Ananas Welzijn positieve aspecten en Facet Gevolgen

Ananas is wetenschappelijk erkend door de naam van (L.) Merr. Het is een lid van de Bromeliaceae familieleden. Ananas is bekend een inheems aan Zuid-Amerika en wordt beschouwd door Spaanse ontdekkingsreizigers naar Europa worden gebracht te zijn. De vrucht wordt vaak gebruikt als een stukje decoratie naast met de kroon. Plant van de ananas is ook binnen of buiten als sierplant gekweekt. Citroenzuur en appelzuur zijn ontdekt in goede hoeveelheden ananas vruchten. Citroenzuur concentraties in sommige cultivars misschien wel meer dan 8%. Ascorbinezuur wordt ook waargenomen in matige hoeveelheden ananas fruit.

Het wordt gebruikt als bestanddeel van verschillende home behandelingen en folk medicijnen. Het sap wordt beschouwd als arbeid te versnellen en als een tegengif voor zee ziekte. Jonge vrucht wordt geacht giftig voor wormen en een superieure behandeling voor geslachtsziekten ailments.A kleine hoeveelheid van het vlees van jonge vrucht met honing is voortdurend ingenomen voor drie dagen in de ochtend te helpen bereiken abortion.Area rijpe vruchten worden meestal vers gegeten nieuw als dessert.

Andere Utilisatoren betrekken salades, gekookt in taarten, pudding, cakes of als garnering op ham. Ananas is ook opgemerkt te worden gebruikt in curry’s en andere gerechten. Een voorkeur snoepje wordt gemaakt van de vergiste pulp van ananas in een aantal van de Zuidoost-Aziatische Naties. Ingeblikt sap van ananas is in goede nood. Sap wordt ook gebruik gemaakt van in banketbakkerijen en dranken. Poedervormig extract is ook gericht uit het sap

voedingswaarde.

Ananas bestaat uit calcium, kalium, magnesium, mangaan vezels en vitamine C. Het is laag in verzadigd ongewenst vet, natrium en cholesterol, maar relatief welvarend in suikers. Het is ook een uitstekende bron van thiamine (vitamine B1), vitamine B6, koper en voedingsvezels

Gezondheid en fitness beloningen:.

Het bevordert bot uitbreiding en versterkt de botten dankzij het bestaan ​​van voldoende hoeveelheden mangaan, een mineraal beschouwd betrouwbaar voor gezonde botten en bindweefsel. Ananas wordt beschouwd als nuttig voor het behoud van orale wellness en sap is gunstig therapeutisch proces beschouwd na een tandheelkundige ingreep zijn.

Bromelaïne, een eiwitverterende enzym in ananas, is bewezen dat een nuttig middel in de bovenbouw zijn luchtwegen bacteriële infecties door het onderdrukken van hoest en het verminderen van de dikte van slijm. Omgaan met een verkoudheid, keelpijn, en acute sinusitis zijn andere wellness-voordelen van ananas.

Category: Supplementen

Comments are closed.