Avocado – Balanced Weight Loss

Avocado

Ive nuttigen van avocado met mijn gezonde overgewicht dieet plan. Als ik was het toevoegen van de maaltijden te nemen op mijn die methode, heb ik wat onderzoek op de avocado. Wow ik gelegen dat avocado’s zijn super uitgebalanceerd voedsel! Zij omvatten natuurlijke vitaminen, mineralen, vetten evenwichtig en voedingsvezels. Een eigen coach toen vertelde me dat ze niet kon pond te verminderen als ze niet te nemen aan voldoende lichaamsvet. Dat klonk contraproductief voor mij, dus ik besloot om vet te verminderen door het verminderen van nagenoeg alle extra vet uit mijn dieet plan is in zet om het lichaamsgewicht te elimineren. Wat denk je? Het duurde niet de klus te klaren. Mijn pond daling was minuscuul, en ik was hongerig en uitgeput de hele tijd. Mijn huid en haar waren ook droog, en constipatie was een echte dilemma. Ik gaf op het onderlichaam vet dieet en begon met een verminderde carb dieet plan dat voedzaam vet voorzien. Ive schuur £ 70., En ik voel me echt geweldig! Ik heb veel meer kracht nu dan Ive had in decennia, en mijn huid en haar zijn in beduidend beter verdrukking. Ik niet associëren dit alles met avocado ongewenst vet, maar is zeker het speelt een positie, net als avocado voeding, in de basis. Ontdek je veel meer over de evenwichtige avocado!

gewichtsreductie

Inname van avocado heeft serieus geholpen me met het gewicht daling. Voor sommige reden, ze voelen aan mijn verlangen naar een ding overvloedig en romig te vervullen, en ik veronderstel dat de vezel kan helpen blijven me veel te uitgebreid te houden,. Ive ook vastgesteld dat slechts een klein van het vlees gaat een uitgebreide manier, als je weet wat ik aan te geven. De avocado dieet info Ive gebundeld beneden is gebaseerd op een geheel kopje vlees. Wie eet dat in hoofdzaak rechte avocado 1 zitten? En zelfs als je dat doet, zult u in het verkrijgen van slechts drie netto gram koolhydraten.

Als youre op zoek naar ponden te laten vallen, beginnen snacken op avocado recepten alternatief van op chips, snoep, of een snack gebak. Test vervangende gesneden avocado of avocado ontvouwen op uw hamburgers en broodjes in de plaats van het werken met mayonaise. Gebruik avocado dip in plaats van dips gemaakt met grote hoeveelheden zure room. Test het werken met gepureerde avocado en gekruid vlees op uw salades in put van typische salade dressings die schadelijk vetten bevatten. Zorg voor guacamole of puree avocado op uw gebakken aardappel in plaats van gebruik te maken van zuur product. Zelfs f je maakt gewoon een aantal bescheiden verbeteringen, youre absoluut altijd constructieve resultaten te zien!

Avocado Voeding

ontdekte ik een veel over avocado dieet. 1 kop van het vlees heeft ongeveer 240 calorieën, waarvan de meeste ontstaan ​​door avocado vetten en oliën. In vol, een beker heeft 22 gram vet, maar slechts drie van de massa in de vorm van verzadigde vetten. Een persoon kop, in blokjes avocado heeft dertien gram koolhydraten en tien gram vezels. Dat is een netto-carb vertrouwen van slechts drie gram. Vanwege het feit Im naast een kleine carb eten plan, dat is cruciaal voor mij.

Een portie van 1 kop van avocado biedt ook 3 gram eiwit, samen met vitamine A, vitamine B, vitamine C, vitamine E, vitamine K, kalium, ijzer en calcium. En, door de manier, avocado’s zijn geen kosten van cholesterol en natrium. En spreken van cholesterol, 1 studie bevestigde dat de inname van avocado’s verlaagde LDL-cholesterol, het slechte soort, samen met het verlagen van triglyceriden. Het verhoogde ook HDL-cholesterol, de superieure soort.

