All-natuurlijke reiniging email Answers

Of u kiezen uit standaard tandpasta of all-puur natuurlijke koopwaar, worden uw glazuur echter onderworpen aan buildups van plaque die willen vaak worden gereinigd van uw email. De mond is een geweldige voedingsbodem grond voor bacteriën die uitkomst van de vorming van tandplak op het glazuur. Het reinigen van uw tanden vaak helpt weg te nemen de vorming van tandplak en laat grenzen microben vorming van in je mond. Artsen pleiten ervoor dat mannen en vrouwen poetsen direct na elk voedsel voor minstens twee minuten en flossen het moment dat een werkdag.

Alle p-natuurlijke reiniging email methoden zijn het alternatief voor tandheelkundige netheid voor een heleboel mensen die willen ontsnappen aan de chemische stoffen en conserveringsmiddelen in voorkomende tandheelkundige merchandise te houden. De chemicaliën in tandpasta kan bestaan ​​uit alcohol en fluoride en conserveringsmiddelen en chemische schuimmiddelen. Het is echt absoluut haalbaar te krijgen de identieke succes gebruik te maken van zuivere alternatieven uit over uw woning of door het verkrijgen van verschillende producten die een regelmatige tube tandpasta.

Goede voeding vervult een belangrijke rol in de algemene tandheelkundige algehele gezondheid. Gezond fruit en groenten hulp beperken de som van zuur aangeboden in de mond. Bovendien, over-all tandheelkundige welzijn is vaak een indicator van de algemene lichamelijke welzijn. Het eten van routinematig afstand maaltijden helpt de ophoping van zuur in de buik die waardeloze adem kan veroorzaken te beperken.

Puur natuurlijke tanden reinigen methoden beginnen met baking soda en peroxide, twee eenvoudige en wijdverbreide familie producten en oplossingen. Zuiveringszout correct veilig als een mild schuurmiddel aan de tand en het tandvlees te reinigen. Baking soda functioneert ook om het zuur podium te verlagen in de mond wordt gevraagd van het drinken van citrus en koolzuurhoudende dranken.

Waterstofperoxide is een verdere autonome cleanser die werkt heel goed op te ruimen tanden uitgebreid. Dompel een tandenborstel in de waterstofperoxide en vervolgens in de zuiveringszout licht scrub voor het reinigen van de tanden genereren. Een ongecompliceerde recept voor een handgemaakte tand poeder mengt een bepaald theelepel elk individu van verdieping salie, baking soda en keukenzout. Gebruik deze in plaats van tandpasta. Zie verder middelen voor een link voor pure gebit reinigen recepten.

Groene thee is gebruikt voor decennia als een all-organische anders dan reguliere mondspoelingen. Volledig natuurlijke anti-oxidanten de thee maken een efficiënte mondspoeling dat is volkomen veilig en alles zuiver. Anijs zaden kunnen worden gebrouwen in een consumeren die kan worden gebruik gemaakt van een tandheelkundige spoelen. Vloeibare wei wordt ook gebruik gemaakt van de mond zo goed als witter de tanden te reinigen. Salieblaadjes, wanneer gewreven op het oppervlak van het glazuur, grondig weg plaque reinigen.

Een ‘appel per werkdag’ kan ook het behoud van de tandarts afwezig. Kauwend op een appel normaal schuurt de tanden te helpen nemen plaque. Aardbeien de identieke werkzaamheden uit te voeren en ook witter de tand. Kaas heeft een normale holte-gevechten makelaars zo perfect als voeding vitamines om kracht het glazuur en email. Alleen het spoelen van de mond na het eten helpt ook duidelijk afstand van de zuren en suikers uit de voeding.

Alle p-organische tandpoeders en mondspoelingen zijn te bereiken op de totale levensmiddel retailers en apotheken. Merchandise zijn ook verkrijgbaar op het internet. Verschillende van deze all-natuurlijke email-reiniging alternatieven zijn opgebouwd uit belangrijke oliën die als pepermunt en groene munt, en gepoederde antwoorden kunnen worden gemengd met water tot tandheelkundige spoelingen te maken. Deze behandelingen uitvoeren als biologische antibacteriële brokers, zo goed als antibacteriële schoonmaakmiddelen voor complete mond welzijn en wellness. Zie de Middelen segment voor suggesties over industriële pure emaille reiniging methoden.

Category: Gezond eten

Comments are closed.