjes en vermindert bloedstolsel (fibrinogeen) in de slagaders .

Hoewel de voordelen benadrukt bovenstaande misschien wel overtuigend de gevaren en risico’s van abnormale inname van het geneesmiddel wordt serieus angstaanjagend zijn, alle extra voordelen geschetst hebben een keerzijde aan grote mate van drank inname hebben gevaren verheven als lever ziekte, hartfalen en kanker.

Overzicht op aanwinsten van matige alcoholische dranken drinken

een verminderen uitdagingen van cardiovasculaire aandoening tot 40%

2 minimaliseert cardiale doden

3 verlaagt de prevalentie van bloedstolling

vier verlaagt de perifere vasculaire aandoeningen

5 verlaagt het risico op type 2 diabetes problemen

6 verlaagt superieure bloed spanning

zeven hogere dichtheid van uitstekende lipoprotein

8 verbeterde gevoeligheid voor insuline

9 gematigden huidige cardiovasculaire conditie

Uitdagingen en risico’s van extreme alcoholhoudende drank inname

De uitdagingen kunnen misschien wegen de voordelen ons toelaten te onderzoeken een aantal van hen

1 Coronaire hartfalen . Het risico op hart-falen is zeer effectief bij mensen die aan een groot deel van alcoholische dranken, de hoge gebruiksfase prospects hogere extra vet in het bloed deze kwaal aangeduid als triglyceriden, en kunnen resulteren in hoge bloeddruk die op zijn beurt verkoopkansen tot hartfalen. Sommige tekenen en symptomen van hartfalen zijn kortademigheid breedte, hypertensie en gezwollen gewrichten / benen

2 Obesity. Alcohol kan een persoon met overgewicht met alle onderstrepen vernietigende uitkomsten van de kwaal te maken , maar ook aanzienlijk drank gemengd met een luie levensstijl en ook significant vet voedsel zal zeker de drinker dan gewicht, kon gewichtsproblemen direct naar diabetische problemen in sommige omstandigheden.

3 Stroke maken. Overmatig alcohol inname kan een beroerte die in flip kan vertalen in een hartstilstand veroorzaken. Beroerte gebeurt wanneer de hersencellen een plotselinge afwezigheid van zuurstof en glucose die uitzicht op een snelle verlies van de geest functionaliteit die invaliditeit en verlies van het leven kunnen leiden.

4 Live-kwaal. lever stoornis is een reëel gevaar in de grote drinkers dit is een kritische aandoening die kan leiden tot een levensduur van lijden en zelfs de dood. Er zijn verschillende soorten leverziekte sommige veroorzaakt door virussen, zoals hepatitis A, hepatitis B en hepatitis C een aantal van onzorgvuldig gebruik van sterke medicijnen of boven het gebruik van alcohol de lever heeft littekenweefsel bekend als cirrose die kunnen leiden tot schade verbreken van het orgel. De lever is het grootste inwendige orgaan dat schadelijke stoffen regelt in onze algemene lichaam wanneer vernietigd kan een dodelijke probleem geworden. Enkele voorkomende symptomen zijn braken misselijkheid, buikpijn, gele verkleuring van de huid (geelzucht en algemene hele lichaam zwakte.

5 hogere mate van cholesterol . Boven inname kan leiden tot aanzienlijke en gevaarlijke hoeveelheden heldere die in te zetten zorgt voor een hoge stadia van cholesterol in het menselijk lichaam, cholesterol is ongewenst vet uitgevoerd in de bloedstroom ook veel extra vet kan schade aan uw hart creëren hartziekten hartkloppingen en een hartaanval schadelijke stadia verhoogt het gevaar van in wezen soort twee diabetes.

6 meeste vormen van kanker . Belangrijke drinken is in verband gebracht met borstkanker, dit lokaliseren door wetenschapper verklaart binge drinken van een gevaar component bij borstkanker. Negen% van de vrouwen die eet meer dan 1 eenheid alcohol per werkdag staan ​​een verhoogde mogelijkheid van borstkanker dan gals die hun inname te beperken tot een bepaald apparaat wat. onderzoekers ontdekt zou kunnen worden de oorzakelijke variabelen

# verbeterd oestrogeen graden

# De grotere mogelijkheid van het DNA in borstklieren verkrijgen beschadigd

# Een mogelijkheid boost en ontwikkeling van de meeste vormen van kanker cellen

# betere kansen borstklier carcinogenese

7 Buik problemen. De buik momenteel ingesteld als gevolg van de procedure van het verwerven van belangrijke delen van alcohol beschadigt de bekleding van de wanden worden uitgedund en het niet in staat om uit te hebben zou zijn de typische functies, enkele aanwijzingen van buik problemen zijn buik ongemak, braken, diarree, inwendige bloedingen of zelfs in acute gastritis

8 galblaas pijn . De gallbladders functie is uit te filteren toxines in het hele lichaam, extreem gebruik van sterke drank kan een invloed hebben op de galblaas, dit komt over wanneer de lever heeft om te zorgen voor pils hoeveelheid alcoholhoudende dranken het gevolgen voor de galblaas die goed kunnen opzwellen en leiden tot de lever ook zwellen het begin van een ongelooflijk gevaarlijke methode.

9 Brain problemen. Er is een verhoogde kans op hersenen vernietiging meer dan reclame voor alcoholische dranken alcohol verhoogt de vooruitzichten van de hersenen stoornis, geest schade, schade aan de hersencellen en verbeterde mogelijkheden van het geheugen achteruitgang.

10 Expecting gals. Het gevaar van binge consumeren tijdens de zwangerschap is ongelooflijk echt het zou heel echt serieus afhankelijkheid bij de zuigeling veroorzaken , ondergewicht kind en grote beginnende gebreken.

Er zijn andere elementen die bijdragen aan de mogelijke gevaren van hoge drank drinkt wat waarvan

geweld. Abnormale alcohol inname is gekoppeld aan een flink aantal gewelddadige functies, vanwege de verminderde redenering door de schadelijke hoger de onderwerpen van tijd tot tijd zijn geneigd om te komen gewelddadig te zijn, die ook kan leiden tot criminaliteit dit soort als verkrachting, diefstal en ernstige omstandigheden moord. Ongeval. binge drinkers veroorzaken veertig% van de incidenten op de weg dicht bij de wereld van de stoornissen van het oordeels sinds van ook veel sterke drank is de oorzaak van ontelbare sterfgevallen geweest. Andere variabelen zijn zwak coördinatie, deprimerend, stemmingswisselingen en in ernstige gevallen van zelfmoord.

Wegen van de positieve aspecten en risico’s van inname is een lastige activiteit, maar het individu wordt geconfronteerd met een probleem zowel om niet te consumeren of, als je alcoholische dranken kunnen behouden om een ​​goede hoeveelheid van een kopje elke andere werkdag of niet op alles wat je zou geweldig zijn. Ongeacht alle glimmende advertentie en reviews moeten we ons ervan bewust dat alcohol is een drug en zoals alle medicijnen gaan rond gebruik is dodelijk en onveilig voor onze wellness zijn.

Category: Supplementen

Comments are closed.