Avocado Lichaamsvet

Blijf op slechts een minuut! Youre waarschijnlijk afvragen dat avocado’s superieur voor een dieet voornamelijk cant be omdat theyre geladen met vetten, en ze Arent nauwkeurig lager in calorieën, hetzij. Toch gelijk, ik wil dat u de ongewenste vet in de avocado voeding info. Heel goed, je ziet, de meeste avocado vetten is een gezonder ongewenst vet. Het is niet zoals de vetten die je krijgt van het hebben van junk food items of vet vlees. En als het gaat om gezonder hebben, allemaal vet ontworpen gelijkwaardig.

Avocado ongewenst vet is een mengsel van onderscheidende rassen van vet, maar in tussen de vijftig en zesenzestig pc is in de vorm van enkelvoudig onverzadigde vetten, en je niet overal mensen uit andere vruchten. Enkelvoudig onverzadigd vet bieden voldoende welzijn extra voordelen. Theyre hart-voedzame, als ze kunnen helpen bij het minimaliseren van uw LDL-cholesterol. Ze kunnen ook hulp verbeteren van uw HDL-cholesterol, dat is een uitstekende zaak. Sommige wetenschappelijke tests ook voorstellen dat mensen die vandaag de dag tal van voedzame vetten te krijgen zijn extra levendig en verbranden extra energie in rust. Dat is een enorme bovendien voor overgewicht daling! Substitueren enkelvoudig onverzadigd vet voor verzadigd vet kan zelfs versterken uw humeur.

Avocado Toegevoegd voordelen

Er zijn veel avocado extra voordelen. You van nu weten over avocado voeding, zoals ik gedeeld met je. Je veel meer beseffen ook nu ongeveer avocado extra vet. Een uitstekende zaak over dit ingrediënt is dat het kan worden gebruikt in hopen van smakelijke avocado recepten. Een andere is dat hoef je niet eens naar een recept hebben voor het hebben van plezier met avocado’s. Van tijd tot tijd, voor snelle en eenvoudige traktaties, Sick schil en snijd een avocado en bestrooi het met knoflook zout en zwarte peper.

Avocado’s zijn zeer eenvoudig om te proberen om te eten. Met een flink aantal versies, de peeling glijdt ideale uit het vlees. Zij moeten niet worden gekoeld, zodat ze maken prachtige vervoerbare traktaties die zijn verpakt met vitaliteit en voeding. Ik heb soms kille eet avocado’s, na een verblijf gekoeld in de koelkast, maar ik heb ook net als zij thuis temperatuur. Theyre eenvoudig te verpakken in college lunches en te kiezen voor een picknick.

Andere avocado winsten zijn hun beschikbaarheid, prijs en veiligheid. In de Verenigde Staten, kunt u avocado verwerven hele kalenderjaar, en een flink aantal zijn gegroeid in de VS, met name in Californië en Florida. Ook zijn avocado’s redelijk matig geprijsd op mijn plek. Dat kan heel goed vooral omdat Florida is onze volgende-deur buurman, dus te converseren. Im absoluut zeker een ton van de avocado’s in mijn omgeving supermarkten komen uit de Sunshine Condition. Ook, avocado’s zijn vrijwel zonder risico te proberen om te eten, als de dikke peeling laat het vlees te beschermen tegen bestrijdingsmiddelen.

Veel meer en veel meer experimenten worden steeds uitgevoerd op avocado extra voordelen, en sommige hebben enkele spectaculaire resultaten bleek. Avocado is aangetoond te helpen met bloed, de lever tegen schadelijke schadelijke stoffen bewaken, om de voortgang van geselecteerde kankercellen misschien wel remmen en ontsteking te verminderen. Het consumeren van het fruit zal ook je hele lichaam te helpen beter te nemen dan in vet oplosbare vitaminen.

