Aspirine en Honing voor Acne

Aspirine en honing kunnen worden samengevoegd thuis als nodig is. De twee componenten worden over het algemeen verkrijgbaar in supermarkten en drogisterijen. Aspirine wordt gemalen of opgelost in twee of 3 druppels water voorafgaand aan het combineren met honing tot een korrelige, kleverige item te maken. Experimenteren is de regel bij het analyseren van de juiste verhouding van aspirine om honing. Begin met drie 325 mg aspirine tabletten, opgelost in een theelepel. h2o gecombineerd met twee eetl. van honing.

voorkeur moet ongecoat 325 mg aspirine gebruikt voor aspirine en honing puistjes oplossing. Coated aspirine kan worden toegepast, maar gewoonlijk duurt langere op te lossen en kan heel goed willen veel meer drinkwater dan de ongecoate formulier. Alleen schone aspirinetabletten met geen andere additieven of extra medicijnen.

Honey versies zijn meerdere en veranderen van positie naar positie. Regionaal geproduceerde honing is een voorkeur beslissing voor een aspirientje en honing acne behandelingsmethode. Alle honing bevat antibacteriële eigenschappen, dus het type dat u beslissen om te mengen met uw aspirine is een kwestie van keuze.

Een aspirine en honing mix wordt gebruikt op de ontmoeting om roodheid en irritatie te verminderen als gevolg van puistjes. Het wordt gebruikt om de huid van de afmetingen van huidige puistjes verlagen en de huid duidelijk met terugkerende gebruik. Het wordt ook toegepast om opfleuren een oninteressant op de uitkijk teint door het verlagen van roodheid en kan de huid te verzachten.

huidverhelderende en verzachten succes worden opgemerkt kort na een gebruik door afschilfering die optreedt via de korreligheid van aspirine en de porie verlagende effect van de gemengde elementen. De salicylzuur van aspirine, een gemeenschappelijke component in drogisterij puistjes geneeskunde, vermindert de fysieke verschijning van de meting van puistjes en begint significant verschillend ze met de eerste aspirine en honing procedure. Behouden uitkomsten en temmen nieuwe puistjes als essentieel, maar geen gebruik maken van het masker meer dan na een 7 dagen.

Aspirine en honing maskers kunnen uw ervaring irriteren, dus neem een ​​kijkje op een kleinere plaats door gebruik te maken van het mengsel en laat het op de huid gedurende twee minuten, daarna spoelen en wachten 24 enkele uren om te zien of er sprake is van een ongunstige reactie. Gebruik niet de aspirine en honing mix als je poriën en de huid ontwikkelt een uitslag of ongemak.

Gebruik het masker niet meer dan een keer per 7 dagen vanwege de superieure focus van salicylzuur.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.