Allerbeste Overgewicht Loss Maaltijden voor Gals

nemen in geschikte is een cruciaal onderdeel van elke vrouw gewichtsverlies systeem. Toch de meest up-to-date rages proberen te draaien, het wegwerken van overtollig gewicht is uiteindelijk over energie in vergelijking met calorieverbruik. De specifieke voedsel items die u kiest voor uw calorie-inname kan ook een enorme variatie in de vervulling van uw gewicht daling bereiden.

Het grootste voedsel voor vet verlies zijn hoger in eiwitten, voedingsstoffen welvarend, en vullend genoeg naar de ongerepte drang naar voedsel te benutten. Het krijgen van maaltijden die in vorm deze criteria en de smaak veel te erg goed zal je extra kans om zich te houden met uw gezond eten aanpak maken. Als het verstrekken van de junk food items helpt u uw inzet te elimineren, focussen op wat voedsel items die je kunt hebben als een alternatief van wat etenswaren kun je niet om de verandering te maken gezond consumeren echt het gevoel een stuk minder beperkend.

Dit zijn enkele van de meest effectieve vet daling voedsel voor vrouwen van alle leeftijden:

kippenborst zonder vel

Skinless kip borst is een typisch in overgewicht daling ontwerpen al decennia, met grote oorzaak. Dit mager vlees bevat slechts 5 gram vet per 3-vier oz. serveren. Haan is een superieure hoogwaardige eiwitten die tijd om te verteren kan nemen, verdienen je voelt in totaal meer tijd bij het afleveren van je hele lichaam met de ontwikkelingslanden blokken het vraagt ​​voor spier vooruitgang.

Deze magere eiwitten reinigen door aromatisering met citroen, kruiden en specerijen. Dousing uw kip in boter en calorierijke sauzen of frituren eindigt haar op een natuurlijke manier met zeer lage ongewenst vet, klein-cal, no-carb functies.

Verfrissende Fish

Met minder energie, minder cholesterol en minder ongewenst vet dan rood vlees, eigentijdse vis heeft de neiging om een ​​krachtig voedzame eiwit mededinger te maken. Tilapia is een voorkeur van veel, en een bijzonder van de laagste calorie vis mogelijkheden, met slechts 108 energie voor elke 4 oz. serveren. Frisse nieuwe vis is ook belast met omega-drie vetzuren die onderzoek heeft aangetoond zou kunnen helpen versterken hart welzijn, vermindering van triglyceriden, verminderen stijfheid en pijn in de gewrichten van reumatoïde artritis, wanhoop afnemen, en veel meer.

Seizoen dit hart gezonder eiwit met citrus, kruiden en specerijen te handhaven lage calorie. Braden, grill, of bak voor een heerlijke en gezonde belangrijkste gerecht.

Quinoa

Dit zaad is pas vrij kort geleden ontwikkelen tot beschouwd als een pond dalen enorme voedingsmiddelen in de VS, en met zijn veel dieet kenmerken is er geen twijfel is hier te blijven. Quinoa (uitgesproken als ‘Keen-wah’) is een full-eiwit en is rijk aan ijzer en vitamine B12, deze beide cruciaal voor de kracht output en lichaamsgewicht daling. Superieur aan vezels en kleine op de glycemische index, quinoa kan ondersteunen om het verlangen naar suiker die gebeuren met bloedglucose crashes. Verminderen

Quinoa bestaat uit ongeveer 254 energie voor elk gekookt vijftig procent beker. Check out combineren met salade, groenten of bonen voor een vulling, gezonde maaltijd. Gebruik quinoa als een substituut voor pasta of rijst om uw eiwit inname te verhogen en het minimaliseren van de bloedsuikerspiegel spikes. Deze ongelooflijke graan wordt ook geliefd bij heel wat in het gebied van ontbijtgranen.

Peulvruchten

Wanneer gemengd met granen, bonen vormen een uitgebreide (en vulling) eiwit. Peulvruchten, zoals linzen, kikkererwten, bonen en spliterwten zijn groot in vezels en weinig vet. Ze zitten vol met natuurlijke vitaminen en mineralen die de meesten van ons zullen niet meer dan genoeg van te krijgen, zoals foliumzuur, koper, ijzer en magnesium. Deze minimale calorie maaltijden kan u helpen uw dag te beperken tot dag calorie-inname, hoewel ook nu het aanbieden van de voedingsstoffen die je nodig hebt.

