Algehele gezondheid behandeling in India: Waar door gaan we heen?

Introductie

Slechts een van de eigenaardigheden van India is de werkelijkheid dat, in tegenstelling tot het Westen onze gezondheidszorg is echter voor een hogere component-‘Health practitioner geduwd vrij dan verzekeringsdekking gedreven.

Daarom is een groot deel van de Indiase bevolking zal beslissen over hun beheer van medische professional op het fundament van een bepaalde persoon arts track record en van mond tot mond relatief dan wat hun verzekering beleid dicteert.

De Welzijn verzekering markt is zelfs nu in zijn prille fase en hoewel geselecteerde grootstedelijke steden en corporate ziekenhuizen te hebben omarmd, een groter deel van de Indische gemeenschap zweert echter door hun ‘familieleden medische professional’.

Dergelijke artsen verkrijgen bereikte het aanzien van verschillende generaties van een huishouden boven de tijd zijn vaak de enige autoriteit op alle problemen in de gezondheidszorg. Zelfs na overleg met diverse deskundigen een geliefden zullen instemmen met alleen van plan van aanpak zodra hun individuele gerespecteerde medische professional indicators uit op het

Deze effecten in een reeks unieke positieve aspecten en valkuilen

De zeer goed:..

Niet alleen hebben onze patiënten hebben toegang tot milieu gerenommeerde en internationaal gerenommeerde artsen en chirurgen zonder de noodzaak van de tussenliggende administratieve rompslomp die de westerse aarde teisteren, maar ook door goed uitroeien van de ‘Center persoon ‘we omzeilen de problemen van snel groeiende kosten van de moderne professionele medische behandeling. Bijgevolg meeste specialisten in India zijn in staat om lage kosten, betere kwaliteit zorg te bieden aan hun mensen.

Om dit in perspectief een Coronary Artery Bypass Graft (CABG), uitgevoerd voor cliënten met hartaandoeningen kosten omhoog van $ 30.000 in de Verenigde Staten van Amerika. De exacte procedure in India kosten tien, 000 $. Met zo’n enorme verschil in het prijskaartje, de minimale schok de gezondheidszorg toeristische sector in India is booming.

De verschrikkelijke:

Helaas hoewel deze diensten bestaan ​​alleen in de belangrijkste metropolen en met zowat acht van de tien Indiërs die in huishoudens op het platteland, een brede de overgrote meerderheid is echter afhankelijk van de overheid belangrijke, secundaire en tertiaire behandelcentra. En het is dan dat de hachelijke situatie wordt grimmig. Overbelaste en onder bemand de sterfte kosten in onze regering ziekenhuizen blijven schrikbarend hoog. Dit ondanks het feit dat ze huren een aantal van de grootste en helderste van de oogst van ons land zorgpersoneel. Niet in staat om te betalen voor de rekeningen van ons land toonaangevende bedrijven ziekenhuizen de meeste mensen moeten het doen.

De keuze met betrekking tot de dure bedrijven ziekenhuizen en goedkope maar overlopen federale regering vormen is zeker een problematische slechts een voor de gewone Indiër.

Het is deze opvallende wijziging met betrekking tot de gemeenschap en de particuliere sector dat de gezondheidszorg in India in de eenentwintigste eeuw definieert.

Een aanzienlijk deel van de schuld voor de huidige stand van zaken kan worden toegeschreven aan onze procedures vastgesteld inzake administratie en instructie methode.

India heeft een schamele 10.000 postdoctorale zetels voor bovenstaande negentig, 000 undergraduate studenten die afstuderen elk kalenderjaar.

Deze onnodige bottleneck niet alleen dwingt veel studenten naar het buitenland vertrekken naar groenere weiden, maar ook betekent dat de gelukkige paar die zich bezighouden met te schrapen via hebben om de klus honderd uur weken allemaal doen door residency.

