Amoxicilline acne Behandeling opties

Amoxicilline wordt toegepast voor de oplossing van belangrijke acne. Het wordt vaak gebruikt op cystic verscheidenheid acne vanwege de neiging van de acne is om te leiden tot irritatie. Cystic acne zijn kleine cysten onder de poriën en de huid die worden ingegeven door kritische zwelling in een kleinere plaats. Cystic puistjes is zeer schrijnend en trekker littekens als het niet wordt behandeld. Amoxicilline is erg succesvol naar deze bepaalde verscheidenheid van acne vooral omdat het een antibioticum. Als een antibioticum, amoxicilline doodt de voorsprong op het puistje ziektekiemen kan beginnen om te zetten in ontstoken.

Het nut van amoxicilline is afhankelijk van de patiënt. Tot vele andere soorten van acne remedies gerelateerd, zullen sommige mensen ongelooflijk mooi antwoord op amoxicilline, hoewel andere mensen geen succes zal vinden. De enige manier om te zien of amoxicilline zal presteren voor u is om echt overwegen het. Neem contact op met uw huid arts om vast te stellen of dit de meest effectieve remedie voor je.

toepassen amoxicilline als een procedure voor puistjes is FDA erkende en er geen significante facet effecten. Ongeacht het door de FDA is goedgekeurd, dermatologen meestal proberen een flink aantal kenmerkende soorten van de behandeling opties voordat zij hun toevlucht tot amoxicilline. Dermatoloog zal hebben patiënten proberen meer dan-the-counter acne oplossingen, dit soort als Proactieve, koopwaar Neutrogena, Murad, Dermatoligica koopwaar, Clear & Kristalhelder merchandise en andere soorten van acne therapie te bereiken op uw regionale apotheek. Als geen van de mensen oplossingen te voeren, dan is de dermatoloog zal beginnen om een ​​procedure die ze aannemen voor u zal werken voorschrijven. Als een huid arts heeft geëxperimenteerd met een aantal beduidend minder invasieve remedies die niet presteren, ze zullen ze amoxicilline voorschrijven.

Amoxicilline wordt gewoonlijk oraal ingenomen en moet worden aanbevolen door een dermatoloog. Bij het nemen van amoxicilline, moet u twee keer het verwerven van een werkdag (vroege ochtend en ‘s avonds). De meeste dermatologen alleen amoxicilline schrijven aan een patiënt niet langer dan een paar jaar geleden indien genomen voor een lange periode van tijd, zal het lichaam ontwikkelen tot resistent tegen het antibioticum. Aan de andere kant, als u nodig heeft om uit te proberen iets nieuws voor uw cystic acne, dan vraag je dermatoligist als amoxicilline zal werken voor je.

belangrijk probleem vanwege het langdurig gebruik van amoxicilline, uw algehele lichaam en resistent tegen het antibioticum zal worden wanneer het wordt blootgesteld gedurende langere tijdsintervallen. Amoxicilline kan gebruik worden gemaakt van alle personen die geen allergie voor het antibioticum heeft, en kan worden gebruikt in samenhang met de meeste medicijnen. Het wordt niet aanbevolen dat zwangere vrouw beschouwen amoxicilline als een acne behandeling dankzij de beginnende gebreken die kunnen optreden. Als u zich bezig met de gevaren van het gebruik van amoxicilline te bespreken met uw dermatoloog of apotheker.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.