Als u zin ​​vallen als het om hoe peulvruchten nemen in uw dieet plan zal komen , proberen de introductie ervan in een aantal van uw bestaande maaltijd favorieten. Strooi kikkererwten rond salade, verhogen bonen aan de soep, of combineren linzen met rijst als bijgerecht.

Griekse yoghurt

Met aanzienlijk minder suiker en 2 keer het eiwit materiaal van standaard yoghurt, Griekse yoghurt is een sterk overgewicht verminderen levensmiddelen. Het is aan calcium, waardoor de afbraak van lichaamsbouw vetten stimuleert en prikkelt de stofwisseling en helpt om hulp immuunsysteem doel.

Eenvoudige Griekse yoghurt kan worden gebruikt als een bittere crème vervangende of veranderd in een gezonde geladen slasaus. Het komt ook in lekkere smaken die als passend kan worden gegeten uit de container. Check out topping met fruit of kaneel voor een extra zoete deal met (ga lichtgewicht op substantiële calorie, superieure overtollig vet muesli). Griekse yoghurt is ook lekker bevroren.

Eieren

In een studie uit 2008, de Worldwide Dagboek van Weight problemen ontdekt dat medewerkers die eieren in hun gezondere nemen in programma belandde klaar om te dalen hun lichaamsbouw mass index merkbaar veel meer dan mensen die dat niet deden. Een afwerking bron van eiwit en zeer laag in calorieën, eieren zijn een gezonde manier te tanken zonder ongewenste hoeveelheden vetten.

Om de hoeveelheid vet en cholesterol eieren verminderen doen hebben, nemen alleen de blanken . Gekookte eieren maken de fantastische groot eiwit snack om je honger te beteugelen en je blijven houden op het vet daling bijhouden.

Verse nieuwe Fruit en groenten

Clean fruit en groenten zijn laag in calorieën en superieur in voeding – een cruciaal onderdeel van een gewichtsreductie dieet. Appels en peren zijn significant aan vezels en minder suiker dan tal van andere vruchten oplossingen. Spinazie bevat slechts zeven calorieën per kop en is volgepropt met vitaminen en mineralen. Er zijn slechts 40 calorieën in 50 bosbessen, en de anti-oxidanten in deze superfood hebben tal van wellness extra voordelen.

Eveneens bijzonder aankondiging is de grapefruit, die verbindingen die insulineresistentie verbeteren kunnen bevatten, volgens een studie uitgevoerd in 2006 door de Afdeling van Voeding en Metabool Analyse aan Scripps Clinic. Verbeterde insuline resistentie kan het systeem aanzienlijk minder waarschijnlijk maken naar retailer calorieën als vet snel na inname.

Yam

Large in organische vezels, yams (aka zoete aardappelen) traag de verwerkingssnelheid van het lichaam suiker, waardoor je naar complete meer tijd voelen. Met slechts 157 calorieën per kop, yams presenteren een royale totaal van vitaminen en mineralen zonder duwen je dan je doel elke dag calorie te beperken. Vitamine B6, calcium, kalium, en vitamine C worden alle waargenomen in deze knolgewas.

Sla de boter en verdwijnen op de huid van de gezondste model van deze voedingsmiddelen. Gebakken of gekookte yams zijn watertanden alleen besprenkeld met een snufje zout, kaneel of andere specerijen.

Darkish Chocolade

Elk gewichtsverlies eetprogramma moet periodieke traktaties bevatten om u te houden van binging. Chocolade is niet een verminderde calorie maaltijden, noch is het zeer laag in extra vet of suiker. Maar voor gals die hunkeren naar het, het plannen van een beperkt bedrag in uw dag-tot-dag calorie-toewijzing misschien ondersteunen om u te behouden van noodlanding op het water het voedsel plan volledig en opnieuw het overconsumptie van snoep.

Darkish chocolade lager in calorieën dan melkchocolade, en bestaat uit anti-oxidanten die Avert coronaire hartziekte en diabetes zou kunnen ondersteunen. Sugar gratis donkere chocolade is ongelooflijk lekker (toch zelfs nu hoger in lichaamsvet), en een poging als aa beetje daling calorie verwennerij waard.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.