Anti-aging wonderen en andere Gezondheid Beloningen van Beta-caroteen Alle mensen moeten echt weten

Beta-caroteen

Beta-caroteen is 1 van de meest onderzochte en perfect-erkend lid van een groep van oranje, karmozijnrood, en gele pigmenten bekend als carotenoïde. Bèta-caroteen wordt algemeen waargenomen in fruit, hele granen en groenten en het leveren bijna vijftig% van de vitamine A nodig is in een goed uitgebalanceerd dieet regime.

Potentieel de reden waarom Bèta-caroteen is de meest voorkomende tussen carotenoïden is simpelweg vanwege zijn anti-ouder attributen, zo perfect als zijn diverse wellness-voordelen. Het is een H2O oplosbare provitamine A, wat betekent dat moeiteloos omgezet in vitamine A door het systeem. Het is de vitamine A die aansprakelijk is voor mobiele herstellen en uitbreiding dus, beta-caroteen bevat krachtige anti-groeiende oude huizen. Het beschermt ook de cellen van schade veroorzaakt door vrije radicalen in.

Beta-caroteen werkt in combinatie met andere carotenoïden (vitamine C en E, alfa-liponzuur, en andere anti-oxidanten die in de gehele lichaam) aan anti-oxidanten die een enkele tegen ultraviolette straling van de zon, evenals de resultaten van chemotherapie bewaakt maken.

Het is belangrijk om er rekening mee dat de inname van dit supplement carotenoïde dieet draagt ​​substantieel bij tot het vermijden van bepaalde vormen van kanker (de soort als colon, borst-en longkanker), hart-ziekte kans, superieure bloed spanning, reumatoïde artritis en diabetes. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van alcoholisme, HIV / AIDS, onvruchtbaarheid, Parkinson staat, epilepsie, hoofdpijn, depressie, schizofrenie, en sommige huidaandoeningen dit soort als vitiligo en psoriasis.

Het is duidelijk uit deze feiten, dat een dag-tot-dag voedingssupplement en bevat Bèta-caroteen is vrij gunstig voor uw gezonde, vooral als u wilt meer jeugdige en gezond lijken.

Voor u om de ideale hoeveelheid caroteen krijgen in uw systeem, u wilt nemen in levensmiddel rijk aan caroteen dit soort als pompoen, wortelen, kool, pompoen, meloen, zoete aardappelen, donkere milieuvriendelijke groente en sla. Toch is het vaak moeilijk om de juiste hoeveelheid Beta-caroteen in je lichaam uit de meer dan voedingsbronnen als u te maken met een aantal situaties of welzijn problemen, zoals kanker en hart-en vaatziekten. Dus, door voedingssupplementen naast voedselinname zeer aangemoedigd.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.