Algehele gezondheid beloningen van Ui

Onion Toegevoegd voordelen

Een all-kritische ingrediënt in een verscheidenheid aan gerechten over de hele wereld, ui heeft blijken te zijn de 2 belangrijkste tuinbouw gewas direct na tomaat zijn. Deze roze, wit orred, papier-slim huid lamp is verpakt met een scherpe smaak en veel vitaminen en fytochemicaliën.

a) Normale inname van uien heeft ook betrokken geweest bij een verlaagde kans op darmkanker. Men denkt dat de flavonoïde quercetine in uien is de beveiliging zo is het aantoonbaar de voortgang van tumoren bij dieren voorkomen en coloncellen beveiligen tegen de ongunstige uitkomsten van enkele meeste kanker-onderschrijven stoffen. Er is zeker ook bewijs dat uien mogelijk kunnen verminderd de mogelijkheid meeste kankers van de hersenen, slokdarm, longen en buik.

b) Uien integreren veel meer dan een honderd-zwavel uit verbindingen. Deze zwavelverbindingen zijn wat ertoe leiden dat de ogen te verscheuren wanneer het verminderen van uien. Slechts een duidelijke zwavelverbinding is waargenomen dat de biochemische keten van bijeenkomsten die rechtstreeks aan bronchiale astma en ademhalingsproblemen stoppen.

c) Uien zijn een uitstekende levering van flavonoïden, die uien geven hun paars of bruinachtige kleur. Flavonoïden zijn verbindingen die effectief ondersteunen om het bloed niveaus van cholesterol en triglyceriden te verlagen. Ze helpen ook om onregelmatige bloedstolsels te voorkomen.

d) Crushed uien [30 gram] met zeven korrels van zwarte peper en toegevoegd met snufje suiker geneest de fundamentele ongemak van cholera bekwaam en bijna onmiddellijk. Werken aan van deze corrigerende drugs geneest het dilemma van misselijkheid, overmatige dorst, en losgemaakt beweging moeilijkheden

e) Een bevredigende behandeling voor slachtoffers van bronchitis of hoest:. Slice een Spaanse ui leg de plakjes in een bassin en bestrooi perfect met pure rietsuiker. Omvatten het bekken strak en laat gedurende twaalf uur. Onmiddellijk na deze tijd het bassin een hoeveelheid sap zou moeten omvatten. Geef een theelepel zowat zo nu en dan tot aan reductie wordt geboden. Als veel te veel worden genomen, het kan mogelijk hoofdpijn en braken.

f) Het consumeren van uien in uw belangrijkste voedingsmiddelen een belangrijke verandering in je dagelijkse leven uien kan maken kan ook gebruik van te maken worden gemaakt met verschillende soorten gezondheidsproblemen op natuurlijke wijze deze soorten als hoesten en koud dus als u problemen met deze borden die in uien zou goed voor je zijn, zelfs als je de kennis niet deze borden uien is nog steeds een gezonde groente die wordt gezocht om te worden geconsumeerd in get evenwichtig te houden dus als je niet zorgen te maken over uw gezondheid en fitness je veel betere dingen zoals uien in uw belangrijkste voedingsmiddelen die u kunt betrekken bij uw belangrijkste voedsel, in je eten en in je salade mix op te nemen.

Waarschuwing: De lezer van dit rapport noodzaak om de training alle voorzorgsmaatregelen wanneer vast te houden aan de aanbevelingen op het terrein behandelingen van dit schrijf-up. Blijf uit de buurt van het gebruik van een van deze goederen als u allergisch bent. De plicht ligt bij de lezer en niet met de web site of de schrijver.

Lees Veel meer ..

Category: Gezond eten

Comments are closed.