Anna Gunns schokkende overgewicht verminderen bleek al snel nadat ze gestopt met cortisone

‘Breaking Negatieve’ ster Anna Gunn is het genereren van koppen voor haar jaw-dropping veertig kilo vet daling, maar beweert dat ze is kerngezond net na komende uit de drug cortisone.

buitengewone, snelle pond verlies Gunn’s heeft geleid tot geruchten de 5-meter-10 blonde lijdt het eten kwaal anorexia, maar zij verwierpen deze communiceren.

Anna zei dat ze ervaren ontvangen pond hoewel filmen tijd zes van ‘Breaking Bad’ na de drug cortisone voor een niet nader ziekte. Zij meldde dat ze misplaatst het gewicht onmiddellijk nadat ze gestopt krijgen van de behandeling.

‘Ik was eigenlijk onwel hoewel ik aan het filmen was het demonstreren en het beïnvloed mijn lichaamsgewicht,’ Gunn, vijfenveertig, adviseerde individuen. ‘Ze gaven me cortisone en ik opgeblazen en bereikte vet. Nu ben ik superieur, God zij dank.’

Cortisone (of hydrocortison) is een steroïde hormoon dat gewoonlijk gebruikt om klier en hormonale problemen, artritis, lupus pakken , huidaandoeningen, allergische reacties en astma. Overgewicht te krijgen is een beschouwd kant effect van cortisone.

Terwijl Anna weigerde uitweiden over haar ziekte, zei ze dat ze nu veel beter, en blijft in conditie door het uitvoeren van Pilates oefeningen en het nastreven van een praktische dieet . ‘Ik heb na twee kinderen all-round werken onmiddellijk, en ik doe Pilates,’ zei ze. ‘Ik doe veel. Ben ik ervaring eigenlijk goed.’

Gunn keek magerder dan op enig moment in een pre-Golden Globes evenement in Hollywood 21 november, de plek die ze droeg een zwart lederen mini- toga. Haar prachtige overgewicht daling heeft aangewakkerd speculatie dat Anna zou kunnen lijden aan de verbruikende kwaal anorexia, maar ze beweert dat ze is gezond.

In de tussentijd, onsympathieke personage Gunn’s op ‘Breaking Poor’ is brutaal sloeg door liefhebbers, en Anna is herhaaldelijk overtollig vet toenaam en boven haar pond winst bekritiseerd.

Het karakter-bashing van Gunn’s op de monitor persona, Skyler White, ontvangen dus meer dan-de-top dat ze geschreven een New York Times opiniestuk in augustus 2013 de bespreking van de wijdverbreide haat tegen haar karakter.

‘Als actrice, ik weet dat de kijkers hebben recht op hebben wat innerlijke gedachten ze willen over de personages die ze controleren, ‘schreef Gunn. ‘Maar als een mens nog, ik ben bang dat zo een aantal personen reageren op Skyler met zo’n gif.’

Gunn geenszins gericht de vicieuze vet-shaming op haar gericht, maar meldde ze verworven om zich te distantiëren emotioneel uit de venijnige haat jegens haar karakter.

‘Ik heb eindelijk erkend dat de meeste mensen de haat van Skyler moest minimaal te maken met mij en een hoop te doen met hun persoonlijke beleving van meisjes en vrouwen,’ schreef ze. ‘Ik kan niet zeggen dat ik heb liefgehad steeds het hart van de storm van Skyler haat. Maar in de afwerking, ik ben blij dat deze discussie is gebleken.’

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.