Apparatuur te voorkomen dat snurken

Er zijn nogal wat resulteert in voor snurken. Die mensen die ouder zijn dan het gewicht zijn veel meer waarschijnlijk te snurken. Overtollig vet in de nek en keel maakt het mogelijk voor weefsel sag die het absoluut vrije circulatie van lucht belemmert. Leeftijd kan ook een element zijn als de keel en nek spiermassa werpen energie meer dan tijd. Drank en bepaalde medicijnen kunnen relaxen spierweefsels meer dan genoeg om gemakkelijk luchtstroom belemmeren. Slapen weer op je kan de tong terug in de keel vallen en slank de luchtwegen. Enkele andere, strikt fysieke aspecten die bijdragen aan snurken zijn een zachte gehemelte, vergrote amandelen, langwerpige huig of zelfs een beschadigde neus.

p Er zijn vele behandelingsmogelijkheden aan het management snurken. Sommige hebben betrekking op leven-stijl, die een gezond dieet, het versterken van spierweefsel door middel van frequente training, het vermijden van alcohol voorafgaand aan slaap en slapen op een kant op te nemen. Andere therapieën omvatten zaken als nasale strips of eenheden die de tong en kaak herpositioneren. Af en chirurgische processen worden geëist. In andere gevallen, apparatuur, zoals de CPAP of BiPAP worden ingezet om snurken te staken. Overleg met uw medische professional in staat zal stellen na te gaan welke procedure het meest geschikt is.

CPAP staat voor voortdurende gunstige luchtwegen spanning. Het is een verplaatsbare unit gebouwd om de comfortabele weefsel van de neus, mond en keel open te houden voor de duur van de slaap. Het maakt gebruik van een luchtblazer en buis verbonden met een masker die comfortabel past rond de neus. De ventilator krachten lucht als gevolg van de ademhaling passages met net genoeg spanning om de cellen behouden instorten. De CPAP kan worden gevoed door een stopcontact of batterij.

Net als de CPAP, de BiPAP (bi-bedrag gunstige luchtweg-stam) maakt gebruik van een luchtblazer, slang en masker. Echter, terwijl de CPAP duwt alleen lucht voor de duur van inademing, de BiPAP levert twee stam ranges, een persoon in te ademen en nog een, verminderen van stress te laten een stuk makkelijker uitademing. Elektronische circuits de BiPAP’s detecteert wanneer de consument op het punt staat uit te ademen en direct past de stam. Dit systeem kan ook worden ingesteld op een getimede wijze dat het niveau van ademhalingen per minuut regelt.

Category: Dieten

Comments are closed.