Ananas en Ponden Reduction

Een portie ananas, of dicht bij een / 2 kop, bestaat uit slechts eenenveertig calorieën en geen ongewenst vet. Ondanks zijn all-natuurlijke suikergehalte, het bevat slechts elf gram koolhydraten. Het heeft ook vezels, die de invloed van de koolhydraten verlaagt, waardoor de gecorrigeerde waarde koolhydraat tien gram. Dit is een calorie-en carb cut prijs, zeker als je rekening houden met haar waardevolle pectine, vitamine C en hoger mineraal materiaal.

Simpelweg omdat het enzym bromelaïne in ananas breekt eiwitten af, is het nuttig in het spijsverteringsstelsel. Het wordt gebruikt in de oplossing van de problemen met het gewicht te wijten aan het feit van de middelen om zo mooi te splitsen van vet. Bromelaïne kan het een heel goed reinigingsmiddel voor je spijsvertering te maken, wordt too.The samenstelling van de bromelaïne enzym vernietigd door hitte en het menselijk lichaam gewoon niet kan gebruiken. Dus geen ananas ondersteboven taart. Gewoon frisse nieuwe, ongekookt ananas is ideaal.

Ananas is een hogere drinkwater voedsel, bestaande uit 87 procent drinkwater. Niet alleen dat, de bromelaïne enzym bevat kalium, dus het neutraliseert eigenlijk natrium, arginine en een aantal zuren. Dit kan helpen evacueren drinkwater, blozen extra vet met het. Het voert ook vetweefsel als resultaat een remedie voor cellulitis. Het kan een heerlijke manier om te nemen om uw inname van water zijn.

Ananas is een zegen voor uw consumeren strategie om de reden dat het zo veelzijdig. Het helpt om een ​​watertanden smoothie en combineert mooi met andere vruchten, of is verbazingwekkend door op zichzelf. Gebruik het in shish kebabs, waaronder het snel nadat je het vlees en de groenten hebben gegrild. Behandel jezelf om een ​​dessert door het te mengen met chocolade proteïne poeder of suiker volledig gratis cacao, waarin slechts voldoende drinkwater aan een slanke regelmaat te genereren. Koel en dan hebben het als een snack of met een voedsel.

Integreer ananas in een vet verlies aanpak. Of u kunt ook gebruik maken van ananas te springen slag uw schoonmaak en lichaamsgewicht reductie. Voor 3 keer, ga op een vrucht snel. Blijf met appels, peren, bessen en ananas. Bij avond maaltijd, eet een totale rauwe ananas, of zo sterk als je nodig hebt. Bij de halte van de 3 dagen, zal uw systeem worden gereinigd en je hebt verloren drinkwater vet. Op die plaats, ga op een caloriearm evenwichtig met programma.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.