Algehele gezondheid beloningen van raapstelen

A Food plannen hogere In Antioxidanten is een gezond eten plan!

eten plannen superieur aan antioxidanten blijken een goede bijdrage in de strijd in tegenstelling tot een aantal kwalen. Meeste vormen van kanker, beroerte, hart-en vaatziekten en artritis zijn slechts een paar van de vele ziekten die hun klachten en symptomen verlaagd alleen via het gebruik van een dieet regime welvarend in anti-oxidanten kan hebben. Het is zo ongelukkig om te denken dat 1 van onze meest gezonde dim onervaren bladgroenten bronnen wordt vaak alleen maar uit gegooid met de prullenbak. Het is raapstelen.

Raapstelen zijn meestal gegooid in de prullenbak wat dan gegeten als bijgerecht bij het avondeten. De best beoordeelde groen deel van de knol planten de neiging om echt verkeerd worden beoordeeld als de betekenis ervan als voedsel bron. Ik hoop om deze oefening te voorkomen!

Raapstelen leveren belangrijke stadia van antioxidanten en ze zijn zonder twijfel bewijzen zichzelf een groente die is vrij gunstig in de strijd, in tegenstelling tot hartkwaal, longziekten deze soorten emfyseem, zo goed als vele soorten kanker en artritis. Koolraap kan eventueel exclusieve voordeel voor mensen ondergaan van reumatoïde artritis omdat het grote bereik van vitamine A, vitamine C, vitamine E, calcium en koper die allemaal nuttig zijn getest in de strijd tegen reumatoïde artritis.

raapstelen zijn uiterst belangrijk in Vitamine K en vitamine A!

De meeste mensen weten dat de knol wortel is eetbaar, maar een fantastische veel mannen en vrouwen hebben geen informatie wat-zo-op elk gewenst moment over de belangrijke lommerrijke deel van de knol planten, zodat ze ten onrechte veronderstellen dat het is onverteerbaar. Het slingert zich in vuilnisbakken of compost palen al in het hele land en we werpen een zeer waardevolle bron van voeding.

Een een een bepaalde portie van raapstelen zal slechts 20-acht calorieën bevatten, maar zal de bron een veelheid van vitaminen en mineralen in gewoon. Gerangschikt in krijgen van hun bekendheid in de greens zijn de voeding vitamine K, vitamine A, vitamine C, foliumzuur, mangaan, calcium, koper, vitamine B6, vitamine E, Tryptrophan, kalium, magnesium, ijzer, vitamine B2, fosfor, vitamine B1 ., Vitamine B5, Omega-drie vetzuren, eiwitten en vitamine B3

watertanden en gezond raapstelen – Include ze toe aan je maaltijden nu

Dus je moet niet gooien ze weg. De greens zijn gunstig gestoomd of gekookt, zodat ze vervolgens kunnen worden geserveerd als een heerlijk bijgerecht met je eten. Leveren alleen de gekookte raapstelen met gesmolten boter en tijd om stijl met zout en peper en je hebt een gezonde groenteschotel. Ze kunnen ook worden gebruikt als een ‘add in’ naar vrijwel elke braadpan, plantaardige of rijstgerecht, en dienen om een ​​kleine vonk van kleur toe te voegen in aanvulling op hun dieet impuls aan de maaltijd.

Als conserveren voor fututre gebruik, het duurt maar normaal gesproken een paar minuten te blancheren, en stop ze in de vriezer, zodat ze zijn verkrijgbaar voor toekomstige maaltijden.

Als er een maaltijd is dit gezond is het eigenlijk een misdaad te verspillen. Maak positieve je raap gewassen krijgt gebruikt om het vol kansen, van het wortel kan zijn om het is echt top, plezier in!

Eet gezond! Leef Zeer goed

Bronnen:

http://www.whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice en dbid = 144

Foto’s zijn van mijn eigen foto-album zo goed als van Whimsy van Karen Algemeen publiek Domein Pics.

Category: Dieten

Comments are closed.