Algehele gezondheid Bedreigingen van Skechers Form-Ups

Sketchers belooft dat het aantrekken van Shape-Ups ondersteunt de gebruiker verbrandt extra calorieën, toon beenspier weefsels en verbeteren houding. Sketchers beweert dat het zachte inzetstuk en rollende zool bieden een veel meer puur natuurlijk gaan wandelen gebied, de bloedsomloop te verbeteren, te verminderen gezamenlijke spanning, verminderen de totale lichaamsvet en lichaamsgewicht, en het verminderen van rug pijn. Podologen en andere wetenschappers raadsman dat mensen zich bewust zijn van deze claims, zoals experimenten zijn vaak bedoeld om de ideale voordelen op te leveren. Individuen zullen diverse voelen bij het aantrekken van deze schoenen vooral omdat het een van een soort structuur brengt over het menselijk lichaam om onderscheidende spiergroepen gebruikt. Elke keer dat je je sneakers wijzigen of don alles wat men van een soort, kunt u wat pijn ervaren, maar dat betekent niet noodzakelijk dat je toevallig te toning spieren.

De analyse die steunt deze vorderingen wordt gefinancierd door Sketchers en is niet peer-reviewed. Andere personen hebben bekritiseerd Sketchers ‘zwak onderzoek stijl en design zo effectief. Verkenning gedaan door mannen en vrouwen buitenshuis Sketchers is begonnen te lijken op de geldigheid van het welzijn verklaringen en te kijken naar de gezondheid valkuilen van de schoenen. De American Council on training geëvalueerd Sketchers Form-ups, en de resultaten van hun studie bevestigt geen significante toename van de uitoefening van respons of in spiermassa activering. Extra, de onderzoekers uitgedrukt kwestie over hoe de verstevigende schoeisel veranderen de normale gang monster. Uitgebreide analyse gewenst is de uitgebreide expressie resultaten van de schoenen op gang iemands bestuderen.

Een van de te beginnen met zaken de drager mededelingen over Voorwaarde-ups is dat ze zwaar in vergelijking met een gewone sportschoen. Shape-Ups wegen tussen de 13 tot zeventien gram, in vergelijking met negen tot twaalf gram voor andere sportieve sneakers. Het dragen van zware schoenen zet extra druk op spiergroepen, botten en gewrichten en kan ook leiden tot repetitieve angst ongevallen en vermoeidheid. Met vermoeidheid zal een storing in de vorm en de normale gang ontwerpen komen, waardoor de kans op ongevallen in de enkels, knieën en heupen. Een andere bedreiging voor de gezondheid verbonden aan de Shape-Ups is de verhoogde gevaar van uitglijden of wegglijdt. Simpelweg omdat de schoen heeft teveel kussen en een hogere zool, heb je een betere hart van de zwaartekracht verplaatsen van uw lichaam te reguleren. De schoen heeft een slechte tractie en – vermengd met de rollende zool – het kan uw risico op uitglijden te verbeteren. Uiteindelijk voet en enkel sensaties te helpen omgaan met de harmonie en gaan voor wandelingen stijlen, en het aantrekken van Shape-Ups kan misschien overwegen afwezig deze kritische sensaties, die zintuiglijke informatie om de geest te geven. Sterkte en reactietijd zijn het hoogst in individuen die de sterkste voet en enkel sensaties, volgens Klantrapporten.

Verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de Shape-Ups hebben niet de winsten Sketchers gelden voor hun schoeisel. Deze schoenen zijn een poging om een ​​duidelijk antwoord te krijgen passen zonder enige doen uitvoeren ontdekken, maar de bedreigingen voor de gezondheid en fitness kan zeer langdurige en kunnen grote schade veroorzaken op het menselijk lichaam. Een selectie van ongevallen betrokken zijn geweest bij de uitvoering Shape-Ups, die spanning, heupfracturen, enkelfracturen, gescheurde achillespezen weer ongelukken en andere vormen van inzameling ongevallen omvat. In februari 2011, Sketchers ging een federale cursus-action rechtszaak na een Ohio vrouw eiste het schoeisel veroorzaakt zorg fracturen. Een enorme selectie van claims blijven ingediend en beoordeeld op het moment. Shopper Verhalen gezondheidszorg adviseur Orly Avitzur een evaluatie uitgevoerd van de schoen en concludeerde dat Condition-Ups niet worden aanbevolen voor elke periode, vooral voor personen die evenwicht kwesties of zenuw vernietiging in de tenen. De American Council on Exercise belangrijkste science officer Cedric Bryant Ph.D. beweert dat hij is bang dat het aantrekken van deze sneakers zal lopen van een persoon veranderen en leiden tot verminderde extremiteit moeilijkheden. Dr Bryant organiseert aanvullende studies naar de uitkomsten van de sneakers lange termijn te beoordelen.

Category: Dieten

Comments are closed.