All-natuurlijke Zits Scar Cures

Integreer sandelhout poeder en rose drinkwater tot uiteindelijk een pasta is gevormd en gebruiken om je littekens en probleem gebieden. Blijf dit op te houden voor ten minste dertig minuten en zo lang als ‘s nachts, spoel het af de up komende ochtend en herhaal een paar periodes een 7 dagen om zelfs uit de huid toon en gekapt roodheid.

Citroensap is een andere manier om puistjes littekens te behandelen door het herstel van de pH harmonie om de poriën en de huid, het vernietigen van bacteriën en scrubben levenloze huidcellen. Het kan een uitdrogend effect hebben, dat gezegd hebbende, dus als je huid is delicaat je misschien zou graag de citroensap met water verdunnen.

Een andere manier om het uiterlijk van acne littekens te minimaliseren is het gebruik van tomaten specifiek aan de huid. Minimaliseer een tomaat doormidden en wrijf de blootgestelde vlees op je confronteren, dan laat het op uw huid voor ongeveer 15 minuten voorsprong op het af te spoelen. De tomaat maakt omgaan met de olie op de oppervlakte van uw huid en egaliseert de teint.

Category: Dieten

Comments are closed.