Alternatieve middelen om uw Tooth Cleanse

Zoek uw kasten thuis om zelfgemaakte tandpasta maken. Zuiveringszout met een daling van het water is een grote selectie omdat het schurende huizen, die helpen te krijgen tussen de hoeken en gaten van uw tanden. Het heeft ook tanden bleken attributen.

Maak een mint tandpasta door stampen muntblaadjes met zeezout of een mondspoeling door het koken van de bladeren met gember en zeezout. U kunt uw wijsvinger als alternatief van een tandenborstel te gebruiken.

Droog enkele citroenen in het zonlicht. Zodra de huid verhardt, schil ze en meng de schil stof. Voeg een goede deal van kaneel en zeezout en krachtig te combineren. Gebruik dit als tandpasta.

Kook H2O en toename kruidnagel als het kookpunt bereikt. Neem het van het vuur en zet een deksel erop. Zodra het drinkwater koelt je kunt het gebruiken als mondspoeling.

Als een andere manier van het toepassen van mondwater, genieten van een reinigen stof in drinkwater met een dop van mondwater. Wring het uit en vervolgens gebruiken om vegen van de vloer van uw email.

Spoel met een alcoholische dranken-zonder kosten mondwater na het nemen van in om de vorming van tandplak te remmen.

Behoud je tanden te reinigen door het openen van uw mond als je misschien in de douche en laat de warmte drinkwater uw mond overstromen en dan uw tand. Dit zal afwezig verzameld wordt plaque wassen.

Kauw suikervrije gratis kauwgom. Als je kauwt, zal het tandvlees bacteriën en plaque te verwijderen en verfrissen uw adem.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.