Algehele gezondheid Voordelen van Amaranth Leaves

Ben je beluisterd, bekeken of ervaren amarant verlaat net voor? Ik zal niet geschokt zijn als niet gezien het feit dat ik alleen maar heb geleerd deze groente niet al te lang geleden, mezelf.

Amaranth bladeren zijn kruiden van diverse soorten en soorten. Ze staan ​​bekend om veel landen in verschillende namen in overeenstemming met hun rassen.

In de Filippijnen bijvoorbeeld, amarant bladeren zijn Uray of kulitis genoemd. Dit zijn lastige onkruiden die voornamelijk ontwikkelen op unmaintained velden. In Thailand zijn amarant bladeren gekookt zoals groenten. Ze hebben exact dezelfde gelijkenis en de textuur van de spinazie. In het Westen, is amarant bereiken populair om zijn granen. Deze glutenvrije granen maken zeer goede vervanger voor tarwemeel.

Welke vorm je wellicht weet Amaranth deze kruiden / planten / granen beloven massa van voeding, geneesmiddelen en welzijn extra voordelen.

Nutritional winsten van amarant bladeren

Amaranth bladeren bevatten tal van nutritionele extra voordelen. Deze bevatten:

 • Eiwit
 • koolhydraten
 • Fosfor
 • Vitamine A
 • Vitamine B1 (thiamine )
 • Vitamine C
 • Foliumzuur
 • Calcium
 • Iron
 • Gezondheid voordelen van amarant bladeren

  Amaranth bladeren zijn sterkte verstrekken vanwege zijn eiwitten, koolhydraten en inhoud Vitamine C. Vegetariërs en mensen die minder dan een gluten-kosteloze dieet regime winst een goede deal van de integratie van amarant bladeren in hun dag-tot-dag voedsel.

  De gezondheid positieve aspecten van amarant verhoging tot onze spijsvertering wellness . Zijn dieet vezelgehalte materiaal is licht verteerbaar veel te, die is fantastisch voor de jongeren en ouderen.

  Resterende vezelig, zijn zeer goed voor lichaam gewichtsverlies en ponden management perfect. Amarant is een lage calorie voedsel spul dat bevredigend, smakelijke maaltijd levert, vooral wanneer gemengd met kip of varkensvlees vlees.

  Amaranth bladeren zijn superieur voor de vegetariërs als het is geladen met eiwitgehalte materiaal. Dit kan amarant toegankelijk voor mannen en vrouwen met coeliakie stoornis of die onder een gluten-vrij dieet programma te maken. Het is een grote bron van eiwitten, zonder een spoor van gluten, een vorm van eiwitten stroom in tarwe en rogge.

  Het consumeren van amarant laat ook beschermt onze cardio-vasculaire gezondheid en fitness . Deze maaltijden verlaagt het risico op hartaandoeningen zoals het begeleiden onze cholesterol en bloed spanning verminderen.

  Amarant kan misschien ook een anti-kanker maaltijden alleen maar vanwege de lysine en vitamine C geschreven inhoud.

  Amaranth bladeren worden ook gebruikt in ayurvedische behandeling opties in het beheer van diarree, bloedingen voorwaarden en andere ziekten.

  Heb je tegenwoordig amarant ervaren? Heres een eenvoudige amarant recept van mijn huis naar de jouwe.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.