Avocado’s

p Er zijn een heleboel soorten avocado’s, maar allemaal waarschijnlijk Arent daar in uw regionale leveranciers. In wezen kunnen ze worden onderverdeeld in 3 vormen: Guatemalteeks, Mexicaans, en West-Indische. Zowat elke vorm van avocado gaat om een ​​flink aantal verschillende soorten, en er zijn hybriden, ook. Onder zijn een aantal van de meest voorkomende soorten:

Hass Avocado De Hass avocado is de meest geprefereerde grote verscheidenheid in het milieu, door aanzienlijk, en ze kunnen worden ontdekt al 12 maanden. Het is een Guatemalteekse soort. De kleine eivormige vruchten hebben hobbelige peelings die vrijwel zwart, en theyre vrij gemakkelijk te pellen. Het vlees heeft een rijke, romige smaak, met een licht nootachtige smaak.

Fuerte De Fuerte is medium in grootte, met een groene peeling. Zelfs hoewel de huid hard, komt gemakkelijk uit het vlees. Deze avocado is peer-achtige vorm en heeft een gematigd, maar welvarend smaak en een gladde, romige textuur. Het Fuerte is een kruising tussen Guatemalteekse en Mexicaanse avocado’s

Zutano -. Een Mexicaanse type, deze avocado’s zijn aanzienlijk en de vorm van een peer. De schil is slank en glanzend, met een groen-gelige tint. Het vlees van de Zutano is mild en enigszins vezelig.

Lula Lula avocado’s grotendeels worden geteeld in de staat van Florida en zijn Mexicaanse-Guatemalteekse hybriden. De peervormige vruchten kan een gewicht tot £ 1 per stuk en hebben glanzende groene schillen. Deze avocado’s hebben een belangrijke ongewenst vet materiaal en een delicate smaak.

Booth Een Guatemalteekse en West-Indische hybride, Stands zijn normaal ontwikkeld in Zuid-Florida. De vrucht is groot en langwerpig, met een milieuvriendelijke schil. De smaak is zacht en niet zo uitgesproken als sommige andere avocado vormen.

Avocado Recepten

ik niet zo lang geleden schreef een full write-up over avocado recepten, en als u wilt laten bladeren , klikt u gewoon op de verbinding. Zoals ik heb uitgelegd, je per se niet hoeft te avocado recepten, voor elke se. Zij moeten niet worden gekookt, en ze kunnen worden gegeten met een vrij kleine voorbereiding. In punt, zouden de meeste avocado’s niet worden gekookt. Een chemische reactie kan plaats dat het vlees bitter en oneetbaar zal verwerven.

Als youre niet een grote avocado minnaar, wil je om te beginnen de introductie ervan geleidelijk aan uw dieet regime. Controleer met behulp van een verschillende segmenten op een broodje in de omgeving van mayonaise. Schil een vrucht, minimaliseren in vijftig procent, elimineren de pit, en gebruik de helft als een kom voor kipsalade, Turkije salade, krabsalade, garnalen salade, of zeevruchten salade. Ik doe dit vrij vaak, en als ik dat doe, ik probeer om een ​​hap van de avocado vlees met elke hap ik krijg van het gevogelte of zeevruchten salade. Krijgen

De smaak en textuur van avocado gaan mooi met tomaten, tomatillos, paprika, jalapeno pepers, Serrano paprika, ui, bieslook, sjalot, prei, knoflook, zuur product, eenvoudige yoghurt, roomkaas, en een scala aan verfrissende kruiden en specerijen. Geloof buiten het huis de doos van tijd tot tijd, ook, en doen erg weinig experimenteren op uw bezit. Wist u dat in sommige internationale locaties en culturen avocado’s worden gebruikt bij het creëren van desserts? Ik onderzoek over slechts een van dit soort dessert dat avocado vlees combineert met chocolade siroop. Im niet zo zeker Id Neem genoegen in dat, ook wel Im erg avontuurlijk als het aankomt op het maken van een poging nieuwe voedingsmiddelen. Je zou versteld staan ​​om te ontdekken, dat gezegd hebbende, hoe fantastisch appels, sinaasappels, mandarijnen, peren, ananas, noten en zaden zijn met avocado!

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.