Assisteren peuters bouwen gezonde tanden

Het is zeer kritisch voor rechtvaardige behandeling van de tanden van een baby te nemen. Dit programma is echt belangrijk het bijbrengen van een baby op een vrij jonge leeftijd in te kopen om hulp bij hem / haar om te rijpen met superieure mondhygiëne gewoonten. Er zijn items verplicht de ouders te doen en factoren moeder en vader niet moet doen om hun baby te ondersteunen vestigen gezond glazuur.

Veel meer Images

Bekijk alle acht foto’s

De meest cruciale detail een beschermer kan doen vroeg in het bestaan ​​van een baby te helpen hem / haar te verwerven voedzaam emaille (zelfs vlak voordat ze optreden als gevolg van) is geen geval geven de pasgeborene een fles bed. Als een fles is vereist dan moeten bestaan ​​uit drinkwater. Suikers uit melk, formule, en sap zitten op glazuur van de baby en kan rotten veroorzaken. Moedermelk is oke, maar het is beter om niet in de routine (het verkrijgen van het in een fles, hoewel in de wieg).

Zo snel een peuter ontwikkelt tanden, vader en moeder zal moeten om te beginnen poetsen ze. Tandpasta is niet nodig, maar er zijn zonder fluoride tandpasta toegankelijk voor jongeren 4 en lager. Het essentiële punt is om te poetsen elk klein ding uit individuen glazuur.

Als de peuter fantastisch slapen praktijken (slapen door de nacht, het krijgen van een persoon of twee dutjes gedurende de dag) heeft ontwikkeld en een bedtijd routine is begonnen , het een eenvoudig omschakelen beginnen de praktijk van het borstelen glazuur zowat elke ochtend en avond de tijd.

Moeders en vaders nodig hebt om de tanden van hun kind poetsen en dan staan ​​hem / haar de mogelijkheid te poetsen als verouderde genoeg (over twaalf maanden moeten zijn fantastisch). Dit biedt de peuter een perceptie van onafhankelijkheid en oefenen waarschijnlijk door de bewegingen. Hij / zij zal niet alle borstel over de plaats, maar wordt het begin van de praktijk.

Voor baby’s die te laat bloeiers, als hun tanden niet via het tandvlees hebben gebroken met twaalf maanden, is het het beste om in het patroon van zorgvuldig poetsen tandvlees van de baby’s in te kopen om ze gezond en helemaal klaar om tand vooruitgang te handhaven.

Het verkrijgen van tandheelkundige advies van de kinderarts, tandarts van de ouders en / of de pediatrische tandarts de pasgeborene zal onvermijdelijk bekijken is een geweldige manier te vinden andere middelen om gewoon zorgen voor het verwerven van de tanden van een baby. Er is veel tegenstrijdige informatie over wanneer de baby gewoon naar de tandarts voor de eerste keer, toen om te beginnen gebruik te maken van tandpasta, en wanneer te beginnen met het aanbrengen van fluoride tandpasta. Dus moeders en vaders moeten advies inwinnen van een tandarts die ze kennen en vertrouwen hebben om hen te helpen vast te stellen wat het beste is voor hun kind.

Category: Dieten

Comments are closed.