At Home Microdermabrasie voor Acne

een theelepel. vers (bij voorkeur natuurlijk) citroensap
twee eetl. zuiveringszout
Gedestilleerd water of gefilterd water
twee bescheiden kommen
Handdoek

Actie 1: Snijd de citroen in vijftig procent en knijp het sap in een kom. Evalueer uit een theelepel. en breng deze hoeveelheid aan de tweede schaal.

Fase 2: Voeg zuiveringszout aan de 1 theel. citroensap en roer enigszins.

Fase 3: Begin dribbelen h2o in beetje bij beetje al roerend de baking soda rechts tot je hebt toegevoegd voldoende H2O tot een slanke pasta te maken. Het moet slim genoeg zijn om gemakkelijk verspreid over je wijsvinger, maar niet zo dun dat het druppelt door je vingers.

Fase 1: Reinig je gezicht met je gewone gezichtsreiniger en spoel effectief. Het is niet nodig om uw behandelen drogen snel na het spoelen, de extra vochtigheid zal helpen bij de microdermabrasie toepassing.

Stap twee:. Begin gebruik te maken van uw soda en citroensap microdermabrasie pasta op je kin, wrijven nogal lichtzinnig in bescheiden kringen

Stap 3: Ga naar boven en in kleine kring, therapeutische massage het geheel van je gezicht gebied, het afwenden van de ogen plaats. Doorgaan schrobben met de baking soda mengsel gedurende 5 tot tien minuten, met de nadruk op moeilijk gebieden.

Stap vier:. goed spoelen met water en dep ze droog met een handdoek

Stap 5:. Bevochtig de huid met uw gewone moisturizer

Altijd therapeutische massage echt lichtzinnig bij het gebruik van de baking soda microdermabrasie. Het is misschien niet normaal ervaren alsof je echt schrobben van uw huid, maar de fijnheid van de baking soda is de uitvoering van haar werkzaamheden. Als je hard wrijven, kon je je poriën en de huid scheuren.

Neem de behandeling van een beroerte opwaartse zo sterk als haalbaar. Wanneer u wrijf je poriën en de huid naar beneden, je aanmoedigen rimpels en-dalen.

Voor een beetje extra antibioticum oomph, verhogen een eenzame druppel lavendel essentiële olie aan de combinatie van te voren van de uitvoering ervan om je poriën en de huid.

poriën en de huid kan misschien groeien lichtgevoelige te zijn – of gevoelig zijn voor de zon – na citroensap software. Om zonder risico’s, gebruik maken van zonnebrandcrème als je naar buiten het huis na het gebruik van de microdermabrasie.

abnormaal gebruik van dit microdermabrasie kan leiden tot huid irritatie. Het kan veilig gebruikt worden tot drie momenten een 7 dagen.

Category: Supplementen

Comments are closed.