Algehele gezondheid Toegevoegd voordelen en bijwerkingen van tamarinde

Een paar dagen geleden was ik chatten met mijn partner over enkele van de bereidingen in Zuid-India en we begonnen te praten over het gebruik van tamarinde in de voedingsmiddelen voorbereidingen. Ze vertelde me een beetje iets over het aspect uitkomsten van tamarinde mij verraste, want ik had op geen enkele wijze lezen van dit aspect resultaat voor. Aangezien dit soort, besloot ik te doen wat extra onderzoeken op de aspect effecten van tamarinde zo effectief als de gezondheidswinst. Deze write-up natuurlijk komt uit dat kleine verkenning heb ik gedaan.

Voordat praten over het aspect resultaten van tamarinde, stellen ons in staat te paraferen zien wat de toegevoegde voordelen van deze vrucht zijn, want deze vrucht is gezond in verschillende strategieën

.

Gezondheid en fitness voordelen van tamarinde

Tamarinde heeft tal van voeding die ongetwijfeld nodig zijn voor ons menselijk lichaam. In werkelijkheid, tamarinde is welvarend in vitamine C en B zo goed als carotenen. Het is ook rijk aan anti-oxidanten en mineralen zoals magnesium en kalium. Tamarinde sap is een welvarende bron van thiamine, niacine, riboflavine en ijzer. Al deze voeding bieden de volgende welzijn winsten.

Omdat tamarinde in Vitamine C is geladen, is het mogelijk in het verbeteren van uw lichaam immuniteit tegen virale bacteriële infecties deze soorten als kil en koorts.

Tamarinde heeft een kleverige pulp die is rijk aan voedingsvezels. Een honderd g portie van de tamarinde pulp geeft je ongeveer 13% van voedingsvezel. Deze vezel in uw levensmiddelen verhoogt stoelgang en voorkomt verstopping. Ook hierdoor wordt de giftige stoffen in de maaltijden en dus beschermt de dikke darm slijmvlies meeste kankers.

De voedingsvezels bindt de galzouten die worden gegenereerd uit cholesterol en verlaagt de resorptie in de darm. Dit vermindert de LDL-cholesterol stadia in het menselijk lichaam door het verwijderen van de negatieve cholesterol.

tamarinde bevat rijke afzettingen van vitamine C, vitamine A en wijnsteenzuur (vitamine E, hoeveelheid E334 ) die krachtige antioxidanten. Deze gevechten de meeste vormen van kanker te creëren zonder kosten radicalen in het lichaam.

Het heeft grote afzettingen van mineralen van dit soort als ijzer, kalium en magnesium. IJzer is essentieel voor het creëren paars bloedcellen in het lichaam. Kalium is essentieel bij het reguleren van hart-niveau en bloed kracht. Magnesium verhoogt het lichaam in staat tot het nemen van calcium, en helpt bij het versterken van botten en tanden.

Side uitkomsten van tamarinde

Tamarinde is een gezonde vrucht. Anderzijds kan alles dan ongewenst. Het kan ook zeker schadelijke effecten veroorzaken als u eerder last heeft van bepaalde wellness situaties.

De voorgestelde dagelijkse consumptie van tamarinde is ongeveer. Acht% van de voedingsinname. Een intake extra om dat kan misschien leiden tot glucose-deficiëntie in het gehele lichaam.

Tamarinde toont de ergste aspect resultaten als u opgegeven vormen van geneesmiddelen van dit soort als aspirine. Bijvoorbeeld, interactie van tamarinde met aspirine verergert de gevaar van bloedingen .

Teveel tamarindepulp inname kan leiden tot allergie, tamarinde waar door de individuele wordt overgevoelig voor tamarinde. Sommige van de tekenen of symptomen van deze allergie zijn: braken, duizeligheid, problemen ademhaling, jeuk, en niet vaak tintelingen en flauwvallen.

U kunt het aspect uitkomsten van tamarinde eenvoudig te beperken door het beperken van de inname van tamarinde op een dag tot dag basis. Voor volwassenen, is het raadzaam dat de inname niet hoger is dan 10 g voor elke dag.

Category: Supplementen

Comments are closed.