Arbeider Gezondheid en fitness Nurse Positie Omschrijving

Personeel algehele gezondheid verpleegkundigen hebben de plicht te helpen met het verdienen van aanwervingen. Op het moment dat de geschikte ambtenaren de aanvrager van de geloofsbrieven en de technieken zijn gescreend, zal de gezondheidszorg werkzame personeel en fitness verpleegkundige aanvullende screening te geven voor de nieuwe werknemer. Die tests bevatten vaccinaties, TB huid examens, borst X-stralen, kleurenblind testen en andere screening die wordt vastgesteld die nodig zijn door de afdeling humane methoden. Deze controles zijn essentieel voor alle nieuwe medewerkers voor de veiligheid van de medewerkers van de algehele gezondheid zorginstelling’s, patiënten en alle andere lezers van de faciliteit.

Wanneer een werknemer ziek is of ziek, hij waarschuwt het algemeen het personeel welzijn verpleegster van zijn afwezigheid of als hij vertrekt opereren eerder dan gepland. Het personeel in de gezondheidszorg verpleegkundige zal observeren op de kwaal van het personeel vast te stellen of de ziekte is verbonden beroep. Als de ziekte was te danken aan een lichamelijk letsel, aan de taak of om het welzijn gevaren op de taak van de werknemer verpleegkundige zal de ideale papierwerk voor de werknemer Bestand Relevante.

Een personeel welzijn verpleegkundige is verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met verschillende ondersteunende deskundige diensten van een medische behandeling faciliteit, dit soort als wetenschappelijke laboratoria, EKG en radiologie faciliteiten. Het bezit komen van over het personeel en deze ondersteunende producten en diensten moeten van dag tot dag via de telefoon of in persoon. Het contact maken met is in verwijzing naar werknemer controles.

Een personeel algehele gezondheid verpleegkundige heeft de verantwoordelijkheid om borg het welzijn behandelteam ze houdt toezicht voldoet aan het beleid en de ethische codes van het welzijn verwerker. Indien een personeel niet houden aan de wetten en codes van de algehele gezondheid verwerker, is het de verantwoordelijkheid van het personeel algehele gezondheid verpleegkundige die verpleegkundige melding bij een autoriteit te bepalen, dit soort als een arts. De originele disciplinaire beweging aanpak begint bij de werknemer verpleegkundige. Het personeel welzijn verpleegkundige kan misschien niet vertonen vriendjespolitiek voor een duidelijke personeel als het te disciplineren dat het personeel dit is reden voor discriminatie van andere werknemers zal komen.

Een personeel welzijn verpleegkundige is betrouwbaar voor het behoud van voldoende materialen van alle eisen van de wellness-faciliteit voor de behandeling en haar medewerkers vereisen. Deze telefoon vraagt ​​om het invoegen van opdrachten van leveringen dit soort als immunisatie hulpbronnen, maatschappij media en een wasserette. Een werknemer verpleegkundige behoudt observeren van personele gegevens en professionele medische documenten, zodat de aankoop van administratief materialen is ook een verantwoording van deze verpleegkundige.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.