Algehele gezondheid Voordelen van Morel Mushrooms

Morel paddestoelen kunnen verbeteringen aan hart-omstandigheden te maken vanwege hun belangrijke niveaus van koper, vitamine E en kalium. Een studie uitgevoerd door de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign en uitgebracht in het Journal of Agricultural and Food Chemistry geverifieerde dit bewijs van hart goed wordt geholpen door paddestoel gebruik (zie bronnen).

Morel paddestoelen kunnen de kans van de meeste vormen van kanker, in het bijzonder prostaatkanker de meeste vormen van kanker, te minimaliseren door hun grote bereik van selenium en niacine. Deze voordelen waren beroemd door het Cancer Onderzoek Verenigd koninkrijk onderzoeken over de gevolgen van champignons voor de meeste vormen van kanker te genezen (zie Activa).

Morel paddestoelen zijn minder vet en energie, maar superieur in natuurlijke vitaminen en voedingsstoffen, waardoor ze nuttig zijn voor mensen proberen om kilo’s te verliezen. Een studie uitgevoerd door de John Hopkins Pounds management Hart exposities die paddestoelen kan heel goed helpen met het lichaamsgewicht reductie (zie werkwijzen).

Morel paddestoelen zijn hoger in antioxidanten, die het immuunsysteem en helpen uw algehele lichaam tegen gezondheidsproblemen en ziekten verhoogt. In een toetsing door de afdeling Chirurgische Studeren bij de Beckman Analyse Instituut van de Stad van Hoop uitgevoerde onderzoek bevestigt dat een hogere inname paddestoel goed kan verhogen de immuniteit (zie bronnen).

Morel paddestoelen kunnen helpen verminderen bloedsuikers en blijven om ze in balans te houden, het genereren van Morel paddestoelen nuttig voor het beheer van diabetes problemen natuurlijk. Algemeen Controleer bij uw zorgverzekeraar (zie bronnen).

Category: Gezond eten

Comments are closed.