Algehele gezondheid van de gevaren van Meeldauw

Meeldauw sporen zijn in de lucht regelmatig en wanneer ze op een vochtige locatie in warme omstandigheden, zullen ze beginnen voeden en groeien waar ze landen. Mould is een fuzzy vooruitgang die warme, vochtige omstandigheden nodig heeft om te leven. Als gevolg daarvan zou binnen op plaatsen die hoger zijn in de luchtvochtigheid in een warm klimaat een beste grond voor meeldauw te gedijen. Meeldauw, indien stoornissen blijven vochtig en warm te zijn, zullen doorgaan om te rijpen en uiteindelijk resulteren in een breed scala van aandoeningen van de luchtwegen.

Ongeveer vijftien procent van de Amerikanen zijn allergisch voor schimmel, welke kritische reacties van dit soort als hooikoorts, jeuk, neus en keel ongemak en congestie veroorzaakt. Deze voorwaarden kunnen de hele tijd het individu blootgesteld aan meeldauw bestaan, en in sommige gevallen zelfs onmiddellijk nadat hij of zij verlaat. De behandeling wordt in het algemeen nodig voor een reactie verdwijnen. Deze die niet opgemaakt hebben met allergische reacties kan ook tegenkomen allergie-achtige symptomen van schimmel.

Meeldauw wordt beschouwd als een persoon van de best beoordeelde triggers voor astmapatiënten. De sporen ageren luchtwegen en leiden ze aan te scherpen. Airborne meeldauwsporen dat uw longen binnendringen kan leiden tot astma-achtige symptomen, zelfs bij personen die geen astma, maar zijn blootgesteld aan meeldauw dan een lange-zin basis. Kortademigheid, problemen inademen of uitademen en agitatie zijn alle indicaties van meeldauw publiciteit.

Deze sporen niet alleen mensen kwellen met allergieën en astma, maar ook kan een groot probleem opleveren voor deze personen met een verzwakt immuunsysteem technieken. Meeldauw kan leiden tot infecties bij deze mannen en vrouwen, noodzakelijk instant-gezondheid-gerelateerde zorg. De lucht sporen gaan in de longen en ontspanning daar, boven naar bacteriële infecties.

Meeldauw kan ook poriën en huidirritaties veroorzaken bij gezonde personen. Slechts een van deze vormen van ongemak is voetschimmel, die wordt veroorzaakt door schimmelsporen, zoals de voet levert een vochtige en warme plaats voor de mal te bloeien. Meeldauw kan ook leiden tot poriën en huidirritaties die gepaard, maar zijn niet beperkt tot, jeuk, roodheid en schilfering.

De beste manier om te vechten schimmel is om het vocht van de getroffen ruimte te beheersen. Houd in gedachten, schimmel vocht nodig om te wonen, om zich te ontdoen van het zou zijn om het te verpesten. Er zijn ontvochtigers die er zijn dat de luchtvochtigheid te trekken uit de lucht. Wat betreft de onderdelen beïnvloed, bleekmiddel is een zelfverzekerde manier om meeldauw te vernietigen, terwijl een aanzienlijk minder giftig reinigingsmiddel zo mooi productief kan zijn. Pas op voor de zomer huishoudens die zijn onbezet en hou je kop hebben zitten, omdat deze zijn broedplaatsen voor schimmels. Voorafgaand aan het bezetten van een zomerseizoen huis, zou de grote situatie om een ​​ontvochtiger joggen 12 maanden-round, bezet of niet.

Category: Dieten

Comments are closed.