Avocado Gezondheid voordelen van Avocado Fruit en Avocado Fruit sap Dieet Voordeel van Avocado india4indians.com

Vocado | Wat is Avocado Fruit | Avocado Fruit Juice | Maakt gebruik van Avocado Fruit | Welzijn Winsten van Avocado Fruit en haar Juice | Voedings-en calorische Voordeel van zowat elke Avocado

De uitdrukking ‘avocado’ komt van het Nahuatl woord ahuacatl (‘testikel’, een verwijzing naar de conditie van de vrucht).

De avocado (Persea americana), aguacate (Spaans), boter peer of alligator peer, is een boom inheems in het Caribisch gebied, Mexico, Zuid-Amerika en Centraal-De ons, geëtiketteerd in de bloeiende plant familie Lauraceae samen met kaneel, kamfer en laurier. De naam ‘avocado’ verwijst ook naar de vrucht (technisch een grote bes die een enorme zaad bevat) van de boom die kan eventueel ei-gevormd of sferische.

Avocado’s zijn een commercieel belangrijke soorten groenten en geteeld in tropische klimaten door de hele wereld (en sommige gematigde types, deze als Californië), het genereren van een groene huid,-peervormige vrucht die rijpt snel na de oogst. Bomen gedeeltelijk zelfbestuivend en vaak worden vermeerderd door middel van enten om een ​​voorspelbare kwaliteit en hoeveelheid vruchten behouden.

P. americana, of de avocado, heeft een langdurige achtergrond van de teelt in Midden-en Zuid de Verenigde Staten Een drinkwater pot vorm van een avocado, het hof aan 900 AD, werd geleerd in de pre-Inca stad Chan Chan De vroegste erkend gemaakte account van de avocado in Europa is die van Martn Fernndez de Enciso (c. 1470c. 1528) in 1518 of 1519 in zijn boek, Suma de Geografa que Trata de Todas las Partidas y Provincias del Mundo.

Het starten met schriftelijke bestand in het Engels van het gebruik van de term ‘avocado’ was door Hans Sloane in een 1696-index van Jamaicaanse planten.

Welzijn De plant werd gelanceerd aan Indonesië in 1750, Brazilië in 1809, de Levant in 1908, en Zuid-Afrika en Australië in de late negentiende eeuw

Beloningen van Avocado Fruit en haar Sap:.

* High avocado inname is aangetoond dat een uitkomst op het bloed serumcholesterolconcentraties.

* Bijzonder , kort na een 7-werkdag dieet plan in avocado’s geladen, hypercholesterolemie klanten een daling met 17% in volle serum cholesterol bedragen. Deze onderwerpen bevestigde ook een daling van 22% in de twee LDL (verschrikkelijke cholesterol) en triglyceriden concentraties en 11% voor maximaliseren van de HDL (goede cholesterol).

* Verder een Japanse personeel gesynthetiseerd vier chirale onderdelen en ontdekte (2R, 4R)-zestien-heptadeceen-een, twee, 4-triol als zuivere antibacteriële bestanddeel.

* Hoewel verscheidene mannen en vrouwen zijn speculatief van de ongewenste vet artikelen in avocado’s, adviseren de wetenschappers dat de mono-onverzadigde vetten in avocado, in het bijzonder, oliezuur, misschien minder cholesterol concentraties. Ga door veel meer op avocado:. Calorieën in avocado

* Logeren rijk aan kalium, kan avocado u de voldoende hoeveelheden van dit mineraal, die bloed kracht regelt. Het kan ook bijdragen tot stoornissen in de bloedsomloop, zoals, hartaandoeningen, beroerte, hoge bloeddruk, enzovoort te voorkomen.

* Avocado’s bestaan ​​aanzienlijke hoeveelheid van foliumzuur, die de mogelijkheid van kan verminderen hartkwalen en beroertes.

* Volgens sommige recente onderzoeken, het oliezuur in avocado’s is ook nuttig in het blokkeren van de borst de meeste vormen van kanker en prostaatkanker.

* De waarde voedingswaarde van avocado’s blijft onbetwist te zijn als het om carotenoïden zal komen. Wetenschappelijke tests aanwezig die carotenoïden groter worden geabsorbeerd, bij mensen, die avocado verbruikt. Carotenoïden te ongewenst vet voor de absorptie in de bloedbaan, avocado mono-onverzadigde vetten, die de vroegere helpen geabsorbeerd.

Daarom deze vrucht kunnen voor salade met andere groenten, salades uit andere groenten, zodat de carotenoïden in alle componenten worden geabsorbeerd verbeterd door het lichaam.

* Avocado omvatten carotenoïde luteïne aanzienlijke hoeveelheden luteïne en is uitstekend tegen oogproblemen, zoals, maculadegeneratie en cataract.

* Bijkomend avocado wellness voordeel is glutathion, dat een antioxidant die wordt gevonden nuttig bij het voorkomen veroudering zijn.

* Het stoppen van orale kanker is een van de avocado welzijn beloningen. Dit is te wijten aan de fytonutriënten in deze vrucht, vooral de variëteit Hass

werkt met behulp van Avocado Fruit en Avocado Fruit Juice:.

 • De vrucht is niet zoet, maar vettig, duidelijk toch subtiel op smaak gebracht, en aan een soepele, bijna romige textuur.
 • Avocado is populair in haan gerechten en als een spread op toast, geserveerd met zout en peper.
 • Avocado-olie voor het haar is een zeer goed geïdentificeerd gebruik van avocado, want het is zeer voordelig wanneer gebruikt als een haar tonic.
 • De meeste avocado’s ontwikkeld in de Verenigde Staten en andere internationale locaties worden verkocht voor menselijk gebruik in de verscheidenheid van verfrissende fruit of verwerkte pasta producten. Ook veel elementen daarvan worden gebruikt voor verschillende items, waaronder diervoeders en pasgeboren verbruik
 • Dietary

  en calorische waarde van een Avocado Fruit:.

  avocado, rauwe (eetbare elementen) Voedingswaarde per 100 g (3.5 oz)

  Sterkte 670 kJ (honderdzestig kcal)
  Koolhydraten 8.fifty drie g
  Suikers 0,66 g
  Voedingsvezels six.seven g
  Vetten 14,66 g
  verzadigd 2,13 g
  enkelvoudig onverzadigde 9.eighty g
  meervoudig onverzadigde 1.82 g
  Eiwit 2 g
  Thiamine (Vit. B1) 0,067 mg (vijf%)
  riboflavine (Vit. B2). honderddertig mg (9%)
  niacine (B3 Vit.) 1,738 mg (12%)
  Pantotheenzuur (B5) 1,389 mg (28%)
  Vitamine B6 0,257 mg (twintig%)
  Foliumzuur (Vit. B9 ) 81 g (twintig%)
  Vitamine C tien mg (zeventien%)
  Calcium 12 mg (1%)
  IJzer 0,55 mg (vier%)
  Magnesium 29 mg ( 8% Fosfor 52 mg (zeven%)
  Kalium 485 mg (10%)
  Zink. vierenzestig mg (zes%)

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.