Hopeloos tekortschieten overwerkt, geduwd om de positie van uitputting, ze bijten naar hulpeloze patiënten en hun familie. Ongeacht jongere Indiase gezondheidswerkers verkrijgen van toegang tot een groot aantal klinische scenario’s en bol autoriteiten als hun gidsen, de meeste van hen gelofte om de sector community health en fitness verlaten zo spoedig als uitvoerbaar

En het onaantrekkelijk:

Hoewel het eenvoudig is om de schuld van de ‘Systeem’, en betreuren onze procedures gezondheidszorg , we artsen meestal niet de spreekwoordelijke witte schapen met onze politieke klasse blijven de grote slechte wolven

De meesten van ons weten op zijn minst een bepaalde medische professional die in gewetenloze technieken verwent:. bezuinigingen van farmaceutische aanbieders , het bestellen van ongewenste onderzoeken de lijst is erg lang en lastig. Dergelijke acties niet alleen letsel de betreffende persoon dokter track record, maar ook bezoedelen de eens glanzende grote publiek imago van de Indiase medische broederschap.

Vanwege het feit tijd mensenheugenis artsen zijn op een voetstuk gezet, de handeling van het opslaan van nog levensstijl ander mens is de dichtstbijzijnde persoon kan bij God te komen!

Maar ergens langs de weg, een klein deel van gezondheidswerkers hebben het gevoel van schuur plicht. De groeiende hoeveelheid rechtszaken gevallen tegen gezondheidswerkers vertegenwoordigt de snel escalerende gevoel van ontgoocheling van de typische grote publiek in de richting van de professionele medische professie. En terwijl de acties van een corrupte aantal echt niet mag worden tegengeworpen de gezondheidszorg broederschap op sterkte, het is heel belangrijk dat we vast een manier om onkruid uit de rotte appels.

De weg vooruit

De remedie voor de gezondheid van ons land zorg uitdagingen vraagt ​​om een ​​gezamenlijke werk deze beide door het punt naar buiten en onze artsen.

Onze gezondheidszorg verzekeringen moet echt worden geproduceerd uit de vloer omhoog, als een vervanging van een prime te baseren up strategie . Een traditionele illustratie is de huidige keuze van de regering om een ​​verplicht 1-kalenderjaar landelijke publicatie voor alle gezondheidszorg afgestudeerden introduceren. Hoewel de meeste artsen zou niet hersenen betalen uit een 12 maanden van het platteland in de hoop hun goed deel de richting van de welvaart bijdragen <> van hun regio, een eenzame arts in een afgelegen dorp, zonder dat de toegankelijkheid van zelfs fundamentele medische producten en belangrijke geneeskunde is niet de oplossing voor onze landelijke gezondheidszorg moeilijkheden.

Naast een radicale re- evaluatie van de procedures van ons land in de gezondheidszorg, is het onze plicht als arts om te voldoen aan de substantiële benchmarks voor ons. waardig van de devotie onze mensen douchen ons met

te zijn In een moderne samenleving geduwd door een solitaire-minded streven naar inkomsten, vragen wij om ons eraan te herinneren waarom we kozen voor deze roeping in de oorspronkelijk plek. Historisch geleerd om niet toe dat emoties ons oordeel vertroebelen, zou het geen slecht dacht om terug zodra weerspiegelen hoewel: – de opgetogenheid van het behoud van het dagelijks iemands leven voor de om te beginnen met de tijd, de wanhoop bij het verwerven uit te leggen aan een familie die hun geliefde een single is niet veel meer

Wij. opnieuw moeten ontdekken de eenvoudige geneugten van genezing te midden van de complexiteit van de hedendaagse geneeskunde

In de tekst van Seneca, een Romeinse denker:.

‘Personen dop van een arts voor zijn moeilijkheden, voor zijn vriendelijkheid blijven ze voor altijd in zijn financiële schuld ‘

Category: Dieten

Comments are closed.