AMITIZA en Ponden Reduction

Lubiprostone functies doordat de som van intestinale vloeistof die wordt uitgescheiden en stroom in de darmen. Het effect buurt chloridekanaal activatoren in de darm tot inleiding een verbetering in de hoeveelheid van intestinale vloeistofstroom. Het uiteindelijke resultaat, zoals opgemerkt door Rxlist.com, is de darmvloeistof verhoogt beweging in de darm, ondersteunen in de gang en de uitscheiding van ontlasting indicatoren ernstige idiopathische constipatie en prikkelbare darm syndroom verlicht.

In overeenstemming met Medscape.com, ponden krijgen wordt weergegeven als een negatief facet effect dat slechts zelden optreedt bij het nemen Amitiza. Overgewicht verwerven niet is geïdentificeerd als een belangrijk aspect-resultaat van Amitiza deze als abdominale pijn, diarree en misselijkheid. Gewichtsverlies kan mogelijk ook manifesteren voor de duur van het gebruik van Amitiza.

Amitiza kan misschien leiden tot het lichaamsgewicht te krijgen of gewicht daling gebaseerd op de reactie van het individu aan de medicatie. Lichaamsgewicht te krijgen is meestal aa veel minder typische kant gevolgen voor veel geneesmiddelen op recept verschilt van antidepressiva tot constipatie administratie medicijnen. Waarschijnlijk gewicht krijgen die optreedt hele Amitiza kan door reactie van het lichaam aan het medicijn, of uit veranderingen in dieet, angst bereiken en fysieke lichaamsbeweging niveaus bij het nemen van de behandeling.

Amitiza is bedoeld om te helpen bij constipatie hulp. Verdicht fecale materie kan onder 4-10 pond tot een individu volledige lichaamsgewicht. Hierboven tijd, als het menselijk lichaam positief reageert Amitiza, zou leiden ondersteunen vermindering van lichaamsgewicht als het helpt bij het verlichten van constipatie symptomen en herstellen het spijsverteringsstelsel een veel normale werking. Deze gekwalificeerde prospects om extra frequente ontlasting stroom, het lichaamsgewicht en de stam bereiken dat langdurige constipatie begeleiden verlagen.

Amitiza en laxeermiddelen moet echt geen gebruik worden gemaakt van het lichaamsgewicht schuur. Noch Amitiza noch laxeermiddelen belandde speciaal gebouwd voor pond reductie. Laxeermiddelen zal ondersteunen bij het wegnemen van verdicht fecale materie en het herstellen van acute verstopping, waarschijnlijk resulteert in een minimale pond reductie. Dat gezegd hebbende, overmatig gebruik van laxeermiddelen kan gevolgen hebben in afhankelijkheid van hen krijgen om intestinale beweging in gang, die misschien kan leiden tot andere complicaties.

Category: Supplementen

Comments are closed.