Amoxicilline Lotion voor Acne

Puistjes is ingegeven door de haarzakjes te hebben verstopt met olie en nutteloze huidcellen, waardoor de huid geen plek om te ademen en het toestaan ​​van bacteriën om te verbeteren. Pukkels kan worden geïnduceerd door hormonen, genen of een secundaire invloed van een behandeling je toevallig branden.

Amoxicilline behoort penicilline in de classificatie van medicatie. Haar taak is om micro-organismen te worstelen in je hele lichaam. Amoxicilline wordt meestal gebruikt om oor bacteriële infecties, bovenste ademhalingsproblemen, longontsteking en andere bacteriële infecties te bestrijden. Dat gezegd hebbende, amoxicilline in een lotion natura kan worden toegepast voor acne gezien het feit dat dat is wat acne is -. Een vast-up van micro-organismen

p Er zijn verschillende soorten van acne, en amoxicilline lotion zou goed functioneren voor een aantal van hen. Voor de gelegenheid, mee-eters gebeuren wanneer je poriën gedeeltelijk worden geblokkeerd. Microben en dode huidcellen en talg aankomen op het oppervlak van de huid, die vervolgens blootgesteld aan de lucht en dergelijke, zwart wordt.

Eters wordt gevraagd door diepe porie verstopping. Omdat er geen locatie voor het pus uitlekken, olieophoping gebeurt, waardoor opgeheven stoten en ontsteking.

Papels zijn kleine roze hobbels die ontstoken en gevoelig zijn voor contact zijn.

Hoewel acne orale antibiotica kunnen worden behandeld, zijn lokale antibiotica dit soort amoxicilline lotion voor acne die kan worden gebruikt als een alternatief, vaak met minder facet resultaten dan oraal medicijn. Amoxicilline lotion voor acne werkt door het doden van wat bekend staat als Propionibacterium acnes bacteriën. Topische antibiotica dit soort als amoxicilline lotion houdt de poriën open te stellen en vermindert de ontsteking.

Een frequente kant gevolg van lokale antibiotica voor zits is poriën en uitdroging van de huid. Ook als u antibiotica lotion gebruiken, u moet uw huid te beschermen tegen de zon als de topische antibiotica triggers uw huid overgevoelig en meer vatbaar voor het branden te zijn. Het is belangrijk om te voldoen aan de aanwijzingen van uw dermatoloog bij het gebruik van amoxcillin of enige andere vorm van geneeskunde in krijgen om zijn beloning te verhogen en eventuele bijwerkingen te verminderen.

Gebruik dit medicijn niet gebruiken als u allergisch bent voor amoxicilline of voor een ander antibioticum penicilline zijn.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.