Amusing aanbiedingen over lichaamsgewicht reductie en diëten

Ik had elke bedoeling van componeren sommige tong-in-wang begeleiding over diëten en vetreductie nu dat we de vorige de vakanties, maar bij het zoeken van calorieën en extra vet gerelateerde informatie en feiten, kwam ik dit citaat:

Perfect, precies! Dieet zou niet zeker van essentieel belang zijn als we aten voldoende. Een beetje van een extra van meer dan Thanksgiving of Kerstmis zou het niet maken dat veel variatie om ons lichaamsgewicht, maar van de studie natuurlijk al die wijzigingen als we stilstaan ​​bij excessen hele kalenderjaar bolvormig.

Schakelen versnellingen

Op geen enkele wijze gedachten, het citaat eerder genoemde ontworpen mij versnellingen te veranderen, en in de plaats van het samenstellen van enkele grappige aanbevelingen gewichtsvermindering, dat zou kunnen (of zeer waarschijnlijk niet!) geïnspireerd hebben sommigen van jullie te gaan op een gezond dieet programma, ik ben gewoon kans om lachen allemaal, ponden reductie en diëten, zal verdoemd worden.

eender welke manier, je zou kunnen worden verbeterd manier af te verblijven blij dan momenteel mager, en ik verzeker u, dieet zou kunnen maken je slank, maar het kan echt onzeker zijn, ongeacht of het je blij maakt!

Zeer ernstig hoewel

gezondheid en fitness :>

De manier waarop ik het zie, zal u alleen maar een echt goede reden om vet schuur te vinden. Niemand stierf aan een beetje overtollig vet, maar een hele grote hoeveelheid mannen en vrouwen sterven van een groot deel van het. Dus welzijn is een fantastisch motief om overgewicht te elimineren, en dat is het einde ervan.

alle respect, maar .. .

Je zult echt vind geen goede reden om te martelen zichzelf poging om in goede vorm een ​​beste van de pracht die volledig surrealistisch om te beginnen met. En ik moet je niet behandelen wat Cosmo of Vogue of Self-belang goed over zeggen.

Dus, met zelfs nog verder oponthoud, hier zijn enkele leuke en apt prijzen over diëten en gewichtsverlies, alle door onbekende auteurs, die nog een andere manier van uitdrukken wat kerel of chick schreef ze op een wc-deur voor het vermaak van de medemens en de verrijking van pop traditie.

Lacht u maar?

Dat kan wellicht rekenen op de vraag of je op een voedsel plan, of een poging om make-up je gedachten over kop op een voedsel plan , dus hier is een voor u:

Oh, op, rond, geef me een lach of een schaterlach! Als je gewicht niet kunt laten vallen, dat is niet erg goed motief om zich te ontdoen van je gevoel voor humor!

Eigenlijk …

<

strong>

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.