Asperges en Fat Reduction

Asperges is geoogst van zo ver terug als de historische Grieken. Een lid van de lelie geliefden, werd gegeten als groente en medicinaal gebruikt. De oudste kookboek in het milieu, ‘De re coquinaria, E boek III’ geopenbaard in de 3e eeuw na Christus, bevat een recept voor asperges. De Grieken, Egyptenaren en Romeinen diende de asperges eigentijds in het seizoen, en vervolgens gedroogd, zodat ze niet hoefden te doen zonder in de winter.

Asperges is net zo rijk aan vitaminen en gezonde enzymen als meest dim milieuvriendelijke greens. Het bevat extra dan tachtig nutriënten die natuurlijke vitaminen A, B6, C en thiamine bevat. Het bestaat ook foliumzuur, kalium, voedingsvezels en rutine, wat een sterke antioxidant. Asperges heeft geen cholesterol en is minimaal in organische natrium, wat handig is wanneer je zou moeten streven om ponden schuur.

Naast de minimale natrium, geen vet en bruikbare voeding, asperges het aminozuur asparagine. Dit, gecombineerd met de mineralen in asperges, resulteert in een organisch diureticum, die je ervan weerhoudt het behoud van H2O.

Asperges bestaat ook uit foliumzuur, wat belangrijk is voor een gezond cardiovasculair techniek. Dit is essentieel voor mensen beginnen een uitoefening systeem.

Een koolhydraat genaamd inuline is een ander niveau in asperges ‘voordeel. Inuline is een koolhydraat die wordt verteerd door de aangename microben in uw massale darm. Dit kan helpen blijven destructieve micro-organismen te houden van bloeiende.

Terwijl asperge is direct beschikbaar ingeblikte en bevroren, bestemd voor de meeste winst, krijgt het hedendaagse. Glance voor slanke, rechte stengels met afgeronde, diepe milieuvriendelijke of paarse strategieën die goed gesloten. Witte asperges is gewoon regelmatig asperges die werd begraven, zodat het niet kon produceren chlorofyl. Het smaakt een minimale milder dan de extra kennis groene type. Sommige plaatsen bieden u ook paarse asperges, die aa beetje fruitige smaak heeft.

een weinig veel meer dan u van mening dat u zal moeten hebben, want het krimpt met ongeveer 50% wanneer gekookt.

Aankoop

Wikkel de uiteinden van alle ongebruikte asperges in een natte papieren handdoek en bewaren in de koelkast. Maak positieve u het gebruiken binnen slechts twee of 3 keer.

Asperges kunnen worden gegeten verzengende of kille, gekookt of rauw, toch de meeste mensen willen het gekookt. Het kan worden gestoomd, gegrild, in de magnetron, extra aan soepen en stoofschotels of diende als een facet schotel. Het is speciaal erg goed met zalm.

Sommige mannen en vrouwen wikkel asperges in spek of dompel het in Hollandaise, hoewel deze zijn niet de beste beslissingen als u het maken van een poging om vet schuur.

Echt niet koken het te lang, gewoon omdat het ontvangt slap en slijmerig als gaar. Gestoomd of moet kiezen waarbij 5 en acht minuten. Je wilt dat het zacht maar niet slap zijn.

Hoewel het geen extra magische gewicht-reductie huizen dan broccoli of spruitjes, asperges heeft een exclusieve smaak en is aanpasbaar, waardoor een langere weg te gaan in de richting van het behoud van uw dieet regime spannend.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.