Angst voor de tandarts, Kennis email en Normal Anesthesie Is het Smart kan ik een verstandskies verwijderd?

De Pers voor het wegnemen van Kennis Emaille

meeste tandartsen suggereren dat de extractie van kennis glazuur. Alleen deze kennis kan mensen houden van het observeren van de tandarts op een schema stichting. Ook veel zorg is bezig met alleen het horen van de zinnen: ‘We willen om zich te ontdoen van deze!’ Er lijkt weinig controverse over het onderwerp van verstandskies extractie onder de tandheelkundige buurt. Toch is de patiënt inwoners vindt de kwestie zeer omstreden.

Als je verstandskies en je gaat naar de tandarts voor bijna alles anders, je zal zeer waarschijnlijk worden verklaard om die kennis tand zijn niet nodig en kan leiden tot veel problemen, zoals tandheelkundige bacteriële infecties, migraine en het verschuiven van uw email dat zal leiden tot verdringing, gewoon om te wijzen op een handvol. Hoewel dit waar is, is het niet plaats in alle scenario. Veel mensen hebben geen problemen met hun verstandskies. Ze worden niet beïnvloed en ze hebben zelfs ruimte voor hen zonder het creëren verkeerde uitlijning van de andere tand.

Ik nooit vóór bezit een chirurgische behandeling alleen omdat de klinische of tandheelkundige ervaren suggereert is een geweldig idee. Dit is een keuze die moeten afhankelijk van uw professionele medisch dossier, tandheelkundige tekenen en symptomen en de betrokken kosten te zijn. Al deze punten en andere punten moeten worden meegewogen in uw keuze en uw uiteindelijke beslissing moet worden gerespecteerd.

Hoe u uw tandarts Nee

Houd

Als uw tandarts heeft kennis je die je moet hebben om uw wijsheid glazuur verwijderd, contact op met waarom? Als hij reageert door te stellen dat kennis tanden zijn ongewenst en dat ze kunnen leiden tot toekomstige problemen, dan weet je dat onmiddellijke extractie is niet noodzakelijk. Dit is een ding dat je kunt uitstellen. Zeggen in feite dat u volledig begrijpen en respecteren zijn standpunt, maar dat je niet in staat om nu dit goede doen. Hem te informeren zult u rekening met deze op de lange termijn, maar niet op deze positie. Als hij blijft, gewoon nee zeggen. Het is je mond, niet de zijne. Wees niet bang voor het kwetsen gedachten van de tandarts. Hoe veel mensen dingen doen elke eenzame werkdag gewoon omdat ze bang zijn om nee te zeggen? Wees assertief. Het is oke!

Als hij begint uit te leggen thatyour kennis teethare beïnvloed en eigenlijk schadelijk uw andere tand of zij besmet zijn, vragen of alle 4 van de verstandskies betreft. Je hebt meestal twee op elke facet van je mond, een persoon hoger en een afname. Kansen zijn, ze zijn niet allemaal besmet of alle beïnvloed. Als 1 van je kennis glazuur is geïnfecteerd, dan kan het verstandig zijn om dat een bepaalde uitgeroeid, maar er zijn factoren die u moet overwegen 1. Als u verzekerd bent, de 1e bestelling van het bedrijfsleven is om te achterhalen of uw tandheelkundige dekking onderneming richt zich op de behandeling en hoe aanzienlijk zal uw verantwoording. Als de tandarts suggereert dat al uw wijsheid tand af kunnen worden genomen op slechts een vergadering, veronderstellen twee keer. Itusually is maximaal twee weken voor deze behandeling te herstellen. Hoe bent u waarschijnlijk op te nemen als je niet kunt kauwen Onat minst oneside van je mond? Het is ook van cruciaal belang om te informeren over wat voor soort pijn geneesmiddel wordt aanbevolen voor u direct na de cursus van actie. Als uw tandarts is de typewho denkt Tylenol is geschikt voor elke vorm van pijn, voelen tweemaal. Misschien moet u een arts die is niet zo bezorgd voor te schrijven of ander ding veel beter.

verstandskies kunnen eventueel worden veel meer dan een eenvoudige trekken van tanden!

Nogal vinden enkele kennis emaille extracties basisstrategieën volgens de tandarts. Dat gezegd hebbende, sommige extracties bel voor tandheelkundige ingreep, niet alleen trekken. Naar mijn mening is kennis tanden zijn het meest effectief uitgevoerd door een kaakchirurg genomen. Kaakchirurgen zijn, onmiddellijk na alle, echt goed opgeleid, met tal van veel meer jaren van de opleiding dan een tandarts. Zij hebben uitgebreide bewustzijn en zijn uitgerust en credentialed om de werking uit te voeren, niet alleen in de mond, maar op de ervaring en de kaak. Zelfs als je niet een medisch gecompromitteerde patiënt, zeer serieus rekening houden met het gebruik van een kaakchirurg. Uw tandheelkundige welzijn plan zal normaal laat je naar een kaakchirurg voor extracties van wijsheid glazuur zien. De dekking corporatie meestal niet kost je extra om een ​​kaakchirurg weg te nemen uw kennis tanden. Als u om uw wijsheid glazuur genomen, kan het zinvol zijn om te zoeken naar de grootste staat in de tandheelkunde.

Typische Anesthesie

Anesthesie is een ander cruciaal aspect van de vergelijking. Omdat tandheelkundige verzekering providers (en de juiste manier dus) van mening dat algemene verdoving voor het verwijderen van kennis tanden is onnodig, zullen ze gaan over ongelooflijk heel weinig van die waarde. De snelheid van typische anesthesie kan aanzienlijk zijn. Maar het is niet alleen het financiële aspect dat moet worden beschouwd.

Dus heel wat tandartsen betrekking hebben op gemeenschappelijke anesthesie alsof het een volstrekt onbetekenend punt. Ze doen alsof de anesthesie regime en vrij onschadelijk. Weet dat het niet! Er zijn uitdagingen in verband met anesthesie. In mei mogelijk van dit kalenderjaar, een 6 kalender-jarige jongen in Virginia stierf, hoewel minder dan de standaard anesthesie bij een tandarts kantooromgeving. Hij was het verwerven van zijn tand afgedekt. Er zijn nog meer doden elk kalenderjaar beschreven en ook al stervende is niet typisch, als u of uw huisgenoot is de lijder, zal het aanzienlijk veel groter geworden. De redenen voor de dood verschillend. Veel tandartsen zijn niet voldoende opgeleid of gecertificeerd in het gebruik van verdoving. Controleer de specificaties van uw conditie en vervolgens vragen om daadwerkelijk te zien certificering van de tandarts. Maak gegarandeerd de certificering is afgelopen en maakt het ook mogelijk voor de tandarts om de verscheidenheid van de verdoving die hij aanbeveelt leveren. Neem contact op met uw arts om te zien of je nog een kandidaat voor basis anesthesie. Als u hartproblemen, significante bloeddruk of een beetje iets zo gewoon als bronchiale astma heeft, kan uw arts ook voorstander van dat je hebt tandheelkundige de klus te klaren met novocaine alleen.

uitgevoerd

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.