Algemene gezondheid informatie en feiten Beheerder Salarissen

Posities die ervaring voor deze zal presenteren op de uitkijk voor verbetering van welzijn informatie beheer en administratie bestaan ​​uit de gezondheidszorg codering, factureringsafdeling en welzijn informatie en feiten techs. Goeroes beginnen meestal in entry-graden posities om ervaring op te doen, terwijl ze gaan na hoogontwikkelde graden. De meeste administratieve functies in de gezondheidszorg vork uit hourly kosten die array van $ 9 tot $ 15. Bevordering van binnenuit van is een wijdverspreide toepassing in de data sector gezondheidszorg.

Medische gegevens managers toezicht op de administratieve entry-diploma werknemers in grote zorginstellingen. Ze zijn bedreven in facturering en codering strategieën, hedendaagse knowhow methoden en beïnvloed individuele privacy-wetgeving. Managers in welzijn info afdelingen van substantiële ziekenhuizen maken een typisch voorbeeld van $ 48.000 per jaar. Ze hebben gewoonlijk een bachelordiploma en hebben gewerkt in werkplekken gezondheidszorg aan-rapport houden ontmoeting te bereiken.

Volgende de voltooiing van een 4-jarig diploma methoden gezondheid en fitness gegevens of de gezondheidszorg administratie, afgestudeerden kunnen de nationale registratie examen aangeboden door de Amerikaanse Welzijn feiten management affiliatie verwerven. Gedeponeerde algemene gezondheid data bestuurders (rHia) functioneren meestal als toezichthouders en toezicht houden op de werknemers dat nauwkeurige informatie over verzekeringsdekking beloften, juridische acties en de procedure gegevens onderhoudt. Besteed varieert van $ 52.000 tot $ 82, 000 voor elk jaar.

Executive posities in de algehele gezondheid info administratie worden gehouden door professionals met een master’s diploma deskundige diensten informatie, het welzijn wetenschappen of de gemeenschap welzijn welzijn. Talrijke gain een master in enterprise Administration (MBA) met een nadruk in de gezondheidszorg management. Salarissen top rated $ honderd, 000 per jaar voor de best beoordeelde managers die de hele administratie administratie procedure overzien. Afdelingshoofden in meer substantiële voorzieningen kan mogelijk stijgen de kliniek geldt als ze gaan na de state-of-the-art niveau en blijken uit de verpleegkundige discipline, accounting, human middelen of faciliteit administratie.

De informatie en feiten (IT) gezondheid en fitness feiten beheerder is in de kostprijs van de computers die de uitgebreide document handhaven van verplichtingen van de gezondheidszorg lopen. IT-beheerders vaak voorkomen door middel van de gelederen zo goed en krijgt betaald niveaus in de gezondheidszorg informatie en feiten technologische innovatie zo mooi als organisatie administratie. Beheerders die de componenten en software platformen in instellingen voor gezondheidszorg toezicht genereren een gewone van $ 75.000 per kalenderjaar.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.