Aloë Vera en uw tanden

Aloë Vera – Is het voor Tandheelkunde

 

Aloë Vera medisch is gebruikt voor duizenden jaren?. Dus, is het magie, is het fantasie, of is het een wonder plant die moeten worden geïntegreerd in onze geneesmiddelen tegenwoordig?

Deze dagen, vraag shopper en in het bijzonder de verschillende gezondheidsgerelateerde rechtshulp van kruid-fanaat onderschreven als een huishouden behandeling, is het bewijs van de mogelijke voor therapeutische verhoogde. Maar wij, als specialist, moet nieuwe wetenschappelijke studie naar geneeskrachtige werking van de plant te verifiëren. Dus, een enkele kan informeren is er een nieuwe kans voor wond therapeutische en kwaal beheer in Parodontologie, de afdeling van de tandheelkunde dat met lijm voorwaarde biedt? Aloë Vera is geopenbaard defensief te stimuleren en het heeft een breed scala aan factoren in staat te stellen te overwinnen Parodontale Voorwaarde (tandvleesontsteking). Sommige Aloe ingrediënten zijn antibacteriële, andere leveren nutritionele hulp, enige toename van de regeneratieve prospectieve van weefsels, terwijl andere individuen handelen met verdoving eigenschappen en anti-inflammatoire reacties.

Het erfgoed van genezing was initieel opgenomen in de Egyptische professionele medische geschriften in 1500 voor Christus. Zelfs Cleopatra werd gemeld haar huid met Aloë gel te hebben verwend. Achtergrond meldt dat Alexander de Grote veroverde het eiland Socotra in de paarse zee, die meer dan voldoende Aloe Fields, om hulp had herstellen de strijd wonden van zijn troepen. Aloë werd toegepast om snijwonden, infecties blaren, insectenbeten en gebruikt voor innerlijke kwalen. In de vs, is Aloë Vera is uit te breiden in Florida en de Rio Grande Valley van Texas voor zo’n 4000 decennia.

Het oorspronkelijke geloofwaardige exploratie op Aloë Vera werd uitgevoerd door Dr CE Collins in 1934, de plaats als gevolg van een flink aantal situatie van Roentgen Dermatitis, de zwerende huidletsels werden behandeld met Aloë Vera bladeren split en gewikkeld rondom de wonden. Een buitengewone betere vergoeding van therapeutische werd waargenomen. Sommige dermatoloog begon een reeks van vergelijkbare rapportages. In 1937, dr. JE Crewe introduceerde een ruimer gebruik voor de toepassing van Aloë Vera in het beheer op lange termijn zweren, eczeem, brandwonden, zonnebrand, Poison Ivy, en kleine verwondingen. Zijn bevindingen opgenomen hele genezingen en weefselregeneratie zonder littekens. Nogal wat onderzoekers werden verder Aloë Vera onderzoek nastreven en in 1959, de FDA gaf toe dat Aloe zalf eigenlijk niet regenereren poriën en huidweefsel.

Een tandheelkundig werkplek ervaren is op zoek naar een oplossing dat zou verbeteren en versnellen de genezing, met minder ontstekingen, hebben een verdoving functionaliteit en het verminderen van de micro-organismen voor de duur van de helende fase van het tandvlees ziekte. In 1982 werden ze vrijgelaten om zonder einde Vivid Toothgel en andere Aloë Vera items van Eindeloos Leven Items met een belofte van betere genezing en gemak voor het individu. . Tot hun verbazing, deed antwoord positief

Het succes individuen bleek dat Aloe:

 • verhoogt defensieve mechanismen.
 • is antibacteriële en antivirale
  • levert dieet hulp
 • verhoogt de regeneratieve mogelijk
  • supplies verdoving kenmerken
 • heeft een anti-inflammatoire respons
 • Deze demo effecten bevestigd buitengewone therapeutische, verminderd oedeem, en lijden te reguleren. Zoveel is geen enkele patiënt een allergische reactie of gevoelige respons op het gebruik van deze koopwaar ervaren.

  Aloë Vera een onbeperkt toekomst nieuwe doeleinden en I waarneming in de tandheelkunde we op het snijden rand van veelbelovende betere benutting voor anti-inflammatoire procedures, antivirale en immunologische voordelen uit personen met Aloë Vera.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.