Als u wilt om witter Emaille, voorkomen dat deze vijf Tanden-kleuring Dranken

Hoewel sigaretten meestal krijgen een slechte rap voor het bouwen tand geel, zijn er eigenlijk heel wat andere factoren die we consumeren op een elke dag basis die nog meer verwoesting doen om onze parelwitte tanden. Dranken hebben een beduidend vreselijke resultaat op onze tanden vooral omdat we een). verbruiken ze de hele tijd, 2). zij zich aan onze tanden zeer lang snel nadat we ze hebben verbruikt, en drie). we zijn extra zeer waarschijnlijk overslaan poetsen onze email (weer) net na het nuttigen van hen ‘s avonds laat (oh, kom op … je weet het echt legitiem).

een. Espresso

Als het aankomt op glazuur-kleuring dranken, espresso is zeker het hoofd van de verpakking. Maar als je houdt van espresso, wat is dan het antwoord? U kunt beginnen door het verminderen van de hoeveelheid die u verbruikt dat is duidelijk. Maar je kunt ook gewoon een paar seconden om wat drinkwater na elke afzonderlijke kop koffie verbruikt. Swish het dicht bij je mond en spuug het uit en je zou kunnen worden bereikt. Op die manier de espresso wordt niet zitten op je tanden voor uren per keer.

twee. TEA

Coffee eventueel de koning van de tand beits kan zijn, maar thee is niet veel rijden, en we zijn niet alleen maar praten over zwarte thee. Milieuvriendelijk thee en andere lichtere thee kan het veel te doen. En vergeet niet dat de verkleuring op de tanden is niet altijd te wijten aan vlekken. De microben die in je mond leven afwezig zal verbruiken op uw tand, waardoor bederf en verkleuring, dus bijna elke drank kan toevoegen aan de kwestie. Lemon-lime soda is geheel duidelijk, maar als het zit op je tanden hele werkdag kan leiden tot complicaties.

De submit-koffie-drinkwater-zwiepende systeem eerder vermeld zal het werk gewoon doen high- kwaliteit met thee zo mooi. Je kunt testen snijden uw thee met een minimale h2o ook, of misschien kun je gewoon de zak uit sneller te verwerven. Gewoon houden in gedachten dat het veel beter en donkerder de thee, des te meer zal uw tanden vlek. En elke suiker, honing, of creamer extra om uw thee zal ook bijdragen aan tandbederf en verkleuring.

drie. Dim-Colored SODA

Wisselen om lemon-lime. Kan niet leven zonder dat cafeïne? Schakel over naar Mounain Dew of een zeer duidelijke cola (Distinct Pepsi was een mislukking, maar je kunt toch tegenkomen all-natuurlijke frisdrank verstoken van alle dim kleuring). Uitdaging opgelost, een beetje (het is toch ontvangen suiker erin).

vier. Roze WIJN

Je hebt gekend gezien het feit dat je uiteindelijk een kind dat druivensap zou uw kleding vlekken, maar je nooit een persoon en een bepaalde zet naast elkaar om erachter te komen dat wijn zal vlekken op de dingen veel te? Goed, nu weet je.

vijf. VRUCHTENSAP

En spreken van druivensap en zijn magische jurken-kleuring capaciteiten … zeker, het vlekken tanden veel te. Diezelfde legitiem is van elk weinig vruchtensappen met bosbessen, veenbessen, enzovoort. Granaatappelsap is een emaille moordenaar ook. Maar vruchtensappen – speciaal die gebouwd van bessen – zijn geladen met antioxidanten, natuurlijke vitaminen en andere fantastische dingen te behouden uw totale lichaam in balans. Dus, zoals met koffie en thee … testen hakken je vruchtensap met een zeer weinig drinkwater en ook uw mond spoelen met een snelle ritselen van h2o wanneer uw volbracht consumeren sap. Dat zal houden van het instellen op uw tand totdat je uiteindelijk een kans te poetsen zijn.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.