Associates in Health Info Know-how Werk kansen en Salaris

Welzijn info specialisten hebben een opleiding, coaching en / of certificering, gebaseerd op waar u de klus te klaren en wat je wenst te doen. De meeste bedrijven, maar toch, je gunstig gezind om diploma een associate’s hebben in de discipline. Nogal wat welzijn informatie en feiten professionals hebben ook een welzijn info technicus certificering, volgens het Bureau of Labor Studies. Een bekende referentie voor welzijn informatie technici is de geregistreerde Gezondheid en fitness Info Technician. Deze gefascineerd in de kankerregistratie specialiteit misschien krijgen de Certified Tumor griffier geloofsbrief.

Welzijn feiten technologen die specifiek functioneren in de codering zijn klinische coders. Ze code getroffen individuele informatie voor een selectie van oorzaken toch, veel van de banen voor de gezondheidszorg codering zijn vooral voor het opnemen van kennis voor vergoeding behoeften, volgens het Bureau of Labor Stats. Vergoeding komt meestal als gevolg van de betreffende administratie van een federale methode zoals Medicare of Medicaid, of via een persoonlijke verzekeraar. De vorm van de procedure een professionele medische coder hanteert voor het coderen van het algemeen kan verschillen door de vorm van de kliniek omgeving waarin zij opereren.

Welzijn info deskundigen kunnen misschien ook richten op het uitvoeren van de meeste vormen van kanker registers. Deze registers controleren grote databases met gegevens meeste vormen van kanker patiënten. Sommige van de databases zijn zeker persoon faciliteiten, terwijl andere personen kunnen goed op de regionale of nationale diploma, volgens het Bureau of Labor Stats. Als u ervoor kiest om zich te specialiseren in het functioneren met de meeste vormen van kanker registers, kan je ervan uitgaan aan de getroffen persoon diagnoses en therapieën code om trends te volgen bij kanker. Bijvoorbeeld, als u wordt voorgesteld een bestand voor een patiënt die borstvoeding meeste vormen van kanker die behandeld worden met chemotherapie ervaren, je zou hypothetisch treedt in de meeste vormen van kanker databases BC voor borstkanker en C voor chemotherapie. De codes variëren op basis van de codering systeem dat u gebruikt. Mannen en vrouwen die de baan met kankerregistratie doen zijn ook verantwoordelijk voor het contacteren van overlevenden van kanker voor de follow-up afspraken.

Gezondheid-gerelateerde records of algemene informatie over gezondheid professionals hebben salarissen die normaal verbeteren als hun hoeveelheid kennis toeneemt. Deze met aanzienlijk minder dan een kalenderjaar van ontmoeting hebben een inkomen variëren van $ 24.000 tot $ 36.600, volgens PayScale.com. Deze met slechts 1-4 tientallen jaren praktijkervaring hebben een salaris verscheidenheid van $ 24.400 tot $ 39.900, hoewel die met 10 tot 19 jarenlange ervaring een salaris verscheidenheid van $ 26.400 tot $ 41, 900. De optimale salarissen vaak naar mensen met 20 of veel meer jaren van expertise. Met ingang van juni 2010, rapporteren zij een inkomen selectie van $ 28, vijfhonderd tot $ 49, vijfhonderd.

Medische informatie of welzijn informatie en feiten specialisten werken in een assortiment van ziekenhuizen. Personen die in de normale zorginstelling opties opereren salarissen die vaak vallen tussen $ 23.500 en $ 39.000. Medische dossiers of de gezondheid en fitness informatie professionals die het werk doen in plaats van het werk van artsen of niet-openbare technieken hebben een salaris variëren van $ 15, 900 tot $ 36.100, hoewel individuen doet het werk in langdurige behandeling of verpleging huishoudelijke faciliteiten hebben een loon verscheidenheid van $ 22.500 tot $ 36, honderd, volgens PayScale. Personen in de marine hebben een aantal van de optimale salarissen, met een gedocumenteerde variëren van $ 29, vijfhonderd tot $ 47, driehonderd vanaf juni 2010.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.