Amber Rose pronkt zinderende gewichtsvermindering: Haar dieet programma en yoga trainingssessie insidergeheimen

Model Amber Rose showde haar prachtige vetreductie op Instagram december veertien, en verklaarde het kostte haar tien maanden om de peuter gewicht te laten vallen na het geven van start op zoon Sebastian.

De vijf-mond-acht Rose bekendgemaakt dat ze de weegschaal getipt op £ 202. wel verwacht. Ze gaf levering in februari 2013, en afgeslankt door latere een deel beheerd eten plan, het uitvoeren van yoga, en doen het werk met een trainer 90 minuten per werkdag.

Amber, dertig, beweerde supersterren die baby gewicht werpen in recordtijd valse hoop geven aan nieuwe moeders, die normaal worstelen met overtollig gewicht te verliezen.

Ze onderstreept ook dat ze misplaatst lichaamsgewicht normaal â € ‘door middel van dieet en lichaamsbeweging â €’ en niet vakantie resort aan plastische chirurgische behandeling. Rose geadviseerd volgelingen door middel van Instagram om niet in gevaar brengen hun algehele gezondheid voor een nummer op de schaal:

Ik ben vrij veel op mijn doel vet. Slechts 7 pond om te gaan! Totaal geen chirurgische behandeling, gewoon voedsel plan en training. De meeste celebs geven u valse hoop wanneer u een pasgeboren (Mijn zoon was £ 9) en in 3 maanden ur bedoeld om helemaal opnieuw te mager zijn …

Het is niet echt op zoek in de meeste omstandigheden. Het vereist zes maanden om te herstellen van tevoren van u zelfs zou kunnen doen het werk uit. In ieder geval, het ethische van het verhaal verliest peuter gewicht van de puur natuurlijke manier kan langer duren, maar het is nog veel gezonder voor ur lichaamsbouw en kan helpen u blijven solide te zijn voor een andere pasgeboren dragen. Dus echt niet ur dagelijkse leven gebracht op de mogelijkheid voor de samenleving specificaties van wanneer ur veronderstellen ur zwanger vet te elimineren. Neem ur tijd en niet de gemakkelijke uitweg niet. ‘

Amber, die is getrouwd met rapper Wiz Khalifa, uitgeoefend en volgde een gezond dieet programma (ze at bijna alles, maar niet enorme porties ) al zwanger, waardoor het minder ingewikkeld om terug te krijgen haar pre-peuter gehele lichaam.

‘Ik voeren uit elke werkdag,’ verklaarde ze. ‘Het is echt een uitdaging om uit te stappen kleintje ontworpen pond. Het is een divers soort van lichaamsgewicht als gevolg van het feit negen maanden je je maag zich uitstrekken, en dan is het moeilijk om weer terug te krijgen dat. ‘

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.