Apparatuur voor Easy gewichtsverlies en spiermassa Firming

Tone uw lichaamsbouw met de techniek die celebs en ervaren atleten solliciteert. Slechts tien minuten op een hele Overall Body Vibration Werk Machine is gelijk aan de spier coaching van 1 uur in de health club! Minimaliseer cellulitis, maximaliseren snelheid van de stofwisseling, het maximaliseren van de circulatie, het verminderen van het herstel tijd tegen schade en training. Beeldhouwen en toon je hele hele lichaam gewoon door staande op de trilplaat! Met zo een groot aantal trillingen concentraties om uit te kiezen, compleet systeem Vibration Lichaamsbeweging Coaching is ideaal voor de serieuze atleet op de uitkijk om de resultaten van de reguliere instructie of de zieke of ouder persoon die aan de macht, stabiliteit en mobiliteit te verhogen wanneer andere mogelijkheden zijn versterken beperkt. Praktijkervaring snelle en eenvoudige pond achteruitgang en oefening op de druk op een knop!

Hele lichaamsbouw Vibration (WBV) is ontstaan ​​met Sovjet-experts de ontdekking van een remedie voor spiermassa atrofie en vermindering van botdichtheid voor Russische kosmonauten terugkeren uit de Zero-Gravity ruimte. Evenzo Russen toegepast het hele hele lichaam trillingen (WBV) technologie om het herstel van geblesseerde sporters. Verfijnd in Rusland dan Europa, en het krijgen van elite ervaren sporters en genot sterren door de storm, de totale menselijk lichaam trillingen (WBV) heeft allebei van die bijzondere en zeer dure tot op ongelooflijk niet zo lang geleden geweest. Sinds een aantal jaren, kon alleen sterren, geschoold personeel sport atleten, Olympische teams, of zorginstellingen gebruik van een volledige totale body vibration apparatuur trainging, die normaal gesproken lasten € 10.000 of meer. Zuinig op vorige! In een fractie van de kosten, de Mad Suit Full Body Vibration Machines worden uitgevoerd om het totale systeem trillingen te voorzien van een actie en de vele die overeenkomt met de superieure Power Plate apparatuur die zijn geprijsd op van $ 2, 500 tot $ 10.500 US (U kunt een fantastisch aanbod van informatie over de Power Plate site, die onder meer aanbevolen in dienst heeft en een volledige waaier van analyse literatuur over beloningen ontdekken.) Compleet gehele lichaam Vibration apparaten veroorzaken micro-contracties in de spieren van uw hele lichaam met frequenties tot zestig contracties voor elke volgende! Alle de spiermassa reageren met een uitbreiding van reflex, dat is, zij omgaan en chill out mechanisch waardoor u een veilig en gezond en gemakkelijk trainingsschema.

Hormonale Uitkomsten hele hele lichaam Vibration Training

Testosteron +7%

* bouwt mobiele weefsel, met name in het spierweefsel
* verhoogt libido
* verhoogt elektriciteit
* stimuleert vorming van paars bloedcellen
* bewakers in verzet tegen osteoporose
* cruciaal aspect in verschillende cognitieve functies samen met aandacht, geheugen, ruimtelijk potentieel
* kleine podia te Alzheimher, stemming ziekten, intense gewoonten

menselijke vooruitgang Hormone 460%

* verhoogt de spiermassa
* relevant zijn verhoogt eiwitsynthese
* verhoogt de lipolyse (afbraak van vetten)
* verbetert calciumretentie
* verhoogt remineralisatie van botten
* stimuleert het immuunsysteem programma

Cortisol -32%

The Strain hormoon dat bijdraagt ​​aan de verschillende algemene uitdagingen gezondheid samen met een hogere bloeddruk, significante bloedsuiker, en een verzwakt immuunsysteem, die in flip, leiden tot verschillende chronische aandoeningen. Total Body Vibration heeft ook een positieve invloed op de neurotransmitters, dit soort als serotonine en dopamine, die wijst op de reden waarom we echt het gevoel zo goed later op!

Category: Dieten

Comments are closed.