Algemene ziektekostenverzekering plan: EPO Vs. PPO

De twee soorten dekking gebruiken een methode waarbij de gezondheidszorg voorzieningen, artsen en een verzekering plan bedrijfsfunctie gezamenlijk. Klanten kunnen omgaan met een verzekering bedrijf en de schaal van de tarieven voor hen. In ruil daarvoor, de prospects naar de gemeenschap van klinische voorzieningen en medische professionals te krijgen voor een prijsverlaging. Meestal, wanneer klanten vork uit voor professionele medische oplossingen of therapieën, zullen ze een bepaalde hoeveelheid geld van het geld terugbetaald door de provider. Wanneer prospects remedie van professionele medische voorzieningen die niet in het netwerk, kunnen zij geen vergoeding of een beperkte vergoeding te verkrijgen.

De basis gedachte van deze twee stijlen van de verzekering opties zijn precies dezelfde. U gebruikt een gemeenschap van medische zorgverleners en krijgen een korting. De grootste verandering tussen deze twee vormen van modellen in de meting. Met een PPO, zal u de toegang tot een groot netwerk van artsen en klinische voorzieningen hebben. OEP’s zijn meestal landelijk, en je kunt vaak tegenkomen bedrijven in uw ruimte enigszins moeiteloos. Met een EPO, wordt alles uitgevoerd op een aanzienlijk verkleinde schaal. Je zal niet praktisch zijn als een heleboel opties om te beslissen over uit wanneer u behandeling nodig.

De twee van dit soort verzekeringen dekking hebben een aantal unieke extra voordelen. In de situatie van een PPO, het grote voordeel is dat je veel mogelijkheden om mee te werken. U kunt vaak ontdekt een huisarts in uw regio om te bezoeken, en je kunt ziekenhuizen of professionele medische klinieken in uw buurt door dat zal regelen voor uw verzekering plan. Met EPO, de winst is dat je kan helpen geld te besparen. Ook al heb je weinig alternatieven om te beslissen over uit, zullen deze diensten in de gezondheidszorg vaak geven u een grotere prijsverlaging en uw premies zal afnemen zijn.

Allebei van die van deze ideeën ontmoedigen u van het zoeken naar behandeling te krijgen buiten je gemeenschap van providers. OEP’s zijn geneigd extra aanpasbaar te zijn als het om de terugbetaling van je kosten die werden gemaakt voor het netwerk zal komen. De meeste PPO plannen bieden een soort van vergoeding als u hulp krijgen van het netwerk. Aan de andere kant, een groot aantal EPO niet aanwezig enige vorm van vergoeding als je naar buiten van de gemeenschap voor de genezing. Sommige anderen zullen u met slechts een bescheiden vergoeding.

Sommige iets anders te denken met deze rassen van de dekking is in hoe ze professionals aan te pakken. Met een EPO te bereiden, zal je nodig hebt om uw belangrijkste behandeling medische professional te praten met een doorverwijzing naar een professionele zien krijgen. Met veel OEP’s, hoeft u niet om toestemming bereiken om een ​​bezoek te brengen aan een deskundige. Als u een EPO, kan dit erop dat je zal moeten betalen om een ​​reguliere arts te zien zodat hij u kan informeren om te gaan zien een expert.

Category: Supplementen

Comments are closed.